image description

Brabantse boskarpers in aflevering twee VIS TV 2020

VIS TV-liefhebbers kunnen komende zondag weer uitzien naar een spannend en sfeervol visavontuur. In deze tweede aflevering trekken presentatoren Marco Kraal en Daniël Weijers de Brabantse bossen in op zoek naar karper.

Nog ver voor de zon op is, kruipen Marco en Daniël in deze aflevering al achter hun hengels om aan bosvijver de Witte Bergen bij Asten op karper te vissen. De spanning is voelbaar terwijl de twee in de schemering wachten op een run. Wiens lijn zal het eerst gaan lopen?


Bekijk hier de trailer van deze aflevering

Bosrijk decor

Na de eerste ’zit’ schakelt het duo over op actief karpervissen met de pen. De zon is inmiddels flink geklommen, waardoor het bosrijke decor waarin ze vissen goed zichtbaar wordt. Marco en Daniël genieten er zichtbaar van tijdens het frequente verkassen. Dat de hengels ook regelmatig krom gaan, maakt het avontuur compleet.

Spectaculaire televisie

Talrijke hengelsportdisciplines, bijzondere locaties en vissoorten komen voorbij in het nieuwe seizoen van VIS TV. Twaalf afleveringen lang trekken Marco en Daniël kriskras door het land om in de ruigste, waterrijke natuur van Nederland te vissen. Daarmee staat VIS TV 2020 meer dan ooit garant voor avontuurlijke sportvis-televisie.

Outdoor en avontuur

Outdoor en avontuur staan niet voor niets centraal in dit jubileumseizoen van VIS TV. Sportvisserij Nederland wil met het programma ook aan niet-sportvissers laten zien dat sportvissen veel meer is dan alleen het vangen van vis. Met de fantastische natuur van Nederland als decor wordt sportvissen als gezonde buitenactiviteit gepromoot.

ANDEREN LAZEN OOK

image description
*** VIDEO *** Veranderen van vistechniek.
Willem Moorman -
image description
HART MAIO KAAP VERDIE FESTIVAL 2022
Willem Moorman -