image description

Bourgondische open deur dagen Matheussen Watersport in Oud Turnhout

Door Ron Smits.

Met trots kan Stany Matheussen zijn compleet nieuw ingerichte winkel tonen aan het publiek. Onder het genot van een lekker stuk cake, een ijsje, warme Glühwein of een ander drankje rondstappen in de prachtig opnieuw ingerichte hengelsport zaak.

 

Twee trouwe bezoekers van Stany bieden op zaterdag een helpende hand en geven goed advies op het gebied van het forel vissen op visvijvers.

Heel graag bezoek ik de open deur dagen in België met een altijd wel bourgondisch karakter. Stany heeft het goed voor elkaar door te kiezen voor één groot hengelsport merk Spro. Zo kan hij rekenen op een goede ondersteuning van Spro.


 
De tafel met de harde kern bezoekers. Jozef voert het weer hoogste woord.

Het grote voordeel van het roofvis assortiment van Spro is wel dat er niet dikwijls “nee” verkocht hoeft te worden, omdat een bepaald artikel van een ander merk niet in het assortiment is opgenomen.  Iedere klant van Matheussen Watersport weet dat alleen een heel ruim roofvis assortiment van Spro is opgenomen.



In het midden Stany Matheussen. Rechts Henk Broers, prostaffer van Spro.

Ook Spro is zich bewust van het de belangrijkheid van Matheussen Watersport. Dat zie je dan ook zaterdag en zondag direct terug. Vandaag zijn Wilfred van Nunen en Henk Broers als prostaffer aanwezig en zondag niemand minder dan de charmante en razend snelle Daniëlle Prinsze. De gehele dag is het een komen en gaan van bezoekers, hoewel een bepaalde harde kern bezoekers op zaterdag lekker lang aan het genieten is van al het lekkers dat langskomt.
 


Prachtige trofeeën zijn er te bewonderen.

 

Een greep uit een groot assortiment werphengels

 

Wilfred van Nunen aanwezig op zaterdag

 

Een mooie Spro pet gescoord door deze jeugdige sportvisser.

 

Vele bekende gezichten aanwezig in Oud Turnhout. Ook Jozef Verstraelen is aanwezig in de hengelsportzaak bij hem om de hoek.


Lekker hoor een paar Glühweintjes, goed voor de sfeer.


 
De demonstratie bak van Spro.


Forel vissen op vijvers is heel erg hot in België en ook hier heeft Spro een goed assortiment voor. De blinkertjes, speciaal voor de vijver forel, worden in de kunstaas bak gedemonstreerd.

 
Niet alleen hengelsport artikelen, maar ook de bootvisser komt aan zijn of haar trekken. Lowrance dieptemeters en fishfinders zijn in diverse prijsklassen aanwezig. Verder ook allerlei handige artikelen voor de visboot, zoals touw, jerrycans etc. Stany heeft jarenlang zelf een supersnelle visboot gehad en kan als ervaren roofvisser je heel wat tips en trics geven.


 
Matheussen Watersport vindt u op de Steenweg op Ravels 68 in Oud Turnhout, vlakbij de Nederlandse grens. Let op zondag, maandag en dinsdag is Matheussen Watersport gesloten.
 
Stany bedankt voor de gastvrijheid, het vele lekkers en tot volgend jaar.

ANDEREN LAZEN OOK

image description
Zicht op zeebaars: Wat een drama voorjaar!
Willem Moorman -
image description
Witvisperikelen: Weerzien
Willem Moorman -