Bootvisdag PikeFighter Club; deelnameleeftijd verhoogd naar 17 jaar

Persbericht SPRO 

Bootvisdag PikeFighter Club; deelnameleeftijd verhoogd naar 17 jaar 

Eind mei heeft SPRO de ludieke PikeFighter ontwerpwedstrijd ingeluid met het doel de jonge roofvissers van Nederland en België kans te laten maken op een prachtige dag roofvissen vanuit de boot samen met bevlogen leden van de PikeFighter Club.

De leeftijd voor deelname is toen gesteld op maximaal 14 jaar en daarop zijn behoorlijk wat verzoeken gekomen om de leeftijd te verhogen. Vandaar dat SPRO heeft besloten de leeftijd voor deelname te verhogen naar maximaal 17.


Hoe vet is dat: Op een dikke boot over de rivier knallen en vissen met bekende vissers van de PikeFighter Club.

Ben je dus op 1 oktober 2016 uiterlijk 17 jaar en denk jij het perfecte ontwerp te hebben om de grootste rovers uit de Nederlandse en Belgische wateren te verschalken? Pak dan deze unieke kans en download als een speer het PikeFighter-sjabloon of PikeFighter Triple Jointed-sjabloon en stuur jouw best vangende ontwerp voor 15 augustus 2016 naar win@spro.nl!


Jouw ontwerp straks een nieuwe killer?

Uit de inzendingen worden door een deskundige jury 15 winnaars gekozen, waarvan er 8 op 1 oktober 2016 een dag achter de roofvis aan gaan met één van de 8 PFC-teams en hun supervette boten!


Misschien tot snel bij ons in de boot!

Behalve deze hoofdprijzen worden er door SPRO ook nog eens 7 andere prijzen ter beschikking gesteld voor de mooiste kleurencombinaties en er staan de winnende deelnemers nog meer leuke en spannende verrassingen te wachten! Lees de voorwaarden voor deelname hier.    

Succes!

SPRO

ANDEREN LAZEN OOK

image description
Peter dobbert door… naar 2023…
Willem Moorman -
image description
De Allrounder
Marc Borst -