Bootvisdag 7 november 2009

Bootvisdag 7 november 2009
 
Zaterdag 7 november 2009 organiseert de SNB regio Friesland wederom een gezamenlijke regio visdag. Deze dag zal worden gehouden op de wateren rondom het mooie Friese dorpje Earnewoude.

De wateren rondom Earnewoude zijn zeer uitgestrekt en bieden plaats voor een groot aantal vissers en visboten. Echter om “file” varen te voorkomen is het aantal boten die mee kunnen beperkt tot max. 20 boten. Geef je dus snel op want vol = vol!!! 

Er zijn uitstekende voorzieningen in de buurt zoals goede trailerhelling, voldoende parkeerruimte, goede eet- en drinkgelegenheid aan het water en op kleine loopafstand van de trailerhelling en natuurlijk zijn er goede snoek-, snoekbaars- en baarsvangsten mogelijk

Locatie: wateren rondom Earnewoude (download hier de waterkaart)

Datum: zaterdag 7 november 2009 

Verzamelplaats: trailerhelling op de Feanstersdijk. Dit is direct links na het Skutsjemuseum. Volg het bordje trailerhelling.

Aanvangstijd: 07.30 – 08.00 uur traileren en om 08.15 uur verzamelen voor uitleg over het water.   
     
Pauze/eten: 12.15 tot 13.00 uur - De Buitenplaats (onderdeel van it Wijd) Koaidijk 8 te Earnewoude. 1 Consumptie en een kop snert op rekening van de SNB.

Borrel na afloop: 16.00 tot +/- 17.30 uur - De Buitenplaats (onderdeel van it Wijd) Koaidijk 8 te Earnewoude. Voldoende (veilige) parkeer gelegenheid voor auto + trailers.
     
Manier van vissen: trollen, jerken, verticalen, slepen met dood aas vanuit de boot

Vissoorten: snoek, snoekbaars en baars 
     
Opgave via: telefoon Jeroen de Vries: 06 206 206 35, e-mail
j.de.vries@snb-friesland.nl  
     
Bijdrage SNB: € 5,- per persoon 

Opmerkingen: Download hier de waterkaart voor de wateren rondom Earnewoude. 
     
Belangrijk!!!: opgave voor 31 oktober 2009

Wij willen iedereen er nogmaals op wijzen dat er plaats is voor een beperkt aantal boten. Geef je dus snel op want er is plaats voor maximaal 20 boten. SNB Friesland leden hebben voorrang op niet leden en SNB leden uit andere regio’s.

Opgave voor uiterlijk 31 oktober telefonisch op bij Jeroen de Vries 06 206 206 35 of per e-mail bij j.de.vries@snb-friesland.nl