image description

Bomvol programma voor jong en oud op de Hengelsport- en Botenbeurs

Hengelsport- en Botenbeurs

Bomvol programma voor jong en oud op de Hengelsport- en Botenbeurs  

Dit jaar is de zestiende editie van de Hengelsport- en Botenbeurs. Naast de lezingen van bekende vissers zal de beurs bol staan van nieuwe, zeer interessante activiteiten, zoals demonstraties, workshops en spetterende publieksacties.

Leuk voor jong en oud. Kinderen tot en met 13 jaar mogen zelfs gratis de beurs bezoeken! Lees hieronder meer over het programma van de Hengelsport- en Botenbeurs op 1, 2 en 3 december 2017.

Vaste Stokkenshow
Dit jaar wordt weer een vaste hengelshow georganiseerd; een unieke show met tientallen vaste hengels strak in het gelid naast elkaar.

De merken die mee doen zijn onder andere: Rive, Garbolino, Arca, Browning Xitan (Zebco), Evezet en JVS. Leer alles over de features, neem de hengels ter hand en kijk welke bij jou past.

Lezingen
Op de beurs worden lezingen gehouden door onder andere: Marco Kraal, Michiel Pilaar, Pieter van de Werfhorst, Dietmar Isaiasch, Bertus Rozemeijer en Jan van de Bovenkamp. 

Drilsimulator
Ooit al eens je krachten willen meten met de sterkste vissen ter wereld, kom dan naar de stand van Sportvisserij Nederland en ga op de drilsimulator de strijd aan met tonijnen en zwaardvissen. Leuk voor jong en oud!

Best New Product
Bezoekers mogen ook dit jaar weer stemmen op hun favoriete nieuwe producten. Er is keuze uit de meest innovatieve paradepaardjes van grote merken zoals: SPRO, Albatros, Fox, Zebco en Pure Fishing. Het product met de meeste stemmen krijgt de Total Best New Product Awards.

Jeugdprogramma
Alle kinderen tot en met 13 jaar mogen GRATIS naar de beurs! Er is genoeg te doen: Met een stempelkaart kunnen kinderen allerlei opdrachten op het Stekkieparkoers uitvoeren voor een goodiebag van Sportvisserij Nederland.

Een nieuw onderdeel van de stekkietour is een grabbelton met honderden prijsjes op de stand van Hengelsportcadeau.nl. Verder organiseert H.S.V. Groot Rotterdam ook dit jaar weer een castingbaan. Kinderen kunnen werpend of vissend een parcours afleggen. Hier kunnen zij hun vaardigheid tonen of ervaring opdoen. 

Handy Fish
Op de stand van Handy Fish kun je tijdens de Hengelsport- en Botenbeurs een kijkje nemen naar allerlei klassieke hengelsportmaterialen.

Je mag ook je oude hengelsportmateriaal, hengels, molens of oud kunstaas meenemen voor taxatie, inruil of gewoon om iets meer over de geschiedenis ervan te leren. Website: www.handyfish.nl

Albatros Hengelsport
Het enthousiaste team van Albatros Hengelsport staat voor je klaar om je de allernieuwste producten te laten zien, ruiken, voelen of zelfs uit te proberen in de prachtige waterbak op de stand. Website: www.albatroshengelsport.com

Peuterfonds
Uiteraard is ook het PeuterFonds weer van de partij met het PF-Rad van Fortuin en de enveloppenloterij om zo veel mogelijk geld op te halen om volgend jaar weer tientallen kinderen een geweldige dag aan de waterkant te laten beleven.

Pike Master Lures
Op de stand van Pike Master Lures worden er weer geweldige kunstaasdemonstraties gegeven in een groot waterbassin.

Wat nog meer?
Uiteraard is er nog veel meer te doen op de Hengelsport- en Botenbeurs. Maar we moeten natuurlijk ook wat aan de verbeelding overlaten… Niet te vergeten, er worden ook allerlei leuke prijzen verloot en weggeven: elke dag wordt er een gratis Mitchell-hengel weggeven aan de eerste 350 kinderen onder de zestien jaar. Dagelijks worden er 20 goodiebags t.w.v. € 75,- uitgereikt aan willekeurige bezoekers. Elke bezoeker maakt ook elke dag kans op € 250,- shoptegoed, te besteden op de beurs. En niet te vergeten: elke bezoeker die online een entreebewijs heeft geboekt, maakt kans op een visreis naar Noorwegen t.w.v. € 3000,-! Deze reis wordt je aangeboden door Cordes Travel en PENN. 

Hengelsport- en Botenbeurs 2017 – online ticketverkoop gestart!
Op de zestiende editie van de Hengelsport- en Botenbeurs in de Jaarbeurs Utrecht (hét hengelsportdomein van Europa) staan op een oppervlakte van circa 20.000 vierkante meter begin december ruim 160 standhouders uit heel Europa. De beurs trekt jaarlijks maar liefst 18.000 bezoekers uit Nederland en de ons omringende landen. 

Hengelsport- en Botenbeurs 2017 feiten: 
Waar: Jaarbeurs Utrecht
Wanneer: vrijdag 1 december t/m zondag 3 december 2017
Openingstijden: dagelijks 10:00 - 17:00 uur 
• Online boeking met € 3,- korting én 50 procent korting op uw parkeerdagkaart én kans maken op een visreis.
• 160 internationale hengelsportbedrijven
• 20.000 m² beursoppervlak
• Grootste hengelsportbeurs van Europa 

Belangrijke websites: www.carpsquare.nl en www.hengelsportbeurzen.nl.
Belangrijke Facebookpagina’s: Carpsquare, Predatorsquare en Hengelsport- en Visbotenbeurs.

ANDEREN LAZEN OOK

image description
Gezien bij ...
Willem Moorman -
image description
Flyfair the world of fly fishing
Willem Moorman -
image description
Ed Stoop, bedankt
Marc Borst -