image description

Bomlo! Nieuwe toplocatie in Zuid Noorwegen

Het houd niet op bij Visreis.nl. Na vorige week twee nieuwe festivals voor 2022 te hebben gepresenteerd hebben we nu een compleet nieuwe locatie in zuid Noorwegen. En wat voor een!

Bomlo! Onthoud deze naam want met deze locatie wordt er een nieuwe maatstaf gesteld in accommodatie en visboten in zuid Noorwegen! De woningen zijn eind 2019 opgeleverd en bieden ruimte aan 6 zes personen. Vanuit de woningen heb je een fenomenaal uitzicht over de fjord en loop je zo jouw eigen “vismachine” op die in je achtertuin ligt. De woning beschikt over drie tweepersoonskamers met elk 2 eenpersoonsbedden. Een grote, ruime, luxe en volledig ingerichte keuken, twee badkamers, sauna en bubbelbad. Er is ook een groot terras met tuinmeubelen waar je na een dag vissen heerlijk kan genieten van het fantastische uitzicht.

Het woord “vismachine” is echt niet overdreven. Hier vaar en vis je in een 6,3 meter (21 voet) aluminium Kaasboll boot met hardtop, gloednieuwe en zuinige 140 PK Suzuki motor,  hardtop, comfort seats en een overzichtelijke 9 inch plotter met GPS en fishfinder. Dat is voor zuid Noorwegen echt een nieuwe standaard. Perfecte vaareigenschappen en veel ruimte zodat je met maximaal 5 personen prima kan vissen.

Naast de perfectie in verblijf en visboten ligt deze plek ook nog eens heel beschut. Dus ook met minder goed weer is de kans groot dat je hier toch nog een plek kan vinden waar je kan vissen. En qua visserij heb je hier een enorme diversiteit aan mogelijkheden: grote leng en heek op diepte, werpend op pollak en koolvis rondom de eilanden, jiggen op kabeljauw en koolvis op structuur, platvis op zandbodem en heilbot op plateaus van 20 tm 50 meter.

Verder is er een enorme hoeveelheid aan eilanden rondom Bomlo en dat biedt qua visserij en stekken heel veel mogelijkheden. Tussen de eilanden door ontstaat een forse stroming en verder naar open zee is er meer diepte en indrukwekkende plateaus. Je gaat hier aan 1 week simpelweg niet voldoende hebben om alle goede stekken te bevissen.

Samengevat:

  • Hoogwaardig verblijf
  • Beste visboten
  • Beschutte ligging
  • Uitgebreide en afwisselende bodemstructuur en dus veel goede visstekken
  • Grote diversiteit in visserij en vissoorten

Ben je geïnteresseerd in deze locatie of wil je simpelweg meer lezen? Kijk dan snel op deze webpagina want aangezien we net zijn gestart met deze nieuwe locatie zijn er voor 2021 nog een aantal weken beschikbaar. En dat is op veel toplocaties niet meer het geval. Je kan ook direct contact met ons opnemen via e-mail: info@visreis.nl of telefoon: 0348 – 201 266.

ANDEREN LAZEN OOK