Blauwvintonijn specialist Delta Game Fishing nu ook op de Visma

Persbericht Delta Game Fishing 

Blauwvintonijn specialist Delta Game Fishing nu ook op de Visma 

Heb jij altijd al gedroomd om het gevecht aan te gaan met zo’n ‘blauwvinknuppel’ laat je dan uitgebreid informeren op stand 116. Delta Game fishing is mede dankzij hun topschippers Martijn Sman en Eric Ouwens binnen een kort tijdsbestek uitgegroeid tot een zeer populaire (blauwvin)tonijnbestemming.

Delta Game Fishing heeft zijn ‘kamp’ opgeslagen op enkele kilometers afstand van de monding van de Spaanse Ebro. Een toplocatie waar hun moderne, zeer goed onderhouden schepen liggen aangemeerd.

Naast blauwvintonijn vissen de mannen (op verzoek) ook op leervis en bluefish, twee magnifieke sportvissen die hier rond dit unieke deltagebied veelvuldig voorkomen.


Ook veel bonito's.

Maar topvis numero uno is de oersterke blauwvintonijn. De scholen in dit deel van de Middellandse zee worden steeds groter en de vissen steeds zwaarder. Vissen van 100 kilo zijn al lang geen uitzondering meer.

Sterker nog, er zijn zelfs al vissen gevangen van ruim 300 kilo! Kortom, hier kun je, op pakweg twee uur vliegen, het gevecht van je leven aan gaan met één van ‘s-werelds sterkste vissoorten!

Je kunt in overleg met de schippers aangeven of je wilt chummen (vissen met natuurlijk aas) of dat je met kunstaas wilt smijten. Combineren is uiteraard ook mogelijk!

Lange tochten zijn in de regel niet echt nodig omdat de grote scholen tonijn zich over het algemeen op zo’n uurtje varen vanuit de deltamonding ophouden.

Ben je geïnteresseerd in de mogelijkheden van zo’n droomvakantie, loop dan even langs op stand 116 waar de mannen je graag alle info zullen geven!

ANDEREN LAZEN OOK

image description
Peter dobbert door… naar 2023…
Willem Moorman -
image description
De Allrounder
Marc Borst -