Binnen vijf uur volleerd zeebaarsvisser worden?

Binnen vijf uur volleerd zeebaarsvisser worden?  

 
Toen ik ruim 32 jaar geleden ergens vanaf een strand op Terschelling kennis maakte met de weergaloze krachtexplosies van vriend zeebaars stond het voor mij direct als een paal boven water….zeebaarsvissen wordt mijn passie! 
 
De veelal snoeiharde aanbeten gevolgd door snelle onberekenbare runs zijn kenmerkend voor deze prachtige zilveren rover. Om mijn kennis met aankomende zeebaarsvissers te delen ben ik enkele jaren terug gestart met het geven van zeebaars workshops/cursussen op de pier van Hoek van Holland. Vis je regelmatig op roofvis en zoek je een echte spectaculaire uitdaging ….schrijf je dan in voor mijn zeebaars cursus.
 
 
Beste zeebaarsgebied van nederland
Ik geef mijn workshops vanaf de pier te Hoek van Holland. Zonder enige twijfel in het allerbeste zeebaarsgebied langs de Nederlandse kust. Omdat ik het aantal deelnemers beperkt houd kan ik iedere deelnemer gedurende de vijf uur durende workshop persoonlijk onderhouden.
 
Dus het leren werpen, het laten lopen van je kunstaas, het opzoeken van de juiste diepte enzovoorts. Het parkeren rond de Waterweg en de grote parkeerplaatsen is GRATIS, dus dat scheelt al weer dik 10€.
 
 
Wat gaan we doen tijdens zo’n workshop:
-allereerst leg ik gedurende pakweg 10 minuten uit wat precies de bedoeling is.
-ruim 80% van de deelnemers heeft nog nooit gericht op zeebaars gevist dus kun je leren van alle vragen die worden gesteld.
-daarna ga je lekker aan de slag en leg ik je precies uit wat de bedoeling is.
-rond 10 uur stoppen we even voor een heerlijke lunch (verse broodjes) en een drankje (alles bij de prijs inbegrepen)
-en uiteraard is er dan weer de mogelijkheid om wat vragen af te vuren.
-daarna weer aan de slag om die eerste zeebaars te verzilveren.
-uiteraard neem ik ook alle facetten van de spectaculaire plugvisserij met jullie door.
-je kunt de foto’s en eventuele video beelden die tijdens de cursus worden gemaakt terugvinden op www.totalfishing.nl onder de rubriek Zicht op zeebaars. 
 
 
Vorig jaar lukte het een groot aantal cursisten (ondanks het bizar koude voorjaar) om tijdens zo’n workshop hun allereerste zeebaars te vangen. Momenteel is de zeewatertemperatuur bijna zeven graden hoger dan vorig jaar in dezelfde periode. Dus is de kans op een mooie zeebaars tijdens zo’n workshop vele keren groter.
 
Complete penn hengelset voor de langste zeebaars
Penn stelt voor de deelnemer die tijdens één van de workshops (van het lopende seizoen) de langste zeebaars weet te vangen een prachtige zeebaarsset ter beschikking bestaande uit een Penn Battle 5000 en een TRQ SeaSpin 50-100 gram (300) ter waarde van maar liefst 400€!
 
 
De nummers 2 en 3 winnen een rijk gevulde doos met top kunstaas voor de zeebaars,aangeboden door HengelDiscount Gigant uit Oldemarkt!. www.totalfishing.nl stelt voor iedere dagwinnaar een fantastische cap beschikbaar.
 
Iedere deelnemer ontvangt na de cursus als 'diploma' een mooi kunstaasdoosje met een aantal dodelijke zeebaarsshads cadeau.
 
 
-De ervaring heeft geleerd dat het geen zin heeft om al in april al te starten met de cursus omdat de vangkans gedurende die periode vrijwel nihil is. Om jullie vangkansen te vergroten heb ik daarom besloten om pas op 17 mei te starten met mijn workshops. Schrijf je met minimaal 2 personen in voor 30 april dan krijg je 15€ korting p.p dus is de prijs 60€ all in (inclusief lunch en gebruik hengelmateriaal). Schrijf je na 30 april in, dan betaal je weer gewoon 75€ pp. 
 
Profiteer van deze aanbieding en schrijf je snel in voor deze unieke workshop waar ruim 30 jaar ervaring de beslissende doorslag geeft. De bijgaande foto’s zijn geen 'leasefoto’s', maar zijn zeebaarzen die daadwerkelijk door mij en de deelnemers zelf zijn gevangen. Voor meer info ben ik mobiel te bereiken op 0031(0)62001 6129 of kun je een mailtje sturen naar joopvis@caiway.nl
 
Stekel ze,
“the bass whisperer”
Joop Folkers

ANDEREN LAZEN OOK