image description

Bijzondere merken bij Fish Inn ook in de gesloten tijd

Voor de roofvissers gaat op 1 april de gesloten tijd voor kunstaas in, maar laat dit bij Fish Inn nu geen probleem zijn. De heren medewerkers zijn zelf bloedfanatieke vissers en constant op zoek naar nieuwigheden, en bovendien ook thuis in andere takken van de hengelsport.

Met een ruim aanbod aan merken zoals Hearty RiseCombat ShadsMolix en Lew’s reels vind je in Venlo altijd materiaal dat je in andere hengelsportzaken niet tegenkomt, ook tijdens de gesloten tijd. En natuurlijk zullen er velen de karperspullen en witvismaterialen weer oppakken. Ook zij vinden alles voor deze disciplines in de webshop!

Let op de aanbiedingen en de mooie merken op de webshop van Fish Inn.

Snelle levering

Juist in deze lastige tijd van binnenblijven vanwege de corona, biedt de uitgebreide en super gemakkelijke webshop uitkomst. Bestellingen die geplaatst worden gaan direct de deur uit en worden binnen 1 of 2 werkdagen geleverd. Hierdoor kun jij gewoon blijven vissen tijdens deze bijzondere omstandigheden.

 

Openingstijden

Mocht je toch advies nodig hebben? De winkel van Fish Inn is momenteel (met gepaste maatregelen) op de normale tijden geopend.

ANDEREN LAZEN OOK

image description
Zicht op zeebaars: Wat een drama voorjaar!
Willem Moorman -
image description
Witvisperikelen: Weerzien
Willem Moorman -
image description
Producten nu online te bestellen
Willem Moorman -