Bij de Carp Academy leer je karpervissen

Persbericht Carp Academy

Bij de Carp Academy leer je karpervissen

Wie kennis wil maken met karpervissen, of wie zijn vistechnieken, visstrategieën en kennis van het karpervissen wenst te verbeteren kan vanaf heden een cursus volgen bij een karperschool van Carp Academy.
 
Carp Academy organiseert cursussen karpervissen voor zowel beginners als gevorderden. De cursussen leren je de technieken van het karpervissen, met daarnaast veel kennis over hengels, lijnen en materialen en welke technieken en strategie je in welke situatie kunt gebruiken.
 

Carp Academy: Herbert Schutten.
 
In de cursusprijs is naast de lunch, ook het gebruik van materialen inbegrepen. Een beginnende karpervisser kan zo kennismaken met karpervissen zonder direct te hoeven investeren in hengelsets en andere benodigdheden.
 

Carp Academy: Marco Hendriks.
 
Als beginnende karpervisser wil je snel succesvol zijn. Welke materialen heb je dan nodig, hoe kies je een goede stek en welke technieken moet je specifiek toepassen.
 

Carp Academy Groene Hart: Arend Termorshuizen.
 
Dit vereist behoorlijk wat kennis en die kun je al in één dag opdoen door een Introductie-cursus te volgen bij Carp Academy.
 

Carp Academy in Visdorado de Kool bij Varsseveld.
 
Wie al de nodige ervaring heeft en zijn basis wil verbreden om de kans op mooie vangsten te vergroten, kan de Basiscursus volgen. De zeer ervaren karperinstructeurs helpen bij het verbeteren van vismethoden, kennis van aasstekken en optimale materiaalkennis.
 

Carp Academy in de polder van Ammserstol.
 
Op twee prachtige locaties in Nederland exploiteert Carp Academy een karperschool. In het Groene Hart is er een karperschool in de polder van Ammerstol (bij Gouda) en in het Oosten van Nederland worden de cursussen gegeven bij Visdorado de Kool (bij Varsseveld).
 
Inschrijven voor een cursus kan rechtstreeks via de website www.carpacademy.nl

ANDEREN LAZEN OOK

image description
De Allrounder 122 : Droog op karper
Willem Moorman -
image description
De Allrounder: Karper op de vaste stok.
Willem Moorman -