image description

BIGSTREAMERS.COM At Events & Fairs

BIGSTREAMERS.COM  Beursagenda 2019/2020.

Bigstreamers.com is tegenwoordig een niet weg te denken webshop op het gebied van het vliegvissen op roofvis. Dat dit niet vanzelf is gekomen lijkt mij logisch, omdat je niet alleen de beste producten dient te vinden, maar deze ook in de praktijk aan de tand behoort te voelen.


Bigstreamers.com is geboren uit de praktijk.

Verder is het belangrijk dat je een goede groep vrijwilligers, zeg maar vrienden, om je heen opbouwt. Deze jongens weten van wanten en schuwen het niet om kritisch te zijn. Door de samenwerking met deze groep is Bigstreamers.com uitgegroeid tot een webshop waar iedere vliegvisser, maar ook degene die een streamer met de spinhengel presenteert, niet omheen kan.


Sander Zuidinga en André Miegies in actie voor Bigstreamers.

Productkennis is er in overvloed, maar ook bergen van praktijkervaring maken van Bigstreamers een must voor zowel de beginnende als ervaren roofvisser. Omdat Bigstreamers het uiterst belangrijk vindt hoe mensen hun assortiment en klantgerichtheid waarderen, zie je Dennis Sanders en zijn ervaren team de laatste jaren veel op diverse hengelsportbeurzen. Op deze manier kan je kennismaken met deze enthousiaste vliegeniers en elke vraag wordt met veel passie beantwoordt.

Natuurlijk gaat ook een groot deel van het assortiment mee, waardoor je direct je slag kan slaan. Bigstreamers is één van de weinige Webshops die het op deze manier doet en dat maakt hen ook op dit gebied uniek. De komende tijd gaan de beurzen weer van start, dus maak gebruik van deze gelegenheid om weer een stapje te maken in deze fascinerende wereld.


De twee-eiige tweeling op beurzen, Dennis Sanders en Derk v/d Molen.

 

Lijst ‘’Bigstreamers’’ beurzen;

6 Oktober 2019 Pike Experience Watersportcentrum Uitgeest.

Op deze beurs voor roofvissers zullen ook Sander Zuidinga en Andre Miegies aanwezig zijn om jullie te laten zien hoe je vangende streamers kan binden voor zowel snoek als snoekbaars en baars.

9 & 10 November 2019 Hengel Expo Kortrijk (België). 

Ook op deze zeer gezellige beurs zijn wederom gastbinders aanwezig zoals Sander Zuidinga en Arne Roels uit België.

29, 30 November & 1 December 2019 Hengelsport en botenbeurs Utrecht.       

Deze grootste hengelsportbeurs van Nederland moet je gezien hebben en Dennis (Bigstreamers.com) staat hier al jaren met zijn maatje Derk v/d Molen de kunstaasdokter. Drie dagen dolle pret en alles voor het roofvissen vanuit het hart.

25 &26 januari 2020 A.P.M.C. Vliegvisbeurs Charleroi (België)                  

DE vliegvisbeurs van België en omstreken. Deze beurs mag je zeker niet missen als vliegvisser, aangezien dit de meest uitgebreide en gezelligste beurs op dit gebied is. Ook hier weer met gastbinders Sander Zuidinga en Dimitri de Grauw

ANDEREN LAZEN OOK