Biggameshop nu online !

Biggameshop nu online !

Na jarenlang via de site biggame.nl zijn eigen big game visreis ervaringen te hebben gedeeld met het wereldwijde web, aangevuld met nieuws en tips over het big game vissen, heeft Erik Vleeming besloten om binnen biggame.nl een webshop te beginnen.

De webshop is in eerste plaats bedoelt voor de big game visser. Maar daarnaast vindt je er voldoende materiaal terug voor het little big game, het popperen en de zeebaars visserij. Met de merken Normic, DuelReels, P-Line, Mustad, Owner, Malin, Wolverine, AFW, HI-Seas, Yo-zuri, Lucky Craft en Fladen wordt een breed  assortiment aan hengelsport materiaal geboden.

Biggameshop.nl zal zich met name specialiseren in vislijnen, leaders, lures, pluggen, haken en rigging materiaal. Het aanbod van reels en hengels wordt vooralsnog beperkt tot het merk Duelreels en Normic.

Door er voor te kiezen om online te gaan voordat alle producten in de winkel waren opgenomen. Zal Biggameshop.nl de komende tijd, wekelijks, nieuwe producten toevoegen aan het assortiment. Zo zullen er onder andere nog trolling lures en speedjigs worden geplaatst. Naast de shop vindt je op de site de laatste nieuwtjes, artikelen, tips en nog veel meer over het big game vissen.

Kortom: De big game en zee visser voelt zich zeker thuis op de webwinkel van Biggameshop.nl.
 
 Voor meer info: Biggameshop.nl