BHC ‘Zomeractieweekend’

Klik om naar de website te gaanPersbericht BHC Breda

BHC ‘Zomeractieweekend’

Zaterdag 5 en zondag 6 juni 2010 vindt het zomeractie-
weekend plaats bij BHC in Breda. Door dit artikel uit te printen en mee te nemen krijgt u automatisch 5% korting. Lees de actievoorwaarden op de actiecoupon onderaan dit bericht.

Naast deze 5% korting krijgt u extra, bovenop de 20% kassakorting (lees de voorwaarden op de actiecoupon), die voor iedereen geldt  tijdens dit weekend.

Behalve deze kassakortingen die op het hele reguliere assortiment van toepassing zijn, hebben wij ook nog eens volop andere artikelen extra scherp afgeprijsd, maar let wel: op = op.

Speciaal voor dit zomeraktieweekend heeft BHC praktisch het gehele Shimano hengelassortiment zeer scherp opgekocht en van dit voordeel - variërend van 20 tot 50% korting - kunt u gedurende dit weekend gebruik maken.

Voor meer informatie over deze actie en hengels kunt u contact opnemen met BHC. Ga naar www.bhconline.nl voor de contactgegevens.

Ook zijn er voor elke tak van visserij weer experts aanwezig. Wilt u meer weten van de nieuwste hengelsportmaterialen en vistechnieken? Vraag het gerust aan een expert.

Zaterdag is BHC geopend van 9.00-17.00 uur en zondag van 12.00-17.00 uur.

Voor meer informatie, kijk op www.bhconline.nl


Print dit artikel uit voor 5% korting.

ANDEREN LAZEN OOK

image description
Zicht op zeebaars: Wat een drama voorjaar!
Willem Moorman -
image description
Witvisperikelen: Weerzien
Willem Moorman -
image description
Producten nu online te bestellen
Willem Moorman -