BHC Winteraktieweekend

Klik om naar de website te gaanBHC Winteraktieweekend

Zaterdag 12 December en Zondag 13 December 2009 organiseert BHC “Winteraktieweekend”. Het weekend is voor alle vissers interessant en er zullen tal van aantrekkelijke aanbiedingen te vinden zijn. Vele artikelen zijn dit weekend afgeprijsd, met kortingen tot wel 50% en over de niet afgeprijsde artikelen krijgt men dit weekend 20% kassakorting.

Wanneer u via www.BHConline.nl uw e-mail adres en tak van visserij opgeeft, ontvangt u ook nog eens een extra kortingsbon t.w.v. 5% extra gedurende dit weekend. Vraag naar de actievoorwaarden bij BHC. Voor elke tak van visserij zijn er weer diverse experts aanwezig om demonstraties te geven en vragen te beantwoorden.

Zout nieuws bij BHC
Vanwege het grote vangstsucces heeft BHC speciaal zoutwaterkunstaas uit de USA geimporteerd. Ze kunnen ingezet worden als bijvanger boven een grote pilker of zware shad op ondermeer zeebaars, pollak, kablejauw en makreel.

Tevens kan het kunstaas aan een (lange) fluorocarbon of Amnesia (30 tot 40/00) dwarrellijn slepend gevist worden in de volle stroming. Door zijn lage luchtweerstand zijn deze visjes bijzonder ver te werpen. Door gebruik te maken van een drieweg-wartel en een dunner breeklijntje naar het werploodje, is het zo mogelijk om net iets boven de bodem te vissen.

Jaagt de zeebaars echter in de bovenste waterlagen dan kan gevist worden met een zware werpdobber gevist worden. Er kan met dit kunstaas dus zowel hoog als bijzonder diep te gevist worden. Het is belangrijk is om een langstelige, stevige haak te gebruiken. Het visje moet recht staan door de lange steel. Bijvoorbeeld Mustad vliegvishaken (2/0), Gamakatsu of langstelige aberdeen haken zijn prima te gebruiken.

Kom dus aankomend weekend een kijkje nemen bij BHC in Breda.
U vindt BHC Best Adventure aan de Valkenstraat 8, 4811 EZ Breda. Tel. 0765145575

Voor meer informatie, zie www.BHConline.nl