image description

Beursactie Cordes Travel visreizen

Cordes Travel

Beursactie Cordes Travel visreizen  

Uiteraard is Cordes Travel ook weer aanwezig op de Hengelsport en Botenbeurs in Utrecht (1-2-3 december) met hun grote imposante en vooral prachtige stand. 

De stand straalt echt een vakantiegevoel uit, ook al ga je niet op visreis, zeker de moeite waard om eens langs te gaan om de mooie foto’s en de films te bekijken. Maar liefst 3 grote 42” Full HD TV’s waar Full HD films te zien zijn over IJsland, Noorwegen, Zweden, Canada, Panama en nog veel meer. 


Maar liefst 40m2 visreizen bij Cordes Travel.

Op de stand staan elke dag 7 medewerkers van Cordes Travel visreizen, tevens Penn experts, die jullie alles kunnen vertellen over de 14 landen die Cordes in het programma heeft: Noorwegen, IJsland, Zweden, Denemarken, Ierland, Florida USA, Panama, Costa Rica, De Malediven, Maleisië, Laccadiven, Canada, Bonaire en Azoren (Portugal). Er zijn fotoboeken, films, zeekaarten en brochures om alle vissers de beste informatie te geven over de prachtige visreizen die zij aanbieden voor zee- én roofvissers. 


Ook visreizen voor snoek- en snoekbaarsvissers.

Klaas vd Eerden bekend van Big Fish Klaas zal deze beurs openen en daarna komt hij uiteraard langs op de stand van Cordes Travel, Cordes heeft namelijk samengewerkt met het programma Big Fish Klaas en Klaas is dit jaar wederom via Cordes Travel wezen vissen, deze keer in Havoysund, de échte Havoysund accommodatie met gratis visgids, hij ving daar een heilbot van 142cm, net als Marco Kraal die in september daar zijn 1e heilbot ving.


50 Euro per persoon korting voor Noorwegen en/of IJsland.

Tijdens de beurs heeft Cordes Travel een MEGA korting voor de vissers die in 2018 nog op visreis willen, zij krijgen, als ze boeken op de stand, 50 euro per persoon korting op een visreis naar IJsland (http://cordestravel.nl/ijsland/accommodaties-ijsland/), Havoysund (http://cordestravel.nl/havoysund-visreis-noord-noorwegen/), Nappstraumen (http://cordestravel.nl/noorwegen/nappstraumen-lofoten-vissen-in-noord-noorwegen/), A Rorbuer (http://cordestravel.nl/a-rorbuer-lofoten-noorwegen/), Vesteralen (http://cordestravel.nl/vesteralen-apartment-lofoten-noorwegen/) of Risoysundet (http://cordestravel.nl/risoysundet-andoya/).

Bij deze accommodaties in Noorwegen krijg je zelfs 1 dag gratis de visgids mee aan boord, in de snelle 23.5ft boot met 150pk motor, brengt hij jullie snel en veilig naar de stekken om daar te gaan vissen op heilbot, kabeljauw, koolvis, roodbaars, pollak en niet te vergeten dikke schollen die soms over de 60cm gaan. Ideaal zo’n visgids aan boord én de hele week ter plaatse is om informatie, tips en trucs te geven, beter kan echt niet. Heb je niet de juiste hengels, geen probleem die kun je daar huren, net als een warmte/drijfpak.


Marco Kraal met zijn 1e heilbot.

Tja een mega-korting op deze accommodaties, dat scheelt natuurlijk enorm ! Maar buitenom deze korting, zijn er ook altijd andere grote voordelen bij Cordes Travel, zo zijn zij 24u per dag bereikbaar tijdens de visreis, kun je gratis prive-les krijgen, krijg je een A3 gelamineerde kleuren zeekaart met stekken, een dikke informatie-brochure en heb je gratis toegang tot hét zeevis evenement vh jaar met meer dan 850 bezoekers, de Cordes Traveldag, die alleen toegankelijk is als je bij Cordes Travel je visreis hebt geboekt natuurlijk. 

Tijdens deze unieke dag zijn er lezingen, zijn er 50 experts aanwezig die advies, tips, trucs, technieken en stekken geven, komen de visgidsen van Nordic Sea Angling alle groepen advies, raad en daad geven, is er een hengelsport winkelier aanwezig met de juiste materialen en is er een grote loterij waar de hoofdprijs een visreis naar Vesteralen is. Deze Cordes Traveldag (http://cordestravel.nl/cordes-traveldag/) is een uniek evenement in Nederland en België en een prachtige dag om alvast in je visreis gevoel te komen. Deze dag is voor heel veel vissers één vd redenen om telkens weer bij Cordes Travel te boeken.


Hoofdvisgids Havoysund, Douglas.

En als dit allemaal nog niet voldoende service is, dan krijgt iedere groep die vòòr 31-12-17 zijn visreis voor het jaar 2018 boekt bij Cordes Travel een gratis sportvispakket t.w.v maar liefst 150,- euro !! Op de website kun je zien wat de inhoud is, oa een prachtige Penn Battle molen. 

Cordes Travel is inmiddels een begrip in de visreis-wereld, sinds 2003 een gewaardeerd en vooral gerespecteerd visreisbureau, die gewoon doet wat ze moeten doen en hun klanten op de 1e plaats zetten, service en kwaliteit staan in een hoog vaandel. Zij hebben dan ook voor ieder budget een visreis, want ondanks de professionele service en begeleiding bieden zij ook “Budget visreizen”  (http://cordestravel.nl/budget-huisjes-noorwegen/) aan en daarmee kun je al voor 400/500 euro pp (bij 4 pers.) naar Noorwegen in een goed visgebied met een goede veilige boot, dus zeker geen rommel. 

Denemarken is zelfs nog goedkoper, 250 eu pp (bij 4 pers.) en in augustus 10 dagen IJsland, inclusief vlucht, transfer, huis, boot enz enz enz heb je al voor 1275,-, boek je op de beurs gaat er nog 50 euro af, ga je voor 10 dagen vissen in IJsland voor 1225,- euro pp bij 4 pers. incl. vlucht én huurauto voor de hele periode.


Dikke kabeljauwen in IJsland.

Kortom breng eens een bezoek aan de website www.cordestravel.nl of bezoek hun grote stand, die hoef je niet te zoeken, die kun je makkelijk vinden en laat je geheel vrijblijvend informeren over de mogelijkheden. Ons advies, kijk alvast eens op de website of stuur alvast eens een e-mail, zodat je op de beurs meteen kunt boeken, voorwerk is het halve werk.


De grote prachtige stand van Cordes Travel.

Tot slot, koop je kaarten voor de beurs online en maak kans op een visreis naar Noorwegen (http://cordestravel.nl/hengelsportbeurs-utrecht-winactie/) t.w.v. 3000,- euro, uiteraard aangeboden door Cordes Travel visreizen. 

Hengelsport en Botenbeurs

1-2-3 december Jaarbeurs Utrecht

www.hengelsportbeurzen.nl 

 

ANDEREN LAZEN OOK