Bellyboaten is supergaaf en makkelijk met Hengelsport Wesdijk

Persbericht Hengelsport Wesdijk

Bellyboaten is supergaaf en makkelijk met Hengelsport Wesdijk 

Vissen vanuit de Bellyboat wordt in razend tempo ontzettend populair en steeds meer vissers, in alle disciplines, maken kennis met deze enerverende manier van vissen.

Omdat je in de bellyboat nog dichter op het water zit, dan wanneer je vanuit de gewone boot vist, zit je 'op de vis' en wordt vissen nog meer een beleving dan het al was.

Op zich is het varen met een bellyboat niet moeilijk, zeker niet op stilstaand water. Toch kunnen wij ons voorstellen dat de stap om het te proberen, of om een bellyboat met aanverwante artikelen te kopen, groot is.

Daarom maakt Hengelsport Wesdijk het je op beide fronten erg makkelijk:

1. Wij organiseren Mee-visdagen in alle takken van sport en dus ook met de Bellyboat. Een ervaren visser uit ons team, neemt dan maximaal vijf man mee, om zo uitleg in de praktijk te geven. Deelname aan deze dagen is gratis.  Meer informatie vindt je op http://hengelsport.wesdijk.nl/. Je mag zelfs van onze materialen gebruik maken. Hoe makkelijk is dat. Aanmelden is wel noodzakelijk.

2. Ga je liever op je eigen tijd en zonder anderen voor het eerst op pad? Kijk dan eens hier. Hier kan je het basis -of complete pakket huren, tegen schappelijke prijzen. We hebben hier prachtige wateren met mooie vissen in de buurt.

3. Weet jij al zeker dat dit jouw nieuwe hobby wordt, kijk dan eens hier. Hier vind je heel veel materialen voor het vissen met -en vanuit de bellyboat, zoals korte hengels, kleine molentjes, allerlei soorten kunstaas van: Keitech, Bass Assasin, Lunker City, Crazy Fish, Savage Gear, Fiiish, waadpakken, fishfinders in alle prijsklassen en nog veel meer. Wat dacht je bijvoorbeeld van de Floatmaster XL met Flippers, voor de gevorderde bellyboat visser.

De Ron Thompson Bellyboat vind je zelfs nergens goedkoper dan bij ons, namelijk: € 99.95 Of je kiest voor de door ons samengestelde pakketten met pomp en net € 124.95 of ook met flippers € 150,-

Naast Mee-visdagen, verhuur en supergoedkope boten organiseren wij ook regelmatig wedstrijden. Zo staat er op zaterdag 29 augustus en zaterdag 24 oktober een Bellyboat tweekamp gepland.

Voor meer informatie over deze spectaculaire wedstrijd met superdik prijzenpakket  t.w.v. € 2500,- kijk je hier.

Graag tot ziens aan de Gouwe 9 in Barendrecht
of via http://www.wesdijk.nl/hengelsport/
085-4884757

 

ANDEREN LAZEN OOK

image description
Peter dobbert door… naar 2023…
Willem Moorman -
image description
De Allrounder
Marc Borst -