Belly-Boat-Drop-Shot-Dag!

Belly-Boat-Drop-Shot-Dag!

Dropshotten is misschien wel de ‘hit’ van de laatste jaren in roofvisland en Bennie Muizelaar beheerst deze techniek uitstekend. Daarom besloot Dutch Fishing een ‘bellyboat-dropshot-dag’ te organiseren, in samenwerking met Bennie. Deze dag zal plaatsvinden op zaterdag 10 oktober.

De dag start in Oude Tonge, waar we plaats nemen in de showroom van Bennie. Hij zal hier een korte lezing  geven over de dropshotvisserij. Door middel van een presentatie en demomateriaal laat hij de belangrijkste zaken voorbij komen.


Na de theorielessen het praktijkgedeelte!

Na de theorie is het natuurlijk tijd voor praktijklessen. De mannen van Dutch Fishing nemen de bellyboaters mee het water op, waar Bennie vanuit een boot iedereen zal voorzien van tips en trics. En natuurlijk is er genoeg tijd om die eerste ‘dropshot-vis’ te verschalken!

Heb je geen ervaring met een bellyboat?
De mannen van Dutch Fishing laten graag zien hoe het bellyboaten in zijn werk gaat, waarna je gelijk aan kunt sluiten bij de dropshotpraktijklessen. Niet in het bezit van een bellyboat, waadpak en/of flippers? Geen probleem. Ook het bellyboatmateriaal stellen zij voor een kleine vergoeding beschikbaar. U dient uw eigen hengelmateriaal mee te nemen. Er kunnen tevens diverse dropshothengels geprobeerd worden.


Zonder ervaring en/of materiaal ook van harte welkom.

Mits de weersomstandigheden het toelaten, zal er gevist worden op het Haringvliet. Mocht dit niet mogelijk blijken, dan wordt er uitgeweken naar kleinschaliger water.

Er is plaats voor maximaal 15 tot 20 personen, dus wees er op tijd bij. Kosten voor deze dag: € 25,= als je zelf voor je materiaal zorgt, € 50,= als wij de materialen verzorgen, dit alles inclusief lunch.

Voor inschrijvingen en extra info kunt u terecht op de website van www.Dutchfishing.nl, of via info@dutchfishing.nl

Tot de tiende oktober!

ANDEREN LAZEN OOK

image description
Dreamfisher Proefdag Eiland van Maurik
Willem Moorman -
image description
Zicht op zeebaars 402
Willem Moorman -