Bekendmaking wedstrijdwateren NKR

Bekendmaking wedstrijdwateren NKR!

Op de bestuursvergadering van 1 december 2008 zijn de stemmen geteld in verband met de bekendmaking van het wedstrijdwater. De BLANCO stemmen zijn door het bestuur omgezet naar positieve stemmen waardoor het wedstrijdwater bekend kan worden gemaakt.

 Het bestuur heeft daarvoor de volgende argumenten:

1. Het bestuur wil de deelnemers de gelegenheid geven om het parcour te verkennen, zodat men zich goed op de wedstrijden kan voorbereiden.

2. Deelnemers hebben nu de mogelijkheid om informatie in te winnen over de betreffende wedstrijdwateren.

3. Openheid van zaken kan eventuele misverstanden voorkomen.

4. Door het bekendmaken van het water hopen wij veel twijfelende vissers over de streep te halen om zich in te schrijven zodat er een nog mooiere competitie ontstaat. Tevens zijn deze vissers beter in staat om te beoordelen of men wel of niet kan deelnemen. Denk aan de grootte van de boot of reisafstand.


De Gouden Ham, is geen gemakkelijk water maar wel eentje waar de kans op een echte kanjer altijd aanwezig is én natuurlijk een schitterend gebied om te vissen.  

Met dank aan de federatie Midden Nederland kunnen de eerste 2 wedstrijden van het NKR gevist gaan worden op “De Gouden Ham” en de “Neder-Rijn” gelegen tussen  het veer bij Opheusden en de Stuw bij Driel.

Wij wensen de deelnemers afvast veel succes met de voorbereiding en hopen hiermee een prachtige locatie te hebben uitgezocht. Het NKR is nu op zoek naar een locatie voor de overnachting en prijsuitreiking. We houden jullie hiervan op de hoogte.

 Total Fishing legt officiële verslaggeving NKR wedstrijden vast!
Wij willen onze sponsor Total Fishing bedanken voor het feit dat zij de officiële verslaglegging van het NKR op zich willen nemen.

Meer informatie en mogelijkheid tot inschrijven vindt u op de NKR-site!


ANDEREN LAZEN OOK

image description
Groepsreizen Colombia
Willem Moorman -
image description
Zicht op zeebaars 383
Willem Moorman -
image description
Hengelsport- en Botenbeurs 2019…
rudy.van.duijnhoven -