image description

Beet-Rovers September Video


Beet-Rovers september ligt vanaf 17-09 in de winkels en hier krijg je alvast een klein voorproefje van wat je allemaal te wachten staat in dit hagelnieuwe magazine!

Pellet waggleren met Sjors Milder- In deze Meet, Greet & Fish geeft witvisklepper Sjors Milder van Guru een workshop pellet waggler vissen aan Beetlezer Mathias Ruhe. Stap 1 is het opbouwen van de stek; wat, wanneer en hoeveel voer je om de vis aan het azen te krijgen?


Ontzettend leuk én leerzaam! Samen met Sjors Milder een dagje 'alles over de pellet waggler' aan het water van stichting de Vossekuil!
 


In deze Meet, Greet & Fish geeft witvisklepper Sjors Milder van Guru een workshop pellet waggler vissen aan Beetlezer Mathias Ruhe. Actief vissen is het motto. Sjors geeft uitleg hoe je een aanbeet kun forceren.
 

De werptechniek van Mathias wordt onder de loep genomen en Sjors heeft een verbeterpunt, het resultaat laat niet lang op zich wachten!
 

Drillen met de hengel laag, waarom doet Sjors dit? Het loopt lekker en we zijn getuige van een double hook-up. Tot slot heeft Sjors nog een mooie verrassing voor Mathias in petto…
 

 


Het vangen van vis loopt misschien wat minder hard dan vooraf gedacht, maar dat maakt deze battle juist erg interessant! Het zit hem in de fijne kneepjes vandaag.


Jack blikt alvast vooruit op de aanstaande battle en geeft wat achtergrond informatie over het te bevissen water.
 

Jack legt uit: welke aanpak gaat er het beste scoren? En hoe voegt hij dit in de praktijk?
 


Anthony haalt alles uit de kast om Jack bij te benen.


De vissen die op visvijvers zwemmen zijn leep, vaak lastig te vangen. Jack geeft een aantal tips om ze alsnog een loer te draaien.
 


Vissen is inspelen op de omstandigheden, dat begrijpt Beetleze Anthony Clarysse maar al te goed. Eens zien wat hij zoal aanpast om mer vis te gaan vangen.


Een potje matchen met de beste, een buitenkansje!


Aan de oevers van de Oude Rijn geeft Preston testvisser en lid van het nationale team Jurgen Spierings aan Beetlezer Wim de Bruin een matchclinic. Veel ins-en-outs van de visserij met een vaste dobbermontage ene en slider (schuivende dobbermontage) komen aan bod!
 

Aan de rand van een woonwijk, maar gevoelsmatig middenin de polder en misschien nog wel belangrijker; boordevol vis!


Jan van Schendel vist op de botersloot bij Schoonhoven; een kleine poldervaart met een zachte bodem en veel begroeiing. Jan legt uit met welke voertactiek hij hier aan de slag gaat.
 

De poldersloot heeft een zachte en met planten begroeide bodem. De visserij met casters komt hier perfect tot zijn recht. Jan laat zien hoe hij dat aanpakt.
 

Om de vis op de stek te houden en ze bovendien gretig te houden, voert Jan continu kleine hoeveelheden aas met een speciale techniek.


Heilbot; de krijger van de Noorse fjorden. Misschien wel de ultieme sportvistrofee? Aan licht materiaal is dit hoe dan ook een van de sterkste sportvissen die je in Europa kunt vangen!

 

Een aaneenrijging van spektakel; lange drils, grote vissen, vreugdekreten en meer!

 

ANDEREN LAZEN OOK