Baron Marine met Humminbird nieuws

Bericht van Baron Marine met Humminbird nieuws…

Baron Marine® geeft de Down Imaging gratis weg aan alle bezitters van een Humminbird® met Side Imaging. Dit kunt u gratis downloaden van de site of…

U kunt ook naar de Visma komen waar u op de entree 25% korting krijgt voor max. 4 personen als u nu uw Humminbird® via baronmarine.nl registreert. Daar zullen wij uw Humminbird® voorzien van de nieuwste software. Bovendien installeren wij voor u de Down Imaging software als uw toestel daarvoor geschikt is. Dit alles onder het genot van een kop koffie! Als klap op de vuurpijl geven wij iedereen, die zijn Humminbird® laat updaten op de Visma, één jaar lang een gratis abonnement op één van de volgende bladen:

Van onderen! - nieuw humminbird® Down imaging™

We slaan met onze Side Imaging technologie een nieuwe richting in! Recht naar beneden! Vanaf nu krijgt u een kristalhelder plaatje te zien van het gebied direct onder uw boot. Boomstammen, hout, brugfunderingen, rotsen, vis en andere structuren komen in beeld met verbazingwekkende details terwijl u vaart. Ga eens kijken… het zal u zeker fascineren.

De levensechte plaatjes van het Down Imaging worden gecreëerd m.b.v. het uitzenden van uiterst smalle geluidsgolven met een zeer hoge frequentie. De weerkaatsingen van deze geluidsgolven vormen samen een instant ‘foto’ van het gebied onder uw boot. Onze exclusieve software analyseert deze weerkaatsingen om de positie van de geluidsgolven te verifiëren zodat u Down Imaging beelden van direct onder uw boot te zien krijgt.

Split-screen views

                       
klik voor vergroting

Down Imaging™ / 2D Sonar

Deze View toont u een totaal beeld van wat er zich direct onder uw boot bevindt. Snel structuren herkennen m.b.v. Down Imaging, terwijl u 2D beelden gebruikt om de vis te localiseren en vangen. Samen zijn ze de ideale combinatie en het giswerk is voorbij!

(klik op de afbeelding voor een vergroting)

Klik voor vergrotingDown Imaging™ / Side Imaging® Sonar


Krijg een volledig beeld met een bereik van 180˚! Down Imaging toont u levensechte plaatjes van het onderwatergebied direct onder uw boot, terwijl de Side Imaging u alle structuren laat zien tot wel 74 mtr. aan elke kant van uw boot. U ziet 2 zeer gedetailleerde beelden, zoals u nog nooit gezien heeft, naast elkaar!

(klik op de afbeelding voor een vergroting)

Klik voor vergrotingDown Imaging™ / Side Imaging® / 2D Sonar


Mis niets door de samenwerking van deze drie Humminbird® technologieën! Combineer de conventionele 2D en de nieuwste Down Imaging technologie voor een weergave van het gebied direct onder uw boot, terwijl Side Imaging® de zijkanten voor zijn rekening neemt!

(klik op de afbeelding voor een vergroting)

Meer informatie vindt u op de site van Baron Marine: 
http://www.baronmarine.nl/index.php/acties

Klik om naar de website te gaan