Baron Marine Carp Challenge voor KiKa

Persbericht Baron Marine

Baron Marine Carp Challenge voor KiKa

In het weekend van 7 t/m 10 oktober 2010 stond de bekende Baron Marine Carp Challenge geheel in het teken van KiKa: Kinderen Kanker Vrij. Maandenlange voorbereidingen resulteerden in de realisatie van een Karperhengelsportbeurs tijdens de finalewedstrijd en het 5-jarig bestaan. Dat het organiseren van een dergelijk iets niet in de koude kleren gaat zitten is een feit, maar…


“Dit is een beurs zoals een beurs bedoeld is”, was een veel gehoorde uitspraak.

Toch werden de deuren van de beurs, die plaatsvond in 2 megagrote tenten op het vakantiepark van de Beekse Bergen, op 9 oktober 2010 geopend. De doelstelling was een ‘back-to-basic’ beurs neer te zetten en als men binnenkwam was dit dan ook meteen te merken. Alles gewoon, gezellig, houten vloeren, een bar met zitjes en een prachtig opgezet podium. Tijdens deze dagen werden er op dit podium modeshows gegeven en werden er loterijen gehouden met geweldig mooie prijzen.

Ook waren er tal van standhouders, die voor elk wat wils bij zich hadden om te bemonsteren en te verkopen. Er was door de organisatie van het evenement aan alles gedacht: er waren diverse waterbakken gebouwd zodat er voerboten gedemonstreerd konden worden, de inwendige mens kon verzorgd worden door het aanwezige eten en drinken en eigenlijk was dus alles verzorgd.


Eigenlijk alles goed verzorgd.

Omdat een dergelijk evenement nieuw is, waren de bezoekersaantallen niet extreem hoog. Desalniettemin laat de organisatie zich niet uit het veld slaan, want op zondag na de prijsuitreiking van de wedstrijd, werd er bekend gemaakt welk bedrag men had opgehaald voor het goede doel KiKa. Dit bleek het geweldige bedrag te zijn van € 9.650,00!!! De heren Bart Jenje en  Ron van Wijk van Baron Marine B.V. uit Roosendaal vulden als hoofdsponsor dit nog eens aan met een extra € 350,-!!!

Dit bracht de totaalopbrengst op een mooi rond bedrag van € 10.000,= !!!

Op deze laatste dag werd er door de organisatie voor standhouders en de vissers die mee deden aan de wedstrijd, een BBQ aangeboden en zo werd het gehele weekend positief afgesloten.

Als extra pluspunt kreeg de organisatie van vele standhouders te horen dat dit niet iets moet zijn wat eenmalig is. “Dit is een beurs zoals een beurs bedoeld is”, waren de woorden van velen. Zij zetten dan ook allen de schouders eronder om dit tot een geweldig jaarlijks terugkerende beurs te gaan maken voor het goede doel KiKa.

En ja, als je dat als organisatie te horen krijgt, dan ga je ervoor. Dit evenement zal zeker in 2011 een vervolg gaan krijgen die zijn weerga niet kent.


Volgend jaar zeker een vervolg.

Voor meer informatie hierover en deelname aan de beurs in 2011 kan men contact opnemen met Ron Jansen - ron@karpervisfanaat.nl