Anglermaps met speciale prijs voor Fair for Fly & Lure bezoekers.




Anglermaps met speciale prijs voor Fair for Fly & Lure bezoekers.

 De 7e editie van de Fair for Lure & Fly staat voor de deur en deze keer vindt je Anglermaps.nl ook op deze unieke “beleefbeurs” voor actieve roofvissers en vliegvissers.  Anglermaps geeft speciaal voor deze Fair een extra prijs weg: Een workshop Zeebaarsvissen o.l.v.  Marco Nieuwenhuize.

Anglermaps op de Fair
Anglermaps is een nieuwe en unieke hengelsportwebsite en heeft de laatste tijd flink wat aandacht gekregen. Om kennis te maken met sportvissers staat Anglermaps op de Fair for Lure&Fly met speciaal voor de bezoekers van de 7e editie een hele bijzondere actie en prijs.

De Actie
Anglermaps is in augustus al gestart met een grote actie waarbij je prachtige prijzen kunt winnen zoals 500 euro aan hengelsportartikelen die je zelf mag uitzoeken.  Daarnaast kun je nog twee visdagen winnen waarbij je vist vanuit een viskayak of op een uniek big-game water in Nederland.

Alleen voor de bezoekers van de Fair
Speciaal voor de bezoekers van de Fair geven wij, in samenwerking met Marco Nieuwenhuize, drie  workshops zeebaarsvissen vanaf de kant weg, voor de drie meest informatieve  viswaterbeschrijvingen die tijdens de Fair worden ingeleverd.



Op onze stand kun je een formulier ophalen, waarop je een viswaterbeschrijving kunt invullen. Door een viswater zo volledig mogelijk te beschrijven maak je kans op deze unieke workshop waarbij je de kennis opdoet en je de technieken eigen maakt om effectief op deze zoutwater rover te kunnen vissen.

Geheel verzorgde zeebaars workshop
Drie inzenders krijgen een workshop zeebaarsvissen vanaf de kant. Marco Nieuwenhuize behandelt tijdens deze workshop verschillende methoden die gebruikt worden voor het belagen van de zeebaars. Van af 17:00 uur worden jullie ontvangen met een kopje koffie, soep en een broodje bij Bass Hengelsport in Colijnsplaat.

Hier wordt een werkboek uitgereikt waarin je alles wat die avond wordt behandeld nog eens kunt nalezen.
Na een uitleg van de verschillende methoden wordt er gevist waarbij jullie alle theoretische kennis in de praktijk gaan zien en ervaren.

De workshop eindigt rond 22:00 uur, maar kan ook zomaar uitlopen tot 23:00 uur.
Na deze ervaring hebben jullie kennis gemaakt met de verschillende methodes van het vissen op zeebaars en kun je die zelf in de praktijk toepassen.

Hoe win je deze unieke zeebaars workshop?
Winnen is super eenvoudig!
• Haal bij de Anglermaps stand een formulier op.
• Vul het formulier in met een viswaterbeschrijving en je gegevens.
• Lever hem in bij de Anglermaps stand

Uit alle inzendingen worden de meest informatieve beschrijvingen gekozen en onder die inzendingen worden de workshops zeebaarsvissen vanaf de kant verloot. 5 september worden de winnaars bekend gemaakt op
www.anglermaps.nl en www.zeebaars.info 

Marco Nieuwenhuize maakt deel uit van het St Croix Prostaf Team Benelux en geeft zeebaarsclinics, waarbij kan worden gekozen voor kajak-, kant- of bootvisserij. Met de kajak en vanaf de kant gidst hij meestal maximaal zes gasten en vanuit de boot (op de Oosterschelde) vier. Kleinere groepen of 1-op-1 kan ook. Daarnaast verzorgt Marco ook in samenwerking met andere specialisten clinics of persoonlijke begeleiding voor de vliegvisserij op zeebaars.

Jouw beschrijving ook geldig voor de lopende prijzen!
De viswaterbeschrijving die je op het formulier inlevert doet niet alleen mee voor de zeebaars workshop maar dingt ook mee met de lopende actie op Anglermaps. Je maakt dus ook nog extra kans op 500 euro hengelsportspullen, een verzorgde kayakvisdag met twee visvrienden én de verzorgde big-game visdag op het nieuwe viswater van Wild!

Dubbel op dus. Wij zorgen dat je viswaterbeschrijving op Anglermaps wordt geplaatst en daarmee ding je dan automatisch mee met de prachtige prijzen die je op de website vindt.
Tot ziens op 3 en 4 september op de Fair for Lure & Fly!

Auke Jongbloed
Anglermaps.nl