image description

Allernieuwste producten op Carpsquare Jaarbeurs Utrecht

Hengelsport- en Botenbeurs

Allernieuwste producten op Carpsquare Jaarbeurs Utrecht

Ben je vorig jaar op Carpsquare geweest? Deze beurs binnen de Hengelsport- en Botenbeurs zal van 1 tot en met 3 december 2017 veel karpervissers naar Utrecht trekken.

Een deel van de Jaarbeurshallen zal wederom worden ingericht met allerlei karpergerelateerde stands, van groothandels en voerleveranciers tot reisorganisaties en bootspecialisten voor de Utrechtse ‘driedaagse’. Ook zijn er spectaculaire lezingen van Michiel Pilaar en Pieter van de Werfhorst bij te wonen.  Kaarten voor dit festijn zijn nu online te bestellen met 25% korting.

Karper is vrijwel in alle wateren te vinden en ze kunnen aanzienlijke gewichten bereiken, vandaar dat ze veel sportvissers van jong tot oud aanspreken. Dit jaar zullen er weer veel nieuwe karpervisproducten op de beurs worden aangeboden. Voor het passieve karpervissen, zittend achter een rodpod, wachtend tot de elektronische beetverklikker afgaat, maar ook voor de karpervisser die met de pen of met oppervlakteaas langs de oever zit. Hieronder een aantal tipjes van de sluier qua nieuwe karpervisproducten.

Hengelsport Leiden
De mannen van Hengelsport Leiden staan voor het eerst op de beurs en is een winkel die gespecialiseerd is in met name de karpervisserij, maar ook roofvis met doodaas en witvis. RidgeMonkey staat met hun hele assortiment samen met Hengelsport Leiden op de stand.

Bijvoorbeeld met de bekende toasters en de hoofdlamp met groen ledlicht. Uiteraard zal ook de nieuwe Quad Connect Stove live te aanschouwen zijn.

Service en persoonlijke aandacht staan bij HS Leiden hoog in het vaandel. 

Websites: www.hengelsportleiden.nl en www.ridgemonkey.co.uk.

Opjeautoslapen.nl
Opjautoslapen.nl brengt je precies wat het zegt: slapen op het dak van je auto, in een comfortabele, super slimme daktent.

Opjeautoslapen.nl brengt voor mensen die snel, gemakkelijk en comfortabel mooie plekjes willen verkennen met elke willekeurige personenauto, twee typen daktenten, de ‘Miles’ en de ‘Hopper’. 

Website: www.opjeautoslapen.nl.  

Arca
De B-Carp Multi Bag-Led Lamp uit het assortiment van Arca is een ruime opbergtas voor allerhande accessoires.

Binnenin is een ledlamp voorzien, ideaal om tijdens het nachtvissen alle accessoires te verlichten.

De bovenzijde van de tas kan tevens gebruikt worden als tafel. Website: www.arca-bifa.com

Strategy
De QC Heavy Sinker is een eenvoudige, op de onderlijn te schuiven, verzwaring dat er voor zorgt dat de onderlijn strak op de bodem blijft liggen en perfect de bodemcontouren volgt.

Daarnaast kan de QC Heavy Sinker ook als contragewicht fungeren. 

Website: www.strategycarp.eu

Leonard Sports
Uiteraard neemt Leonard Sports een grote collectie Sportex hengels mee naar de beurs in Utrecht. Naast een serie die er traditioneel uitziet, komt er ook een Paragon Carp ‘Old School’ met een gedeelde handgreep van natuurkurk.

De Sportex DNA Carp is gebouwd op een nieuw ontwikkelde blank, gemaakt van high-performance carbon uit Japan. Sober afgebouwd met Fuji Long Cast K geleideogen en een Fuji DPS reelhouder.

Website: www.leonardsports.nl

Tactic Carp
Het Tactic Carp Regenpak is hét regenpak op het gebied van outdoor kleding.

Door het gebruik van waterdichte YKK-ritsen en afgesealde naden garandeert Tactic Carp een 100% waterdichtheid.

Het TC-Regenpak is gemaakt van waterdicht ripstopmateriaal, waardoor dit pak duurzamer is dan een normaal regenpak. Website: www.tacticcarp.com

Fox
Dit jaar zijn de nieuwe RX+beetmelder en Horizon X5 hengels te bezichtigen op de stand van Fox.

Naast alle nieuwe producten zoals tenten, luggage, beetmelders en hengels zijn er natuurlijk ook teamleden en consultants van Fox aanwezig.

Website: www.foxint.com

Paddy Hengelsport
Paddy Hengelsport komt met het nieuwe Defender pakket van JRC naar de beurs.

Tot de nieuwe producten behoren onder andere de JRC Defender Peak Bivvy in 1 Man en 2 Man uitvoeringen. Deze karpertenten zijn vervaardigd van 5000HH 210D PU-gecoat polyester met afgeplakte naden en verstevigde bevestigingspunten. Website: www.paddyhengelsport.nl

Hengelsport- en Botenbeurs 2017 – online ticketverkoop gestart!
Op de zestiende editie van de Hengelsport- en Botenbeurs in de Jaarbeurs Utrecht (hét hengelsportdomein van Europa) staan op een oppervlakte van circa 20.000 vierkante meter begin december ruim 160 standhouders uit heel Europa. De beurs trekt jaarlijks maar liefst 18.000 bezoekers uit Nederland en de ons omringende landen. Bestel je ticket online met 25 procent korting en maak kans op een visreis naar Noorwegen voor vier personen t.w.v. 3000 euro!

Hengelsport- en Botenbeurs 2017 feiten: 
Waar: Jaarbeurs Utrecht
Wanneer: vrijdag 1 december t/m zondag 3 december 2017
Openingstijden: dagelijks 10:00 - 17:00 uur 
• Online boeking met € 3,- korting én kans maken op een visreis.
• 160 internationale hengelsportbedrijven
• 20.000 m² beursoppervlak
• Grootste hengelsportbeurs van Europa 

Belangrijke websites: www.carpsquare.nl en www.hengelsportbeurzen.nl.
Belangrijke Facebookpagina’s: Carpsquare en Hengelsport- en Visbotenbeurs.

ANDEREN LAZEN OOK

image description
Gezien bij ...
Willem Moorman -
image description
Flyfair the world of fly fishing
Willem Moorman -
image description
Ed Stoop, bedankt
Marc Borst -