Allereerste Streetfishing interland Nederland-Belgie tijdens Pike Experience

Persbericht SNB

Allereerste Streetfishing interland Nederland-Belgie tijdens Pike Experience 

Streetfishing Nederland organiseert in samenwerking met de Snoekstudiegroep tijdens de SNB Pike Experience 2015 op 4 oktober een Streetfishing interland tussen Nederland en België. Dit is nog niet eerder vertoond in Nederland. Tien Deelnemers per land strijden voor de spreekwoordelijke eer en gaan uitmaken welk land zich dit jaar mag laten kronen tot het beste streetfishing land van de Lage Landen.

De crème de la crème op het gebied van streetfishing zal aan deze interland deelnemen, vissers die in de wedstrijden van Streetfishing Nederland steevast in de top van het klassement eindigen. Kortom vuurwerk wordt zeker verwacht.



De lokale hengelsportzaak uit Almere, Hengelsport & Watersport Paradijs De Snoekbaars, zal op deze dag de prijzen verzorgen. Kom dus naar de SNB Pike Experience als je de streetfishing cracks aan het werk wilt zien.



Over Streetfishing Nederland

De vereniging Streetfishing Nederland, powered by DSA (voorheen bekend als de Dutch Streetfishing Association) zijn de oprichters van het fenomeen streetfishing in Nederland. De vereniging organiseert jaarlijks minimaal 8 wedstrijden in grote steden in Nederland.



Aan de wedstrijden doen de echte streetfishing cracks uit onder andere Nederland, Duitsland, België en zelfs Oekraïne mee. Sommige cracks zijn als prostaffer verbonden aan bekende hengelsportmerken die inspringen op het fenomeen streetfishing.


Naast het organiseren van de wedstrijden promoot de vereniging ook streetfishing, denk hierbij aan een informatiestand op de nationale hengelsportbeurzen, ondersteuning bij workshops aan jeugd en het houden van lezingen over streetfishing op hengelsportverenigingen.



Wil je meer weten over de activiteiten, het lidmaatschap en de wedstrijdkalender van Streetfishing Nederland, neem dan een kijkje op de Facebookpagina Streetfishing of op de website www.streetfishing.nl.


 

ANDEREN LAZEN OOK