AlfhaLines, fishing like a natural…

AlfhaLines, fishing like a natural…

Onlangs verschenen in de hengelsportmedia en op diverse websites enkele berichten over de nieuwe standaard op onderlijnengebied: AlfhaLines. En dan met name onderlijnen en montages die erg geschikt zijn om de vis te belagen in o.a. Scandinavië en omstreken.

Team Fishingtrips was en is erg nauw betrokken bij de ontwikkeling van deze onderlijnen. Samen met Deense en Noorse wedstrijdvissers als ook nationale zeevissers heeft AlfhaLines kwalitatief zeer hoogwaardige lijnen op de markt gebracht. Een oer Hollands produkt voor specialisten en mensen die voor het eerst het zoute water opzoeken.

Het assortiment bestaat momenteel uit diverse onderlijnen en montage systemen. En natuurlijk ontbreken bijbehorende accessoires niet. De lijnen zijn echter ook in complete paketten te verkrijgen. Zo is er inmiddels een Noorwegen pakket, een Wrakkenpakket voor de Nederlandse wateren en i.s.m. met bijv Spro en PureFishing ook een pilkerpakket samengesteld.

Meer info: www.alfhalines.nl

Laatste Nieuws!
AlfhaLines goes America

Op dit moment zijn we zo goed als rond met de leverancier van B2 squids. Met enige trots kunnen we u dus melden dat deze lures op de Hollandse en Belgische markt beschikbaar zijn. De squids worden opgenomen voor Nederland, Belgie en Denemarken in het  
AlfhaLines assortiment. 

ANDEREN LAZEN OOK

image description
De Allrounder
Marc Borst -
image description
Tijdelijke verzwaring coronamaatregelen
Willem Moorman -
image description
Zicht op zeebaars 393
Willem Moorman -