image description

Actuele vangstberichten…

... tot dinsdag 05 juni 2018

Met wat meer normale tempraturen zal zeker de vangsten ten goede komen op het ondiepe water. Veel goede meldingen op twee tot  vier meter water. Afgelopen week de Predatortour gewonnen door Hendry Vis en Gerald Vierhout team Hengel Discount proficiat!


Nog een paar koppen kleiner... Foto Visgids Johan


Op zaterdag met de opening van het roofvisseizoen...


...naar groot water gereden met mijn kayak op het dak. Het was een warme dag maar op het water was het heerlijk... 


Oostvoornse meer: forel en bot lepelen.


Direct al een leuke snoek gevangen. Daarna heb ik me gericht op de snoekbaars en baars.


De baars alleen zien volgen, 2 leuke snoekbaarzen weten te foppen. Vriendelijke groet, Gijs Schalij 


Een keiharde klap op de werpend aangeboden plug, deze winde.


Blij met zo'n vis! Deze hing al een minuut aan de lijn.


Een aangename verrassing op ondiep water met een kleine plug.


Altijd fijn als het weer lukt. Visgids Johan


Met z'n allen op de uitkijk.


Een poortwachter van de kop van en krib.


Kan niet over het hoofd worden gezien.Visgids Johan


4 uur ondieptes afwerpen later zagen we de bui al hangen, 1 tik op een Jerk van Stiefs Full moon Baits en een zwaar gehavende Mann's twinler waren de enige bewijzen dat er snoek aanwezig was.


Plan B dan maar; Trollen. Na een dik half uur de eerste vis, en onmiddelijk van mooi formaat. een Rapala magnum van 20cm deed zijn werk waar groter kunstaas genegeerd werd.


Met de moed der wanhoop schakelden we dan maar over op kleine plugjes om wat baars en snoekbaars te verleiden, ik liet echter 1 grote shad hangen om een toevallig passerende snoek ook van dienst te kunnen zijn... mis dus


Lang verhaal kort: er werd op Kunstaas groter dan 20cm enkel snoekbaars gevangen, en op kunstaas van onder de 20 cm vrijwel uitsluitend snoek. Maar we waren er niet minder blij om!

Meer dan 20 stuks op 1,5dag vissen, 4 maal 90-plussers. Tevreden terug naar huis. Groeten uit België "De Smitsjes"

Vangstberichten versturen naar Total Fishing 

Heeft u ook een leuke en scherpe foto van uw eigen vangst? Stuur dan een foto die aan onderstaande eisen voldoet naar: info@totalfishing.nl. Wanneer de kwaliteit goed is wordt hij ook in deze rubriek geplaatst. Formaat minimaal 1000 pixels breed, bestandsgrootte van minimaal 350 kb. Groter mag altijd, maar graag níet kleiner. Het vergroten van foto’s geeft een onscherp resultaat.    

Een link naar een filmpje van uw vangst is ook welkom. Stuur van de link naar het filmpje (bijvoorbeeld Youtube of Vimeo) naar info@totalfishing.nl. Na beoordeling op kwaliteit zal de redactie het filmpje tussen de vangstberichten plaatsen.

Iedere week kiest de redactie van Total Fishing uit de inzendingen de 'Vis van de Week' en zal deze belonen met een prijs. Vergeet dus niet uw adresgegevens mee te sturen!

Vergeet ook niet de manier waarop u de vis heeft gevangen er bij te zetten. Het is bovendien leuk voor de lezers te weten met welk (kunst)aas u beet heeft gehad.

Foto’s van vissen die een anti-reclame voor de sportvisserij betekenen worden niet geplaatst.

Negatieve of eventuele schampere opmerkingen over foto’s van lezers in de rubriek Vraag/Aanbod/Discussie worden eveneens niet geplaatst.

Indien u vragen of opmerkingen heeft over de geplaatste foto’s van uzelf of anderen kunt u mailen met de redactie op info@totalfishing.nl. U krijgt dan altijd antwoord. Heel veel succes en kijkplezier!

Het kan af en toe wel eens gebeuren dat opgestuurde foto’s voor de Actuele Vangstberichten niet of gedeeltelijk binnenkomen op de redactie van Total Fishing. Om teleurstelling en misverstanden te voorkomen, vragen we u op de volgende dingen te letten:

    - dat een e-mailbericht niet zwaarder is dan ca. 10 Mb,
    - heeft u meerdere afbeeldingen die u wilt insturen, verstuur ze dan per stuk en niet allemaal tegelijk in één emailbericht.

Zijn uw ingezonden vangstmeldingen dus niet geplaatst en bent u wel in de veronderstelling dat ze bij ons binnengekomen zijn, stuurt u ons s.v.p. een mailtje met alleen tekst!

Reglement en voorwaarden (Voor het laatst aangepast op 2 april 2017).

ANDEREN LAZEN OOK

image description
Actuele vangstberichten tot dinsdag 16 oktober
Willem Moorman -
image description
Actuele vangstberichten…
Willem Moorman -