Actuele vangstberichten van 7 tot en met 13 november 2006.


Actuele vangstberichten van  7  tot en met 13 november 2006

Pittige stormen worden afgewisseld met superzacht weer. Van Theo ten Kate kregen we een foto van een nest met eieren. Hoezo de natuur in de war? De roofvissers beleven gouden tijden met het vangen van grote snoek in winterconditie. Ongelofelijk wat er per week(!) wordt ingezonden aan megavissen.


 “De foto van een ganzennest  van Theo ten Kate dat hij langs het water aantrof…  ”

Zout door Arthur van Tienen

Om maar met de bootvangstberichten te beginnen.
Grevelingen slecht/matig met wat wijting en wat schol, nog geen overdonderende vangsten.
Oosterschelde matig met lokaal leuke vangsten van schar en wijting, wel veel ondermaats spul.
Westerschelde wat gul, Spijkerplaat goed bezocht maar nog niet echt goede vangsten
Noordzee ankervissen in de Zuid matig geweest, vroeg in de week beter dan einde week, naar halve maanstanden toe vissen is niet echt bevorderlijk voor de vangsten en vrijdag jl. toen we met Dre Vriends, Big Marlin voor Westkapelle lagen waren de vangsten een stuk slechter dan de dinsdag ervoor. Toch nog redelijk wat schar kunnen vangen met wat wijting , een enkele bot en gul, wel een leuke dag geweest met een fijn stel mensen aan boord.

Wrakvisserij niet best, de wind was natuurlijk spelbreker en ook komende week zal er niet druk gevaren worden, De Voorselectie Boot vanuit Scheveningen is afgelopen zondag voor de 2e maal afgelast vanwege de storm, waarschijnlijk word 10 december de nieuwe datum.Komende zondag hopelijk weer aan de bak tijdens een competitiewedstrijd van de EFSA vanuit Scheveningen, visserij voor de kust aan Scheveningen is goed te noemen met redelijk hoeveelheid mooie wijting en schar.


“Michel Dalmeijer maakte afgelopen zondag tijdens zwaar weer deze prachtige foto bij Hoek van Holland”
 
Kantvisserij: Boven de Waterweg vanaf de stranden van Hoek van Holland tot aan Noordwijk afgelopen week mooie vangsten van gulletjes en wijtingen, ineens waren ze er, profiteer ervan maar mijd visavonden met Noordwesten winden, grote hoeveelheden ape haar verpesten je avond vissen en vooral we nu naar een nieuwe maan toe vissen is de combinatie stroom en apenhaar een ware “pain in the ass”
Visserij op gul en wijting alleen als het donker wordt en is, overdag wat bot en zeebaars
Waterweg produceerde iets minder de afgelopen week, wel werden er opvallend veel grote tongen gevangen vanaf het Havenhoofd van Maasluis en verder op de diepe stukken gul, steenbolk en wijting.
Pier Hoek van Holland gul, steenbolk en wijting en nog een paar dikke baarzen ( zie foto)
Calandkanaal, Dintehaven, Amazone haven vol vis, wel veel ondermaats, Papegaaienbek en Stenen Glooiing vooral in de avond en nacht productief.
Renesse stranden tot aan Westenschouwen slecht, ook in de avond en nacht, de wijting was hier nog niet afgelopen week.Banjaard tot aan Domburg ook matig, nog een enkele tong vanaf het strand bij Domburg
Westkapelle tot aan Vlissingen in de avond en nacht nog de beste kansen, overdag weinig tot geen lol te beleven, 1e 2 wedstrijden naselectie Jeugd zijn hier vervist en het was dramatisch slecht, de meeste deelnemers hadden 1 vis en de besten hadden 3 vissen. de stand is nu zo dat de laatste 2 wedstrijden komende zaterdag uit gaan maken wie er in de nieuwe nationale selectie Jeugd komt, de jongens zitten erg dicht op elkaar wat punten aantal aangaat. Tot volgende week Arthur


 De laatste (?) dikke baarzen van dit seizoen gevangen in Hoek van Holland onder barre (winderige) omstandigheden.
 

Witvis door Willem Stolk

Het wordt koud en guur – winter dus! Het afgelopen weekend is de Match Masters begonnen – een matchwedstrijd waar men alleen  met een matchhengel mag vissen. Het is alweer het derde jaar dat Witvis Totaal deze competitie start en met succes. Steeds meer mensen pakken de matchhengel en zien dat ook deze manier van vissen effectief kan zijn.
Zondag werd er gevist in Lith. Ondanks het koude weer, is er toch redelijk gevangen. Op een aantal vissers na ving iedereen vis. Winnaar 20 kg – niet slecht zou ik zeggen.

Martien Optendrees
“Eigenlijk vind ik het niet de moeite van het vermelden waard, maar dacht toen bij mij zelf, “ook zeer slechte visdagen horen erbij;  Zaterdag onze jaarlijkse zeer gezellige “snert” wedstrijd vervist in de Lee
met t’Zumpke. Laat ik beginnen met het positieve. Het was oer gezellig, de
snert met rookworsten ging er in als koek, maar het vissen en het weer?!!
Regen en 1 voorntje met 20 man houd nu niet echt over. Vermelding waard, ja
ik denk het wel. Wedstrijdvissen in een leuke visvereniging heeft soms meer
te bieden dan alleen maar vis”. Aldus Martien.

Nico Cox
Nico viste onlangs in de haven(s) van Antwerpen en hij ving met z’n maten goed vis. Het betrof hier vooral brasem, een stuk of 50 de man! Ook hier dus blijde gezichten…

Rivieren
Op de rivieren is het erg moeilijk. De berichten zijn veelal matig, zelf van de Waal. Het water staat erg laag voor de tijd van het jaar, misschien heeft het daarmee te maken. Op sommige plekken op de IJssel en Maas is er redelijk gevangen, maar overwegend was het slecht.


“Lithse Ham is altijd goed voor een paar mooie vissen  ”

Roofvis door Piet Driessen

In de vorige vangstberichten moest ik nog melden dat de week daarvoor de vangsten door de week een stuk beter waren dan in het weekend, maar nu kan ik gelukkig melden dat er afgelopen weekend op veel plaatsen goed is gevangen, dit zeker wat de snoek betreft. Er waren vele vissers die door de harde wind gekozen hadden voor polders en vaarten en havens, en daar hebben ze een goede zet mee gedaan. Er werd behoorlijk wat snoek gevangen (dus aardige aantallen) maar ook behoorlijk veel meldingen van grote snoek, die al in een topconditie waren. Was het de afgelopen weken meer het geval dat er meer snoeken op pluggen werden gevangen, nu weer aardig wat grote snoeken op rubber aas. In vooral de polders was de spinner afgelopen week gewoon niet te overtreffen, dit ook misschien omdat op plaatsen het water wat troebeler was door de regen van de laatste dagen. Ook doodaas scoorde weer goed afgelopen week en hierbij stond de sardine hoog op de lijst (wel al op de diepere stukken van een water)

Snoekbaars daarentegen door de harde wind wat moeilijker te bevissen, en ook vaak werden er minder vissen gevangen dan een week geleden. Wel weer wat grotere snoekbaarzen bij de meldingen, en deze rovers maken een visdag natuurlijk weer helemaal goed.
Baars zeer wisselend afgelopen week, meldingen van redelijke aantallen tot maar een enkele aanbeet, die ook niet verzilverd kon worden. Wel blijven de havens gewoon goed voor onze vriend Perca.
Enkele roofbleien, maar vaak klein van stuk Windes geen meldingen afgelopen week, de reden is vaak dat deze rovers overschakelen op ander voedsel in als het kouder word (kleiner van omvang)
Het weer blijft onstuimig maar de temperatuur gaat weer een aantal dagen naar boven, en wie weet wat voor invloed dit weer heeft, we wachten af. Succes, en gewoon blijven gaan op de rovers.


“Eddy te Mebel ving afgelopen week goed vis vanaf de kant op zijn thuiswater ”


“Mooie vissen uit klein water ”


 “Heerlijk vissen in een geweldige periode van het jaar. Geweldige kleuren
in de natuur en eindelijk weer eens een beauty Vriendelijke visgroeten uit het Oosten Tim Huizenga… ”


 “ Bij deze een zeer mooie foto van een 80-er die ik vorige week ving aan
Salmo Fatso. Vlak onder een viaduct greep deze snoek mijn kunstaas. Een vis die
zich groter voordeed dan dat hij eigenlijk was. Bas van der Hoek, Vlaardingen ”


 “Een middagje vliegvissen op snoek in een van die mooie achterhoekse
beken. Geert uit Varsseveld ving een middelmatige, mooi getekende snoek
op een zelfgebouwde zwarte konijnenbontstreamer. Vismaat Arjen maakte de
foto en levert hiermee het bewijs: Beide heren moesten een aantal keren
achtereen vertellen dat ze niets hadden gevangen hetgeen de
geloofwaardigheid bij het thuisfront enigszins aantastte. Naar
aanleiding hiervan echter vertrouwen wij erop dat wij weer voor vol
worden aangezien. ”


 “Een foto van mijn vriend mark met een mooie meter vis. het was net een
boomstam die tot leven kwam…. ”


 “Beste Total Fishing,
De laatste tijd vang ik weer lekker veel snoek in de polder, en zo
afentoe zitten er ook mooi getekende vissen tussen die lekker sterk
zijn. Veel vis word nog steeds gevangen op Jerk-fly´s van m´n maat
J-w, en ook veel vis op de Senior Toads. Afgelopen zaterdag had ik er
samen met Luuk Wanders 11 stuks, met een paar mooie sterke vissen.
Vriendelijke groet, Marc ”


“Marc zijn eerste metersnoek gevangen na jaren proberen.
Dan toch eindelijk gelukt. Snoek gevangen op slechts 80 cm water op een
zeer kleine sloot met een bucktail spinner. Marc was zo overdonderd dat zijn vaste vismaat Andre hem een handje moest helpen bij het nemen van de foto.
Alvast proficiat. Bart. ”


 “Bertino probeerde nog even wat technieken uit voordat hij komende week afreist naar Skanderborg voor het Rapalafestival”


 “Mooie vis voor Bjorn ”


 “Hallo, deze week weggeweest te trollen, en het resultaat mochten we niet
klagen. 18 vissen (17 snoek, 1 snoekbaars) waaronder deze van 93 cm.
Sander ”


“Sebastiaan Ezendam (de zoon van…) met een prachtig getekende riviersnoek van afgelopen week”

 
 “Beste , Enkele dagen geleden met de boot op pad en in een  illegaal staande want gevaren bij een brug. Was gespannen van oever naar oever. Resultaat negatief:  hengel gebroken. Tegen brug geklapt, schroef verward in het net, onderlijnen doorgesneden om pluggen te redden, minstens een half uur aan het violen om vis en spul te redden. Resultaat positief: Brasem en snoek leefde nog en we hadden moeite om de beessies weer op te lappen. Zwommen uiteindelijk weg.Moesten helaas dit stropersmateriaal stuksnijden. Aad ”


 “Hierbij nog wat foto’s van de laatste vangsten van mij en mijn zwager…


“….Bijna alle vissen zijn gevangen in polderwater zowel trollend als
kantvissen op eigenbouw kunstaas….”


 “…..Veel vissen waren 90+ maar de laatste vis ging even over de metergrens heen,en dat geeft je genoeg voldoening op eigenbouwaas. Mvg Nick”


 “Prachtige geblokte vis”


 “Hoi snoekvrienden
Ruud en Marian zijn deze week weer eens op jacht geweest, nu een keer op
een grote grindafgraving aan de Maas. Ze wisten er gezamenlijk weer
enkele te verschalken met de rubberen creaties van Ruud. In een nabij
gelegen haven ving Marian deze mooie snoekdame van maar liefst 105 cm.
Dus alweer succes voor Marian ! Groetjes van Ruud en Marian. ”


 “Hallo mijn naam is Theo Wietze Rozendal. Deze snoek heb ik gevangen in
Friesland, vlakbij Sneek, tijdens de herfsvakantie. Eindelijk mijn
eerste metersnoek: 1.02 meter. Gevangen op een salmo fatso firetiger.
Mijn vismaat Wiepy heeft tijdens de ruige weersomstandigheden de boot
perfect onder controle gehouden, zodat wij hem zonder problemen konden
landen met de kieuwgreep. Dank gaat uit naar mijn bootmaten Reinder en
Wiepy. ”


 “Hoera na vele jaren in Mountshannon Ierland met plezier maar niet echt
Goed gevangen te hebben is het nu wel gelukt onder de begeleiding van vriend
Liam Waterstone van Derg Lodge vingen wij 18 snoeken in 4 dagen waarvan 4
boven de 20 pond alles met kunstaas trolling en werpen in Lough Derg op de
foto Piere Baggen met een van de over 20 ponders groetjes Hein Wilms. ”


 “Jeroen, waar ik vroeger regelmatig mee ging karpervissen had een grote
Snoek gehaakt tijdens het doodaas vissen. Vanwege hij geen camera bij zich had
En ik vlak in de buurt was werd ik erbij geroepen om enkele plaatjes te
maken. Ik heb het laatste stukje van de dril nog mee kunnen maken. Na een nette
handlanding konden we haar fotograferen en meten. Even later kon de mooie
rover van 108 cm, haar vrijheid weer tegemoet zien. Ik had Jeroen beloofd
om de foto’s voor hem op een cd-rom te branden, verder hoop ik hem te
verrassen d.m.v. plaatsing op de site. Groetjes uit het noorden, Ed ”


 “Beste TotalFishing,
Vandaag een goede dag eerst een dikke bak van 89cm en even later een
mooie 94er. Groeten Olof, ”


  “Beste Totalfishing
Ik en mijn vader trekken er aardig vaak op uit om meneer snoek op de
hielen te zitten en meestal lukt het ook . Maar niet zo goed als Hendri vis met zijn snoek van 1.30 m
..”

  “….Maar dat komt nog wel, deze snoek hebben we gevangen op onze nieuwe boot die mijn vader zelf maakt (d.a.van.wijk@hetnet.nl) Deze snoek was 91cm. Vang ze allemaal!! Groeten Boris van Wijk”


“In het midden en zuiden van het land proberen de bomen de laatste blaadjes vast te houden. In het noorden zijn de bomen al kaal na een paar fikse stormen van de laatste tijd.  ”


“Deze vis wist ik te vangen toen ik met mijn zoon
voorntjes ging vangen echter de voorn bleef uit en deze mooie spiegel
vond de drie maden die op de haak zaten waarschijnlijk onweerstaanbaar…”


  “…..86 cm graskarper: deze mooie graskarper kon ik landen na een korte dril
de net afgebouwde voerboot had zijn werk voor het eerst gedaan met succes
helaas kon ik de bouwer niet meer bedanken
bij deze alsnog BEDANKT WILLEM…. ”


 “….30 spiegel:  tijdens deze zoveelste sessie op ons vakantie stekkie kwam
ook deze 30 er op mijn eigen boilies af sterke en gezonde vis die later
zijn grote broer ook nog zou sturen. Groet Roberto”


 “Hallo Total Fishing,
Van het weekend heb ik weer samen met mijn broertje een nachtje
gekarperd. We vingen er al snel eentje van 11 pond en in de nacht eentje
van 15 pond. Om even voor 7 kregen we weer een run. Na dik een half uur
drillen vanuit de boot kwam de karper schepklaar naar boven. We hadden
het al een beetje verwacht na zo’n lange dril: het is een echte bak!
Eenmaal op de kant hebben we de vis eens goed bewonderd en gewogen: 19
kilo gaf de weger aan! Een absoluut nieuw persoonlijk record voor mij!
Na een aantal foto’s kreeg ook deze karper z’n vrijheid terug. Een
supervis! Duncan Swart, Zaandam ”


“Dit jaar zeer veel eikels onder de boom. ”


 “Beste redactie, Hierbij twee foto’s van een winde en een blankvoorn die ik onlangs in de
Waal nabij Tiel heb gevangen….”

  “….De winde was ongeveer 45cm en de voorn op de kop af 40cm. MvrG, Matthijs”


 “Hoi T.f
Hier nog een foto van vorige week
van deze zeelt die ik heb gevangen. Zeer laat in het jaar volgens mij hij
was ong 50+ cm. gr Wesley van Toledo ”


 “Prachtige plaat zonder woorden van Piet Driessen ”


 “Het namiddagje kunstazen op maandag (6/11/06) heeft vruchten afgeworpen
Tom De Baerdemaeker, Roosdaal ”


 “De herfst heeft nu echt zijn intrede gemaakt…Dat betekent dat de vis
flink in beweging is. Waar het twee weken geleden nog baarzenbal kon
zijn, was nu geen vis meer te bekennen. Maar wie zoekt zal vinden!
Groeten van Wilfred uit Oirschot ”


 “Ook ben ik met licht materiaal bezig geweest om weer eens gericht op baars
te gaan vissen, rond deze tijd wil dat vaak ook wel lukken. Ik ving 3
baarzen waarvan de grootste 41 cm was en verder ving ik 1 snoekbaars en
loste ik er ook nog 1. Geen topvangsten, maar wel even lekker eropuit geweest….


 “…Ik kwam ook nog een andere visser tegen! Groetjes Ed”


“Het is leuk als je ziet dat de jeugd ook een vis kan aan de haak slaan in
Je boot.Toch beloond voor hun doorzettingsvermogen .Hun gezicht spreekt
boekdelen.Neem ook eens de jeugd mee in de boot en leer ze de knepen van
het vak.Het kost je wel wat vistijd maar je krijgt er zoveel voor terug. Wout ”


 “Vandaag samen met mijn vader het water op , een put langs de Waal was ons
doelwit , goed gevangen 18 stuks op 5 t/m 10 meter…. ”


 “…Hier een foto van mezelf ook weer een mooi snoekbaars , de firebal was
vandaag het beste  gr; Peter ”


  “Hoi Total Fishingredactie
Vrijdag 10-11 zijn we weer een keertje de rivier op gegaan en had ik het
geluk deze knaap de haken. Hoop dat ik er een plaatje mee krijg op
jullie prachtige site. We kregen vele aanbeten en wisten 13 vissen te
vangen verder hadden we nog 10 losschieteres Groetjes en alvast bedankt!
Nick Sillis ”


“Hallo redactie,
Vandaag zijn ik en mijn maat (Johannes) aan het snoekbaarzen geweest,
totaal 13 (maatse) snoekbaarzen gevangen door het slepen met pluggen
(geel Rapala) Mijn vismaat ving ook nog een snoek van 101,5 cm
grootste snoekbaars was 94 cm lang, gewicht niet gewogen maar schatting
18-20 pond. Het viel ons op dat de snoekbaars nog erg ondiep zat, 1-2 meter diep
terwijl er diepere plekken val bij waren waar ze niet zaten.
Al met al een topdag !! Groeten Menno van der Honing”


 “Het was een week met veel (grote) snoek. Kijk en geniet van de mooie vissen van je sportvrienden!


 “Uiteindelijk tegen de schemer een goede aanbeet op de Rapala X-rap Jointed. Ik voelde gelijk dat het hier om een beste vis ging. De snoek bleef diep en bonkte. Na een stevige drill waar de vis een paar keer flink wat lijn gaf ze zich over en konden we haar via de kieuwgreep landen. Na de wat plaatjes te hebben gemaakt was het voor deze dame dan ook geen probleem om weer weg te zwemmen. Het was het toetje waar we op hadden gehoopt en met 106cm een mooie afsluiter van de dag. Groeten Frank van Vliet”


 “Hallo, Nadat mijn dag al meer dan geslaagd was na het vangen van een snoek van
112cm in de voormiddag,kwam er in de namiddag nog een ferme bonus
bovenop….”


 “…Namelijk een gigant van 124 cm. Dit alles tijdens het trollen
met softbaits en natuurlijk met de hulp van mijn fantastische vismaat
Rony Groeten Geert Streurbaut”


 “Hallo redaktie,
Deze vis gevangen op 07 11 2006 tijdens het snoekbaarzen aan een klein
wit shadje in een zandwinplas aan de Waal. Lengte en gewicht onbekend.
Groeten Mies uit Liempde. ”


 “Hallo TF.
Afgelopen zondag wezen weer vissen Het was een taaie dag, maar aan het
einde van de middag werd mijn vismaat toch nog beloond met een
metersnoek. Een prachtige dame van 1.11cm
Groeten Kees ”


 “Geachte redactie, Afgelopen weekenden aardig ons best gedaan en heel wat metersnoeken weten te vangen,…..”


 “….Ze zijn rond deze tijd van het jaar beresterk en beginnen al
weer mooie ronde buiken te krijgen….”


 “…..Van een aantal hebben we een plaatje geschoten, ze varieren van 106 tot 112 cm….”

  “…..De zwaarste woog ca 25 pond.”


 “Vangse allemaal ! Jan Gerrit Hof”


 “Hallo redactie TF,
Vorige week, tijdens het baarsvissen wist mijn broer Bart, met licht
materiaal deze snoek van 1.09m in de boot te krijgen…..”


 “…Zelf had ik nog een tikkeltje meer geluk, want mijn PR werd tijdens een
snoekdag met weinig aanbeten, geupgraded naar 1.17m.
Groetjes, Van Opstal Jelle”

  “Beste T.F.
Vandaag zijn we met grote aasvissen aan het slepen geweest.
De hele ochtend geen stootje gezien,en dan…… ”


“….Binnen 20 min 3 vissen. 92cm,111cm,117cm en  een uurtje later nog een 117cm…..”


“…Die 2 van 117cm waren niet dezelfde vis (gelukkig). Groeten Joost en Jeroen.”


 “Enorm sterke vis, let even op de knobbel onder aan de bek…..
Groeten Steven Mets ”


 “Mijn naam is Dennis van Willegen, ik woon in Werkendam en ben in de
schaarse vrije tijd die ik heb graag in de Brabantse Biesbosch aan het snoek of karpervissen . Sjaak Ramsteijn heeft op zondag 5 november de marathon van New York gelopen De bedoeling was dat we met z’n vieren met hem mee
gingen maar door omstandigheden hebben mijn vrouw en ik moeten annuleren.

Op de dag van de marathon had ik besloten om een stukje te gaan varen en omdat Dirk Bouman,
bezig is om zijn vaarbewijs te halen besloot ik om hem uit te nodigen om
met me te gaan. En hij ging hier gretig op in! Na een poosje te hebben
gevaren werd het toch maar tijd om mijn Stumper Jumper te water te
laten. Na een half uurtje zagen we een heel interessant plekje om even aan te werpen. Bij de tweede worp, was het ‘bingo’!!! Een hevige kolk zette het water in
beroering…….. ”


 “…..Dirk, die niet vist en nog niet vaart, wist niet wat hij zag. Ik, die veel
vist en veel vaart, ook niet!!!  Al het hele jaar hoopte ik op een meter+ maar het heeft nog niet mogen zijn. Misschien nu? Na 10 minuten liet de vis zich voor het
voor eerst zien.
Dit was zeker een meter. Na weer 5 minuten was de vis moe gestreden en
was klaar om te landen. Nu ben ik best gewend om mijn hand onder het
kieuwdeksel van de snoek te steken, maar deze keer was toch net even
anders. Nadat ik de vis in het water onthaakt had heb ik hem met pijn en
moeite in de boot getild. De rolmaat er bij en…121cm!!!….. ”


 “….Er waren inmiddels al een aantal mensen op de wal aan het kijken wat er
allemaal bij ons bootje gaande was. Een man riep dat hij nog nooit
zoiets gezien had. Snel foto’s maken en het magistrale beest weer terug
in zijn element zetten. Daarna…euforie!!! Ik denk dat er nu
verschillende mensen op deze aarde rondlopen die zich afvragen hoe het
is met die rare man in dat blauwe bootje maar dat kan mij niet schelen.
Ik heb mijn record en iemand die niet vaart en vist enthousiast gemaakt
voor deze geweldige vrijetijdsbesteding. Sjaak heeft zijn doel bereikt
in New York en ik mijn doel wat dichter bij huis. Met vriendelijke groet,
Dennis van Willegen ”


Deze week nominaties voor de karper van Duncan Zwart,  de prachtige voorn van Matthijs en de zeelt van Wesley, snoek 3 van Joost en Jeroen en de prachtig getekende snoek/dril ingezonden door Dennis van Willegen. Allen van harte gefeliciteerd!

 Reglement en voorwaarden!! (Voor het laatst aangepast op 31 oktober 2006)
Iedere week kiest de redactie van Total Fishing er een aantal  foto’s uit die het predicaat “Vis van de Week” krijgen. Dat kunnen die week bij veel inzendingen van zeer hoge kwaliteit, eventueel ook meerdere foto’s zijn.  Aan het einde van het seizoen (na 31 maart van ieder nieuw jaar) worden alle “Vis van de Week” foto’s opnieuw en gezamenlijk gepubliceerd, waaruit dan door de lezers van Total Fishing de mooiste in elke categorie gekozen kan worden.

De winnaars krijgen van Shimano een uitnodiging voor een bezoek aan het Europese hoofdkwartier in Nunspeet en de daarbij behorende prijsuitreiking. Waaruit precies het prijzenpakket bestaat wordt ruim voor de verkiezing van dat jaar bekend gemaakt. Ook krijgen de winnaars een prachtige herinneringsbokaal die door Total Fishing in iedere categorie ter beschikking wordt gesteld.

                   Shimano Europa stelt een fraaie prijs ter beschikking voor de categorie:

Witvis-Zeevis-Snoek-Snoekbaars-Baars-Karper-Jeugd-Vrouwelijke sportvisser-Vliegvissen

Heeft u ook een leuke foto van uw eigen vangst ? Stuur deze dan naar: info@totalfishing.nl. Wanneer de kwaliteit goed is wordt hij ook in deze rubriek geplaatst.

Vergeet niet uw naam en de manier waarop u de vis heeft gevangen er bij te zetten. Foto’s van vissen die een anti-reclame voor de sportvisserij betekenen worden niet geplaatst. Negatieve of eventuele schampere opmerkingen over foto’s van lezers in de rubriek Vraag/Aanbod/Discussie worden niet geplaatst. Indien u vragen of opmerkingen heeft over de geplaatste foto’s van uzelf of anderen kunt u mailen met de redactie op info@totalfishing.nl U krijgt dan altijd antwoord.

Heel veel succes en kijkplezier!


 

ANDEREN LAZEN OOK

image description
Peter dobbert door… naar 2023…
Willem Moorman -
image description
De Allrounder
Marc Borst -