Actuele vangstberichten tot woensdag 4 november 2015

... tot woensdag 4 november 2015

Een dagje later dan normaal, volgende week weer gewoon op de dinsdag. Vooral de snoekvissers blijken afgelopen week actief te zijn geweest met het insturen van hun vangsten.


Heel veel ganzen waren actief (foto Piet Driessen).


Zondag 25 okt het laatste weekeind gidsen op zeebaars voor dit seizoen samen met William en Michel. Ze wilden nu wel eens mooie zeebaarzen vangen en dat is weer gelukt na een trage start in de eerste uurtjes. Een gezellige dag met mooie aanbeten alles weer aan de shads gevangen geen aanbeet aan de plug dit keer. Groeten Jac.  Roofvisgids4you.nl


Ochtenddauw in beeld.


Mark moest er eerst één lossen, maar kon later alsnog een dikke 50'er winde aan de camera presenteren.(Johan Caneel)


Terug in zijn element.


Jan-Philipp helemaal in zijn nopjes met de kapitale baars van 47 centimeter.


Mark presenteert behalve de winde ook nog een dikke veertiger baars.


Strakke baarzen op de rivier.


Prachtig weer en mooie luchten maken  het vissen tot optimaal genieten, hoewel de medewerking van de vissen een verrassing blijft.


Prachtig gekleurde vissen op helder en donker water.


Jöran wist deze vis werpend te verleiden.


Er zijn vorige week weer een aantal grote snoeken gevangen op Lough Derg in Ierland door visgids Ferdinand en zijn gasten. Pim ving onder andere deze hardvechtende meterplus vis op de shad clone.

Nog een grote Ierse snoek voor Pim en weer op de shadclone.

Deze snoek sprong zeker vijf keer volledig het water uit

Ook Cor ving weer een aantal grote vissen op Lough Derg.

Een mooie Ierse metersnoek voor Cor. Informatie over een snoekvisvakantie in Ierland bij Ferdinand Heijerman vind je op www.pike-ireland.net


Beste Total Fishing, zondag 25-10-2015  de eerste keer doodazen van 2015: mijn eerste metersnoek gevangen op een sardine!! Groet, Bas Schellingerhout.


Na de eerste ochtendgloren melde zich deze mooie snoekdame zich aan bij Conny. Groeten van Stephanie van Dyck.


Donderdag een middagje wezen vissen in de polder met de boot. Met het zonnetje in het gezicht waren de vangsten de eerste uren slecht. Na wat gewisseld te hebben van kunstaas sprong opeens deze dikke dame op mijn shad. Leuk om mijn eerste metersnoek van dit jaar te vangen. Doordat ik mijn meetlat niet bij me had heb ik helaas niet kunnen meten hoe lang deze dame precies was maar desondanks enorm trots!! Groet, Kevin.


Meindert Kap haakt vanuit de bellyboot met de vliegenhengel een snoek van 1.05 meter op afstand.


Deze mooie 112 centimeter oersterke snoek gevangen in een rivier tijdens het trollen. Groet, Hans.

Deze keer de nominaties voor de sneoeken van Conny en Hans. Van harte gefeliciteerd!

Fish Inn & Outdoor stelt een fraaie prijs ter beschikking voor de categorie:

Witvis - Zeevis - Snoek - Snoekbaars - Baars - Karper - Roofblei - Jeugd - Vrouwelijke sportvisser - Vliegvissen en Natuur.

LET OP: Vangstberichtenfoto’s versturen naar Total Fishing

Het kan af en toe wel eens gebeuren dat opgestuurde foto’s voor de Actuele Vangstberichten niet of gedeeltelijk binnenkomen op de redactie van Total Fishing. Om teleurstelling en misverstanden te voorkomen, vragen we u op de volgende dingen te letten:
  • dat een e-mailbericht niet zwaarder is dan ca. 5 Mb,
  • heeft u meerdere afbeeldingen die u wilt insturen, verstuur ze dan per stuk en niet allemaal tegelijk in 1 e-mailbericht.
Zijn uw ingezonden vangstmeldingen dus niet geplaatst en bent u wel in de veronderstelling dat ze bij ons binnengekomen zijn, stuurt u ons s.v.p. een mailtje met alleen tekst!

Heeft u ook een leuke foto van uw eigen vangst? Stuur dan een foto die aan onderstaande eisen voldoet naar: info@totalfishing.nl. Wanneer de kwaliteit goed is wordt hij ook in deze rubriek geplaatst. Formaat minimaal 650 pixels breed, ca. bestand van minimaal 150 kb. Groter mag wel, liever niet kleiner. Zorg dat de foto in ieder geval scherp is en niet te klein van formaat!

Een link naar een filmpje van uw vangst is ook welkom. Stuur van de link naar het filmpje (bijvoorbeeld Youtube) naar info@totalfishing.nl. Na beoordeling op kwaliteit zal de redactie het filmpje tussen de vangstberichten plaatsen.

Vergeet niet uw naam en de manier waarop u de vis heeft gevangen er bij te zetten. Ook leuk voor de lezers is te weten met welk (kunst)aas u beet heeft gehad. Foto’s van vissen die een anti-reclame voor de sportvisserij betekenen worden niet geplaatst. Negatieve of eventuele schampere opmerkingen over foto’s van lezers in de rubriek Vraag/Aanbod/Discussie worden eveneens niet geplaatst.

Indien u vragen of opmerkingen heeft over de geplaatste foto’s van uzelf of anderen kunt u mailen met de redactie op info@totalfishing.nl U krijgt dan altijd antwoord. Heel veel succes en kijkplezier!

Reglement en voorwaarden!! (Voor het laatst aangepast op 28 augustus 2007). Iedere week kiest de redactie van Total Fishing er een aantal foto's uit die het predicaat “Vis van de Week” krijgen. Dat kunnen die week bij veel inzendingen van zeer hoge kwaliteit, eventueel ook meerdere foto’s zijn. Aan het einde van het seizoen (na 31 maart van ieder nieuw jaar) worden alle “Vis van de Week” foto’s opnieuw in de verschillende categorien gepubliceerd, waaruit dan door de lezers van Total Fishing de mooiste in elke categorie gekozen kan worden.
 

ANDEREN LAZEN OOK

image description
Peter dobbert door… naar 2023…
Willem Moorman -
image description
De Allrounder
Marc Borst -