Actuele vangstberichten tot dinsdag 21 juli 2015

... tot dinsdag 21 juli 2015

Voor Total Fishing breekt de vakantieperiode ook aan en dat betekent dat er van 21 juli tot 18 augustus geen vangstberichten verschijnen. Maar… u kunt uw vangsten gewoon blijven insturen!!! De overige updates en artikelen lopen verder gewoon door. Voor iedereen die de vakantie voor de deur heeft staan: fijne vakantie toegewenst!


Foto:Gerben Broersen.

Vangsten IJmuiden 

Door Hans Hendriks

De vangsten zijn net zo wisselend als het weer hier in ons kikkerlandje en toch is er wel een visje te vangen als je maar een beetje geluk hebt.

Zo kwam ik Tony tegen die voor het eerst op het zout viste en hij ving botjes een gulletje en een kleine zeebaars

Op de dag kwam er ook hier en daar een tong boven

In de nacht waren er meerdere tongen te vangen, maar het was niet altijd raak.

Robert wist woensdag nog een spiering te vangen wat ook niet iedere dag gebeurt.

...en een botje zitten er altijd.

Zelf nog wel even wezen zeebaarzen, met als resultaat twee zeebaarzen van iets door de 50 cm.

Wat wel op viel waren de enorme kwallen die soms tegen je lijn komen.

Groetjes en tot volgende keer Hans.


Mooi weer en dikke visserij op grote zeebaarzen. Groeten Jac. Roofvisgids4you.nl


Gerben Boersen  van www.natureshoots.com


Hallo  Total Fishing, en het is eindelijk zo ver  10-7-2015 de datum die al lange tijd stond aangekruist in mijn agenda om samen met mijn team maatje naar het beloofde land Frankrijk te gaan.


 Ondanks de hitte wisten konden we toch een aantal mooie oude monumenten vangen  van het prachtige water! Groet, Johan van Liere


Foto Piet Driessen.


Hoi Total Fishing, afgelopen week een paar uurtjes wezen vissen op een klein riviertje , het viel niet mee om een...


...aanbeet te krijgen maar gelukkig toch nog een paling en een klein barbeeltje gevangen op een blokje luncheonmeat.


Ook ben ik nog met kunstaas naar de Maas gewees...


...en daar ging het allemaal een stuk sneller  in de eerste 10minuten ving ik...


...2 mooie Roofbleien op de pop prey van savage gear in de kleur Psycho sardine .  Groet en tight lines !  Rik Schouwenberg


Hoop dat jullie het mooi vinden. Groetjes, Gerben Boersen.


Beste Total Fishing, vandaag mijn eerste Friese roofblei op het Lauwersmeer gevangen samen met Arne-Menno Eelkema. Tijdens het vissen op snoekbaars een fantastische bijvangst aan de dropshothengel in de steun. Na een mooie dril kwam deze prachtige vis van 84 centimeter boven water. Groeten Simon Spriensma.


Foto Piet Driessen


Voor de derde keer deze week een PR voor Serge de Vrede ! Met vriendelijke groet Ton van Plateringen.


Na 2 maal geblankt te hebben met Freek Janssen op meerval...


...is de voldoening toch weer groot als je weer enkele mooie maten weet te vangen.


Groet, Bjorn Janssen.


Hier mijn vangst van afgelopen Zaterdag.


...Deze mooie van 102 Cm zag een bevroren voorn aan de fireball best wel zitten.


Hopelijk val ik met deze ook eens in de prijzen. Groet, Barry Steenmans


Klemvast deze shad!


In een prima conditie....

Deze keer de nominaties voor de snoekbaars van Barry. Van harte gefeliciteerd!

Fish Inn & Outdoor stelt een fraaie prijs ter beschikking voor de categorie:

Witvis - Zeevis - Snoek - Snoekbaars - Baars - Karper - Roofblei - Jeugd - Vrouwelijke sportvisser - Vliegvissen en Natuur.

LET OP: Vangstberichtenfoto’s versturen naar Total Fishing

Het kan af en toe wel eens gebeuren dat opgestuurde foto’s voor de Actuele Vangstberichten niet of gedeeltelijk binnenkomen op de redactie van Total Fishing. Om teleurstelling en misverstanden te voorkomen, vragen we u op de volgende dingen te letten:
  • dat een e-mailbericht niet zwaarder is dan ca. 5 Mb,
  • heeft u meerdere afbeeldingen die u wilt insturen, verstuur ze dan per stuk en niet allemaal tegelijk in 1 e-mailbericht.
Zijn uw ingezonden vangstmeldingen dus niet geplaatst en bent u wel in de veronderstelling dat ze bij ons binnengekomen zijn, stuurt u ons s.v.p. een mailtje met alleen tekst!

Heeft u ook een leuke foto van uw eigen vangst? Stuur dan een foto die aan onderstaande eisen voldoet naar: info@totalfishing.nl. Wanneer de kwaliteit goed is wordt hij ook in deze rubriek geplaatst. Formaat minimaal 650 pixels breed, ca. bestand van minimaal 150 kb. Groter mag wel, liever niet kleiner. Zorg dat de foto in ieder geval scherp is en niet te klein van formaat!

Een link naar een filmpje van uw vangst is ook welkom. Stuur van de link naar het filmpje (bijvoorbeeld Youtube) naar info@totalfishing.nl. Na beoordeling op kwaliteit zal de redactie het filmpje tussen de vangstberichten plaatsen.

Vergeet niet uw naam en de manier waarop u de vis heeft gevangen er bij te zetten. Ook leuk voor de lezers is te weten met welk (kunst)aas u beet heeft gehad. Foto’s van vissen die een anti-reclame voor de sportvisserij betekenen worden niet geplaatst. Negatieve of eventuele schampere opmerkingen over foto’s van lezers in de rubriek Vraag/Aanbod/Discussie worden eveneens niet geplaatst.

Indien u vragen of opmerkingen heeft over de geplaatste foto’s van uzelf of anderen kunt u mailen met de redactie op info@totalfishing.nl U krijgt dan altijd antwoord. Heel veel succes en kijkplezier!

Reglement en voorwaarden!! (Voor het laatst aangepast op 28 augustus 2007). Iedere week kiest de redactie van Total Fishing er een aantal foto's uit die het predicaat “Vis van de Week” krijgen. Dat kunnen die week bij veel inzendingen van zeer hoge kwaliteit, eventueel ook meerdere foto’s zijn. Aan het einde van het seizoen (na 31 maart van ieder nieuw jaar) worden alle “Vis van de Week” foto’s opnieuw in de verschillende categorien gepubliceerd, waaruit dan door de lezers van Total Fishing de mooiste in elke categorie gekozen kan worden.
 

ANDEREN LAZEN OOK