Actuele Vangstberichten tot dinsdag 5 juni 2012


... tot dinsdag 5 juni 2012

Wat een vangsten worden er geboekt door de roofvissers, het zijn topdagen! Nu een wat koudere periode maar de tempraturen gaan naar het weekend weer fors omhoog. Wat let je nog om lekker naar de waterkant te gaan?!


Tijd voor een nieuw jasje… Foto: Jan Althof.

Mooi weekje geweest met een nat einde!

Was wel even genieten zeg afgelopen week! Jammer dat het afgelopen weekeinde een ‘arbeiders’-weekeinde was, zaterdag nog redelijk maar zondag een dag om te vergeten… Leek wel herfst.

Bootvisserij
N.K. Boot werd afgelopen zondag door slechte weersomstandigheden afgelast, over drie weken een herkansing!

Kustvisserij geankerd zeer goed. Schar, bot, tong en al gladde haaitjes worden er gevangen in de zuidhoek. De schollentrips met de huurboten uit Vlissingen lopen ook nog goed. De Westerschelde leuke visserij. Zeebaars begint nu redelijk te komen, over het algemeen nog schar en wat wijting en al toenemende tongvangsten.

Oosterschelde veel groen al aanwezig. De pijlstaartroggen worden weer actief. PAS OP voor de stekel, behandel de roggen netjes en zet ze na het nemen van een foto weer netjes terug. Voor de rest op de Oosterschelde schar en schol.


Klooien om de rommel, die veelvuldig je lijn teisterde, eraf te halen tijdens de Nacht van ‘s-Gravenzande was een crime, hulp van je maatjes was onontbeerlijk…

Wrakvisserij goed, mooie vangsten van gul en kabeljauw. Makreelvisserij goed in de zuidhoek en bij Scheveningen. Grevelingen redelijk, haring en schol de hoofdmoot.

Kustvisserij
Prima zomervisserij op geep. Mooie aantallen worden er gevangen op de strekdammen en de dijken van de Oosterschelde. Buitengaats bij Westkapelle en de dijken aan de Oosterscheldekering en ook langs en aan alle pieren in de rest van Nederland, makreelvisserij ook al langs de kust redelijk.


Klaar voor de nacht!

Stranden Hoek van Holland tot aan Kijkduijn door de noordenwind matig. Op de zandmotor prima visserij in het diepere water, vooral bot en zeebaars en ‘s nachts al wat tong. Vrijdag op zaterdag was het de Nacht van ’s-Gravenzande, een wedstrijd voor 50  koppels georganiseerd door WSV ’s-Gravenzande.

Deze puike wedstrijd over 7 uur vissen van 22:0 tot 05:00 uur, werd onder uitstekende omstandigheden vervist: weinig wind, helaas uit het noorden tot noordwesten welke ervoor zorgden dat er veel vuil in de lijn kwam en de vangsten in vergelijking tot verleden jaar tegenvielen.

De vangsten bestonden uit vooral bot, zeebaars en aardig wat tongetjes. De winnaars Kain van Luijtgaarden en Peter Domini wisten met 22 vissen, waaronder een paling van 87 cm., deze wedstrijd te winnen. Een pluim voor de perfecte organisatie!


Arjan van Druenen met een leuke zeebaars tijdens de nacht van ‘s-Gravenzande.

Even slapen en direct op naar Ouwerkerk waar HSV Oosterschelde vissers de Steiloore Trofee organiseerden. Veel vuil in het water belette goede geepvangsten. De winnaar had in ieder geval 4 gepen, voor de rest vielen de vangsten tegen.

Vlissingen tot aan Westkapelle redelijk, platvis en zeebaars, geep en makreel en ‘s nachts wat tong. Er zijn ook al verscheidene gladde haaien gevangen op deze stranden. Stranden van Westkapelle tot Domburg zijn aanstaande zaterdag het domein van de 2e Penn Korpscompetitiewedstrijd. Geep, zeebaars en bot zijn de belangrijkste vissoorten hier, gevolgd door tong in de avond- en nachturen.

Europoortgebied redelijk, de fint is eindelijk in de Waterweg en de zeebaars begint ook al aardig aan terrein te winnen. Papegaaienbek nog schar en al wat tong. Badstrand 2e Maasvlakte afgelopen week eigenlijk alleen maar zeebaarsvisserij, wachten tot er een flinke zuidwestenwind komt en dan weer eens kijken met ‘dik’ water.

Bot, tong, makreel, wat kleine wijting en steenbolk voor de rest van de visserij in het Europoortgebied.

Tot volgende week, Arthur



Om te beginnen blijven de roofvissen goed los en wordt er gemiddeld genomen goed gevangen de laatste week!
 
Snoek - Er zijn afgelopen week grote snoeken gevangen, vooral op het grote water. Rivieren heel wisselend. Op sommige plaatsen redelijk snoek en ook vele trajecten waar ze nog bijna niet te vangen zijn. Shads komen gewoon veel voor op de lijst van vangers op Esox.

Ook spinnerbaits, maar duidelijk minder jerkbaits afgelopen week bij de binnengekomen informatie. Kleur wederom heel verschillend op onze snoeken. Verder veel meldingen dat er duidelijk meer waterplanten aanwezig zijn, wat ook kan duiden op helderder water natuurlijk.
 
Snoekbaars - Ook hier redelijk wat de vangsten betreft en dan vooral dat er elke dag wel wat vis te vangen is. Wel dat het soms op een dag gewoon 1 a 2 uur compleet kan stilvallen. Beste uren zeker vroeg in de ochtend en de late avonduren natuurlijk. Opvallend veel snoekbaarzen met langwerpige, ondiep lopende pluggen en dat kort in de oever waar nog vele snoekbaarzen aanwezig zijn (en ook vaak de grootste). Ook hier shads prima vangers. Lichte kleuren veel bij de meldingen op snoekbaars.
 
Baars - Laat zich ook al weer wat meer zien en ook onder het snoeken soms op groot kunstaas (wat blijven het toch helden!) deze stekelrovers. Verder op onze spinner en kleine shadjes ook mooie vangsten waaronder vaak grote 40+ vissen.


Prachtbaars op de plug voor Marc.

Winde en roofblei - Mooie vissen van beiden soorten en vaak spectaculaire aanbeten, vooral in de oppervlakte met ondiep lopende plugjes of poppers. Hier blijft het gewoon heel veel wisselen met snelheid; dan laat je een plugje gewoon 5 seconde hangen en een volgende keer doe je net of je snel naar huis moet, en draai je heel snel het kunstaas binnen.
 
Meerval - Afgelopen week diverse meldingen van meter-plus meervallen tot 180 cm rovers! 23 cm Shads scoorde diverse mooie vissen. Ook diverse vissen kort in de oppervlakte afgelopen week.
 
De vangsten zullen met dit weer zeker nog even aanhouden, dus profiteer hiervan en ga er nog lekker even opuit. Fototoestel mee en stuur je foto maar even naar de redactie van Total Fishing.
Succes en met roofvisgroet,  Piet.

Afgelopen week was uitstekend verlopen voor de barbeelvisser. Een heerlijke temperatuur, niet te veel wind en op sommige plaatsen zeer goede vangsten. Er worden mooie aantallen gevangen in combinatie met grote maten. Topper deze week was een melding van 14 stuks op de Waal in één sessie.


Gelukkig van de Roer ook weer een vangstmelding. Pettor Claessen ving een mooie, 71 cm barbeel op die rivier. 


De Koning van de stroming!

Ook zaten er nog diverse grote windes bij. Over het algemeen was een pellet (halibut, krab en Robin Red) het topaas. Zowel op de Waal als IJssel wordt momenteel goed barbeel gevangen. De kans op een blankpartij wordt steeds kleiner, al blijft het vissen en niet vangen.

Natuurlijk kun je de verkeerde stekkeuze maken, de stelregel blijft hetzelfde: binnen het half uur geen aanbeet, dan zal de barbeel niet aanwezig zijn op die krib. De weersomslag van zondag had toch wel gevolgen. De lange regenperiode hield vele, misschien wel alle vissers thuis. Op zondag niet één vismelding…


Melvin en zijn eerste Waalbarbeel.

Groeten en tot volgende week, Frans Vogels.


Hallo Vissers! Op uitnodiging van vismaat Arno Koman van de bekende visvereniging
www.eurovissers.nl, mocht ik mijn geluk weer eens gaan proberen in het zeer uitgestrekte…


...Europoortgebied. Daar was ik al enige malen geweest, maar door de uitgestrektheid van dit gebied waar je meerdere visserslevens voor nodig hebt om het helemaal te doorgronden, kon ik wat begeleiding goed gebruiken…


...Arno had vismaat en bekend wedstrijdvisser Mischa Voskamp meegenomen die de plekken wel weet in het Europoortgebied en nog een potje kan vissen ook. Ik heb het geweten. Twee wat oudere mannetjes pesten op een plek waar je weken aan het voorvoeren bent geweest om ons een lesje te leren. Zeer gemeen! Met dit soort vismaten heb je geen vijanden meer nodig haha.

Een heerlijke dag beleefd met aardig wat scharren op de kant. Maar het is wel werken geblazen daar in het Europoortgebied en zeker aan deze stek aan de Nieuwe Waterweg. Dat is Lucky Luc niet echt meer gewend met zijn rustige visserij op de Noordpier en aan het Noordzeekanaal en de vele stranden in Noord-Holland.

Zwaar afgetraind stapte ik met het gepijnigde en inmiddels zeer strakke lijf door de inspanningen weer de auto in. Heren bedankt voor jullie gezelschap en verdere introductie in het Europoortgebied. Tot ziens! Visgroet van Lucky Luc Mom.


Hey visfanaten, dinsdag 29 mei met Frank en zijn Nautilus vanuit Vlissingen richting het zuiden om nog eens een dagje te gaan scholvissen…


...Het werd een supermooie dag met mooie schollen… en kanjers van scharren… Groeten, Mark Verhoeven.


Hoi allen, heb gisteren samen met mijn vrouw Riet een schitterende duik gemaakt in de Oosterschelde bij Burghsluis. Na alle geweld van alle opleidingsduiken hebben we ook maar weer eens tijd genomen voor een Foto-Bio-duik… Op sommige plaatsen ligt de bodem nog steeds bezaaid met Brokkelsterren!

Het zicht was goed en wij gingen op zoek naar boompjesslakken en die vonden we al snel. Toen zagen we opeens een prachtig geel slakje (ongeveer 2 a 3 cm lang). Het bleek om een harlekijnslak te gaan. Deze hadden wij nog niet eerder gezien. Snel de camera erbij en proberen dit pracht beest vast te leggen. Groet, Peter.


Afgelopen zondag bijna weggeregend…


...Maar de vangst van een paar zeebaarzen met de vliegenhengel maakte alles weer goed!


Deze blauwe reiger stond rustig in de Peel langs het water.


Gevangen in de Vlaardingsevaart in Vlaardingen, een prachtige zeelt van 59 cm. Geschat gewicht ongeveer 3800 gram. Op een meter water met methodfeeder, pellet tutti frutti 8 mm. Groet, Rien van Dijk uit Hoek van Holland.


Voorjaar en zeelt gaan goed samen. Groet, Bart.


Met de method feeder op een 10mm boilie deze prachtige dikke zeelt gevangen! Groet, Jamie.


Groot Koolwitje, Pieris brassicae. Foto: Jan Althof.


Met de eerste warmte waren de karpers ook weer op de nimf vangbaar! Groet, Bart


Beste TF, mijn eerste kanaalkarper heb ik mogen landen. Nog niet de kneiter waar ik van droom, maar het begin is er. Ook nog iets anders aparts gevangen wat je hier kan lezen
. Groet, FER.


Deze kwam ik tegen tijdens het vissen. Wellicht leuk voor Co Sielhorst? Groet, Maarten Wels.


Hallo TF, afgelopen week een paar korte ochtendbarbeelsessies gevist op twee verschillende stekken aan de IJssel, en beide stekken leverden weer een paar mooie barbelen op. Deze ‘Barbus Magnus’ was wel de mooiste van het stel. Barbel Greetings, Rinko Oosterveen.


Lekker in het natte gras op de uitkijk in de vroege ochtend.


Beste redactie, ruim tien jaar ben ik nu verknocht aan het vissen op roofblei! Een geweldige nieuwe sportvissoort voor Nederland. Zo af en toe vang ik nog wel eens een leuke vis en wil deze dan ook graag met jullie delen. De vis ving ik afgelopen week vanaf de kant met een 8 cm shad. Hij was (is) 63 cm, een aardig formaat voor roofblei. Met vriendelijke groet, Jan de Boer - Doetinchem.


Hallo TF, vandaag met vismaat Luc een dagje op pad. Tijdens het trollen op snoek vergreep deze roofblei van 76 cm zich aan mijn baby depth raider. Altijd weer een verrassende vis die roofblei! Groet, Frans Oomen.


Beste Total Fishing, afgelopen week nog wezen vissen met een aantal vismaten op de Maas. We begonnen de dag met trollen op baars met licht materiaal…


...Na een enorme knal op het Hot ‘n ToT Plugje hebben we bijna 2 uur lang alle hoeken van de Maas gezien en kwam er deze meerval naar boven van 1,59 meter! Helaas was het plugje Total loss… Groeten, J. Alers.


Beste redactie, met een aantal harde kern meervalvissers een paar dagen gevist op de Saone. Naast het heerlijke weer, de koude drankjes en de gezellige sfeer, wisten we leuke vissen te vangen met de grootste voor mij van 183cm. Groet, Bas van Nuland -
www.meerval.nl


Beste Total Fishing, de openingsweken van het nieuwe seizoen werd er weer veel vis gevangen. Zelf kregen we 3 soorten roofvis in de boot: 3 snoeken, 21 snoekbaarzen en een baars. Vanuit de bellyboot werd een dikke meerval gevangen door Jo Mebis. En een goed begin is het halve werk!! Dus dat wordt nog wat komend seizoen! Groet, Rob -
www.roven.nl


Foto’s zijn genomen in Lombok, Indonesië. Vissen die in bomen klimmen. Het moet niet gekker worden!


Paul ving menige grote baars. Vr.gr.Johan.


Hallo TF, dit weekend verschillende wateren aangedaan.Groet, Bart en Frank Mylle.


De roodkopvuurkever (Pyrochroa serraticornis) Foto: Jan Althof.


Afgelopen zaterdag nog een paar uurtjes het water opgegaan en met succes. In totaal 10 gevangen en een aantal gemiste beten. Voldaan van het water gegaan…


...Ps.: Leenart, gefeliciteerd met je eerste geverticaalde snoekbaars! Groet, Gerwin Pijl.


Van het weekend weer op het groot water gezeten…


...Mijn vader ging voor de eerste keer mee en hij stond al vlug te drillen met vis!..


...Paar double hook-ups gehad, dat leverde mooie foto’s op! Vang ze!


Beste TF, vorige week zondag werpend een aantal ondiepe stekken afgevist en niet zonder succes! Het resultaat waren een aantal dikke snoekbaarzen en een snoek van 92 cm. Met vriendelijke groet, Wouter Jongeling.


Dit weekend eindelijk nog eens tijd kunnen maken om het water op te gaan met de bellyboat.De vele aanbeten deden het herfstweer en het lek in m’n waadpak snel vergeten. Onze inzet werd beloond met een aantal mooie, donkergekleurde snoekbaarzen en enkele hard vechtende snoeken. Groeten, Tom Nouwen.


Mooie stekelrover voor Nico en…


...tussendoor dan maar een harder.


Paul ving zijn grootste snoekbaars (75 cm) en zag ook menige grote baars binnen komen. Vriendelijke groet, Johan.


Henk met een fraaie snoekbaars van de rivier. De aanbeten op de vlot geviste shads waren keihard!...


... Lekker weer, mooie visserij, wat heb je nog meer te wensen? Let op het forse formaat van de wob-shad! Groet wilfred van Nunen.


Vorige week was het weer zover, de opening van het roofvisseizoen! In het totaal hebben we 23 vissen gevangen op grote shads. Voornamelijk de wobshad van Spro werkte goed op de snoekbaarzen. Groeten van Levin.


Zaterdag op groot water en zondag op rivier de beste vangsten kwamen van de rivier…


...Aan het groot water lag er een dikke 93cm snoekbaars dood op de kant. Groeten jordi.


Hallo TF, dit weekend verschillende wateren aangedaan, met totaal verschillende vangsten. Op de rivier aantallen kunnen scoren maar…


...hoofdzakelijk kleine snoekbaars. Op andere wateren betrekkelijk minder gevangen, maar wel iets grotere vis. Groet, Bart en Frank Mylle.


Goed visweer en mooie aantallen. Beste vangsten op rumble en whiper van @rt-baits. Groeten, Tom.


Afgelopen zaterdag een mooie zonovergoten visdag met deze mooie snoekbaars van net geen 80 cm. Iedereen een fijn seizoen gewenst! Groeten, Kim.


Hallo TF, vandaag was weer mijn eerste dag van het seizoen en deze mooie snoekbaars van 90 cm en 6 kilo mocht ik weer aan mij fotoalbum toevoegen. Groet, Frank van Gemert.


Beste Total Fishing, van de week een flinke snoekbaars gevangen op de Fatso. Met vriendelijke groet, Joost.


Hallo TF, hier nog een foto van de opening. Deze snoekbaars had duidelijk heel veel trek in de grote wobshad. Groet, Levin.


Beste TF, afgelopen weekend buiten een toffe vismaat en stukken kunstaas, gelukkig ook zonnecrème aan boord! Dit is één van de snoekbaarzen die even mocht poseren. Met vriendelijke groet, Koen de Pooter.


Hierbij nog een bericht over 2e Pinksterdag…


...Compleet GEKKENHUIS op de rivier! De omstandigheden waren perfect (ook voor ons!) en de zanders zeer gretig. Lagen dieper dan verwacht, rond 4 meter beste diepte. Onvoorstelbaar…


...veel beet gehad met een nieuw bootrecord tot gevolg: 74 stuks!...


...Ze leken de voorkeur te hebben voor limetreuse, waarbij de Shaker 4,5” en de Fox Rage Chattertail er wel uitsprongen. Veel spijkerharde dreunen en bijzonder sterke vissen! Heel veel 50-ers, kleine tien 60-ers, 4x 70+ en de kers mat 85 cm. Een droomstart voor ons! Groeten uit Brabant, Jesse & Roel.


Beste Total Fishing, ik wist vorige week een nieuw PR snoekbaars te vangen van 101 cm. Groet, Casper v/d Vlies.


Hard aan het werk. foto: Jan Althof.


Ik heb het vissen van Danny Sin geleerd en dit weekend heb ik deze snoek zelfstandig gevangen. Groet, Tim uit Leiden.


Beste Total Fishing, een mooie snoek die ik heb gevangen op mijn eigen aasje, de 3-D Hybride. Vriendelijke groet, Derk van der Molen.


Woeste snoek slaat het oppervlak tot schuim. Groet, visgids Johan.


Beste Total Fishing, de openingsweken van het nieuwe seizoen werd er weer veel vis gevangen. Zelf kregen we 3 soorten roofvis in de boot: 3 snoeken, 21 snoekbaarzen en een baars. Groet, Rob -
www.roven.nl


Hallo TF, dit weekend verschillende wateren aangedaan, met totaal verschillende vangsten. Op de rivier aantallen kunnen scoren maar hoofdzakelijk kleine snoekbaars. Op andere wateren betrekkelijk minder gevangen, maar wel iets grotere vis. Groet, Bart en Frank Mylle.


Afgelopen zaterdag een mooie zonovergoten visdag met deze snoek. Iedereen een fijn seizoen gewenst! Groeten, Kim.


Zondag een dagje gaan vissen met de nieuwe spinnerbait van Gamakatsu die ik bij Stany had aangeschaft en die leverde mij een mooi snoekie op. Groetn van Levin.


Dit weekend eindelijk nog eens tijd kunnen maken om het water op te gaan met de bellyboat. De vele aanbeten deden het herfstweer en het lek in m’n waadpak snel vergeten. Onze inzet werd beloond met een aantal mooie, donkergekleurde snoekbaarzen en enkele hard vechtende snoeken. Groeten, Tom Nouwen.


Beste TF, Eindelijk weer kunnen snoeken in Nederland en een super start gemaakt van het roofvisseizoen. In de middag vanuit de bellyboat een mooi snoek gevangen van 113 cm op een voor mij redelijk onbekend water en ‘s avonds nog een uurtje gooien op een…


...andere plas en nog een dame gevangen van 110 cm. Groet, Arthur Hagenbeek.


‘t Heeft veel weg van een naderende krokodil. Groet, visgids Johan.


Diezelfde wobshad liet ook snoekmans niet onberoerd…


De Fatal Attraction, een prachtige swimbait van Rozemeijer, werd nagezwommen tot aan de boot. Toen ik ‘m stil liet vallen, kon deze tante zich niet meer inhouden. Groeten van Wilfred van Nunen.


Beste TF, zaterdagochtend de plassen opgegaan met de opening van het roofvisseizoen. Met 1 snoekbaars en 3 snoeken een prima begin. Mijn vismaat Joost mocht de eerste meter al noteren (1.05) en nadat ikzelf vanaf de kant vakkundig een meter had gelost, klapte een kwartier erna tijdens het trollen 1 van mijn hengels dubbel; een mid 90-er greep de slider…


...Dat was een zalf op de wonden. Opvallend was de kleur geel die het uitstekend deed. Met roofvisgroeten van Dennis en Joost.


Na een superkoud voorjaar in Ierland was het de laatste tijd eindelijk aangenaam weer en de watertemperatuur bereikte weer normale waarden. Op het meer Lough Derg zijn afgelopen week weer mooie snoeken gevangen door visgids Ferdinand Heijerman en zijn gasten. Hier Henk Roest met een van de twee meter-plus vissen die hij ving.


Ferdinand zelf met een dikke metervis.


Ook Kristof viste bij Ferdinand en hij ving ondermeer deze prachtige snoek.Ferdinand Heijerman.


Heel de dag baggerweer, regen, mist en dan weer regen. De wind kwam uit het noordoosten en deze keer weerhield het de vissen niet van bijten… Snoek 114 cm. Groeten, Marc Stoelinga.


Vissen staat voor spanning en je weet nooit wat er staat te gebeuren! Zo ook vandaag. Na het werk besloten Ben en ik een paar uurtjes de rivier op te gaan. Dit bleek na een half uurtje al een goede keus; een prachtige rivier snoek van 115cm vergreep zich aan mijn Fatal Attraction in Hot Leopard-kleur. De avond was direct geslaagd! Echter wat er toen volgde hadden we beide niet gedacht…

We wierpen het kantje uit met de Fatal Attraction en lieten deze al twitchend over het talud heengaan en daar kreeg Ben een aanbeet! De vis begon te zwemmen en het feest kon beginnen. Ben moest vechten tegen de wind, stroming en een hele grote vis, maar hij kwam als winnaar uit de bus: 128cm rivier power, een echt ‘river monster’ voor mijn maat wat tevens zijn nieuwe PR is, wat een brute vis!!! Vriendelijke groeten, Thijs van der Sanden.

Deze week de nominatie voor de barbeel van Rinko, de zeelt van Jamie , de meerval van Jo, de snoekbaars van Jesse, roel en Casper en tot slot de snoeken van Thijs en Marc. Van harte gefeliciteerd!

Shimano Europa stelt een fraaie prijs ter beschikking voor de categorie:

Witvis-Zeevis-Snoek-Snoekbaars-Baars-Karper-Jeugd-Vrouwelijke sportvisser-Vliegvissen.

Heeft u ook een leuke foto van uw eigen vangst? Stuur dan een foto die aan onderstaande eisen voldoet naar:
info@totalfishing.nl. Wanneer de kwaliteit goed is wordt hij ook in deze rubriek geplaatst. Formaat minimaal 650 pixels breed, ca. bestand van minimaal 150 kb. Groter mag wel, liever niet kleiner. Zorg dat de foto in ieder geval scherp is en niet te klein van formaat!

Vergeet niet uw naam en de manier waarop u de vis heeft gevangen er bij te zetten. Ook leuk voor de lezers is te weten met welk (kunst)aas u beet heeft gehad. Foto’s van vissen die een anti-reclame voor de sportvisserij betekenen worden niet geplaatst. Negatieve of eventuele schampere opmerkingen over foto’s van lezers in de rubriek Vraag/Aanbod/Discussie worden eveneens niet geplaatst.

Indien u vragen of opmerkingen heeft over de geplaatste foto’s van uzelf of anderen kunt u mailen met de redactie op info@totalfishing.nl U krijgt dan altijd antwoord.
Heel veel succes en kijkplezier!



Reglement en voorwaarden!! (Voor het laatst aangepast op 28 augustus 2007). Iedere week kiest de redactie van Total Fishing er een aantal foto’s uit die het predicaat “Vis van de Week” krijgen. Dat kunnen die week bij veel inzendingen van zeer hoge kwaliteit, eventueel ook meerdere foto’s zijn. Aan het einde van het seizoen (na 31 maart van ieder nieuw jaar) worden alle “Vis van de Week” foto’s opnieuw in de verschillende categorien gepubliceerd, waaruit dan door de lezers van Total Fishing de mooiste in elke categorie gekozen kan worden.

De winnaars krijgen van Shimano een uitnodiging voor een bezoek aan het Europese hoofdkwartier in Nunspeet en de daarbij behorende prijsuitreiking. Ook krijgen de winnaars een prachtige herinneringsbokaal die door Total Fishing in iedere categorie ter beschikking wordt gesteld.

ANDEREN LAZEN OOK

image description
Peter dobbert door… naar 2023…
Willem Moorman -
image description
De Allrounder
Marc Borst -