image description

Actuele vangstberichten tot dinsdag 6 november


 ... tot dinsdag 6 november

Een warm begin van november met temperaturen boven de 17 graden. Aan en op zee is de wintervis wel flink in opkomst. Liefhebbers kunnen zich weer opmaken voor wijtingvangsten maar ook de zeebaars is nog goed te vangen vanaf het strand. De temperatuur van het zoete water daalt gestaag. De rovers zijn nog overal te vinden, doch blijken ze kieskeurig wat betreft (kunst)aas.


Door de droogte van afgelopen tijd zijn er weinig paddenstoelen te vinden.

Hoi, we haben Lekker op zeebaars gevist. Met de Zeebaarsspecialist Matze. Leuke groote op de Vliegenlat .


Groeten Stefan en Matze


Meten-is-weten


De sfeer alleen al. Dat wil je toch niet missen


En daar gaat ze weer. Een uniek moment bij iedere release


Nog genoeg voedsel voor de vogels.


Geen woorden voor nodig, lijkt me.FGJ


Klein maar dapper.


in de ochtendzon was het gelijk raak en konden vader en zoon de eerste herinnering vast laten leggen


Het blijft één van de mooiste vissen in nederland, toch!


Het blijft één van de mooiste vissen in nederland, toch!

Zondagmorgen maar eens naar het zelfde water geweest als de week ervoor, samen met m’n oude vismaat Marcel, dit keer 3 snoeken, minder als de week ervoor, maar zeker de moeite waard! Het begon met een 1.07 cm, vervolgens ving Marcel een 97 cm en s’middags kwam er alsnog een prachtige 1.10 cm in de boot, al met al, super voldaan naar huis!
Vriendelijke groet, Mike van Zoelen


Een mooie112 cm snoek van de rivier. Gr, Rudy

Op het meer Lough Derg in Ierland zijn onlangs weer prachtige snoeken gevangen door de nederlandse visgids Ferdinand en zijn gasten. Als het zonnetje dan ook nog veelvuldig schijnt dan is het bovendien heerlijk vertoeven op het water! Charly had de handen vol aan deze slanke maar sterke metersnoek….


…en deze Ierse snoek werd gevangen door Dick.


Ferdinand met een grote meter-plus vis die van een ondiepe stek kwam.

Zo ligt Lough Derg erbij als het warm weer is zonder een zuchtje wind. Meer informatie over een snoekvisvakantie naar Ierland is te vinden op www.pike-ireland.net

 

Vangstberichten versturen naar Total Fishing 

Heeft u ook een leuke en scherpe foto van uw eigen vangst? Stuur dan een foto die aan onderstaande eisen voldoet naar: info@totalfishing.nl. Wanneer de kwaliteit goed is wordt hij ook in deze rubriek geplaatst. Formaat minimaal 1000 pixels breed, bestandsgrootte van minimaal 350 kb. Groter mag altijd, maar graag níet kleiner. Het vergroten van foto’s geeft een onscherp resultaat.    

Een link naar een filmpje van uw vangst is ook welkom. Stuur van de link naar het filmpje (bijvoorbeeld Youtube of Vimeo) naar info@totalfishing.nl. Na beoordeling op kwaliteit zal de redactie het filmpje tussen de vangstberichten plaatsen.

Iedere week kiest de redactie van Total Fishing uit de inzendingen de 'Vis van de Week' en zal deze belonen met een prijs. Vergeet dus niet uw adresgegevens mee te sturen!

Vergeet ook niet de manier waarop u de vis heeft gevangen er bij te zetten. Het is bovendien leuk voor de lezers te weten met welk (kunst)aas u beet heeft gehad.

Foto’s van vissen die een anti-reclame voor de sportvisserij betekenen worden niet geplaatst.

Negatieve of eventuele schampere opmerkingen over foto’s van lezers in de rubriek Vraag/Aanbod/Discussie worden eveneens niet geplaatst.

Indien u vragen of opmerkingen heeft over de geplaatste foto’s van uzelf of anderen kunt u mailen met de redactie op info@totalfishing.nl. U krijgt dan altijd antwoord. Heel veel succes en kijkplezier!

Het kan af en toe wel eens gebeuren dat opgestuurde foto’s voor de Actuele Vangstberichten niet of gedeeltelijk binnenkomen op de redactie van Total Fishing. Om teleurstelling en misverstanden te voorkomen, vragen we u op de volgende dingen te letten:

    - dat een e-mailbericht niet zwaarder is dan ca. 10 Mb,
    - heeft u meerdere afbeeldingen die u wilt insturen, verstuur ze dan per stuk en niet allemaal tegelijk in één emailbericht.

Zijn uw ingezonden vangstmeldingen dus niet geplaatst en bent u wel in de veronderstelling dat ze bij ons binnengekomen zijn, stuurt u ons s.v.p. een mailtje met alleen tekst!

Reglement en voorwaarden (Voor het laatst aangepast op 2 april 2017).

ANDEREN LAZEN OOK

image description
Sterk en stabiel
Willem Moorman -
image description
Start Rebelcell Experience Center
Willem Moorman -