image description

Actuele vangstberichten tot dinsdag 29 oktober

... tot dinsdag 29 oktober

De tempraturen gaan fors dalen, zeker gezien het weerbeeld voor de komende week waarbij waarschijnlijk zal dalen tot rond de 5 graden met nachtvorst!  De vis zal langzaam naar de winterstekken gaan trekken.


De beste vangsten boeken we momenteel aan de blauw gekleurde Gutsbait UV shads van Spro.


Europoort in de vroege morgen


De herfstkleuren komen te voorschijn.


Kasteel van een baars.


Omdat de kop(pen) zo indrukwekkend zijn.


Haringvliet blijft een super mooie water...


Mooi gebit van deze snoek


Nog veel bessen aan de bomen, iedereen kan aansterken voor de winter

Tijdens een dagje slepend vissen gevangen op een Nilsmaster 25 vanuit de Tomasco lakehunter.

Bernard, Dirk, Johan en Geurt zijn al een flink aantal keren in Ierland geweest om daar op snoek te vissen. Ook dit keer visten ze weer op het meer Lough Derg bij de nederlandse visgids Ferdinand Heijerman. Er kwamen flink wat snoek in de boot waaronder deze mooie vis voor Bernard.

Dirk ving goed op diepduikende jerkbaits en daar zaten een paar flinke, hardvechtende exemplaren tussen.

Soms heb je een double strike zoals deze vissen voor Bernard en Geurt.

Veel zon gehad, maar ook af en toe een flinke bui met een prachtige regenboog.

Af en toe heb je op Lough Derg een bruine forel als bijvangst, deze had Geurt op een Torrob jerkbait.

Visgids Ferdinand met een metersnoek die op de Torrob werd gevangen.

 

Vangstberichten versturen naar Total Fishing 

Heeft u ook een leuke en scherpe foto van uw eigen vangst? Stuur dan een foto die aan onderstaande eisen voldoet naar: info@totalfishing.nl. Wanneer de kwaliteit goed is wordt hij ook in deze rubriek geplaatst. Formaat minimaal 1000 pixels breed, bestandsgrootte van minimaal 350 kb. Groter mag altijd, maar graag níet kleiner. Het vergroten van foto’s geeft een onscherp resultaat.    

Een link naar een filmpje van uw vangst is ook welkom. Stuur van de link naar het filmpje (bijvoorbeeld Youtube of Vimeo) naar info@totalfishing.nl. Na beoordeling op kwaliteit zal de redactie het filmpje tussen de vangstberichten plaatsen.

Vergeet ook niet de manier waarop u de vis heeft gevangen er bij te zetten. Het is bovendien leuk voor de lezers te weten met welk (kunst)aas u beet heeft gehad.

Foto’s van vissen die een anti-reclame voor de sportvisserij betekenen worden niet geplaatst.

Negatieve of eventuele schampere opmerkingen over foto’s van lezers in de rubriek Vraag/Aanbod/Discussie worden eveneens niet geplaatst.

Indien u vragen of opmerkingen heeft over de geplaatste foto’s van uzelf of anderen kunt u mailen met de redactie op info@totalfishing.nl. U krijgt dan altijd antwoord. Heel veel succes en kijkplezier!

Het kan af en toe wel eens gebeuren dat opgestuurde foto’s voor de Actuele Vangstberichten niet of gedeeltelijk binnenkomen op de redactie van Total Fishing. Om teleurstelling en misverstanden te voorkomen, vragen we u op de volgende dingen te letten:

    - dat een e-mailbericht niet zwaarder is dan ca. 10 Mb,
    - heeft u meerdere afbeeldingen die u wilt insturen, verstuur ze dan per stuk en niet allemaal tegelijk in één emailbericht.

Zijn uw ingezonden vangstmeldingen dus niet geplaatst en bent u wel in de veronderstelling dat ze bij ons binnengekomen zijn, stuurt u ons s.v.p. een mailtje met alleen tekst!

Reglement en voorwaarden (Voor het laatst aangepast op 2 april 2017).

ANDEREN LAZEN OOK

image description
‘Pike-Triangle’: Deel 2
Willem Moorman -