image description

Actuele vangstberichten tot dinsdag 28 november 2017

Actuele vangstberichten tot dinsdag 28 november 2017  

Alweer een winderig en nat weekje. Deze keer een uitgebreid verslag van de vierde wedstrijd van de NFB strandviscompetitie. 


Veel toendra- en kolganzen. (Piet Driessen)

Vangsten IJmuiden  

Door Hans Hendriks  

Voor de zoveelste keer harde wind in het weekeind. Dan is de pier dus dicht. Wel heb ik een uitgebreid verslag van de vierde wedstrijd van de NFB competitie.

De mannen van mijn team NIPRO vissen de laatste wedstrijd van de NFB competitie op het strand van Petten. 

Dit is ook een belangrijke competitie voor de zeevissers. Het zijn vier wedstrijden langs de Nederlandse kust. 


Water halen om de gevangen vis in te bewaren.

Veel bekende teams doen dan ook mee. Beetje regen en een straffe wind uit zee maakten het er niet makkelijker op. 

Maar tegen de tijd dat ik het strand op kom is de wedstrijd al een tijdje bezig en heb ik de info dat er een leuke visserij is. 

Het is wel hier en daar beter dan op andere nummers, maar er is vis. Ik kom veel bekende en minder bekende vissers tegen. 

Het maakt me niets uit en zet van iedereen de vangsten op de foto. Vandaar dat niet de namen bij de foto’s staan. Kijk en geniet van deze bikkels die erg hun best doen.


Een trippeltje.


Zonder de (vrijwillige) controleurs wordt het niks...


En weer terug naar de prijsuitreiking. 

Daguitslag individueel
1 John Beun 2 Ron van Galen 3 Marcel Muntjeswerf.


Dagwinnaar John.

Uitslag competitie 2017-11-25 individueel
1 Bas Hollander 2 John Beun 3 Marcel van Houten


Overallwinnaar Bas (links).

Teams 
1 Everest 3 2 Team Hengelhuis Maassluis 3 Nipro team.

Beste vereniging werd NoordWest 9.

Deze uitslag is verre van compleet maar die staat op de NFB site eerdaags.

Volgend weekend is de Hengelsport- en botenbeurs in Utrecht en het weekend daarop (9 december) vis ik laatste PKC bij Domburg. Het kan zijn dat ik de vangstberichten even oversla. 

Groetjes, 
Hans Hendriks

Overige inzendingen  

Hoi Totalfishing, deze keer eens geen barbeel op de foto, maar deze kopvoorn!  Voor mij een prachtige bijvangst. Groeten, Jos Raaijmakers.


Roodborsten terug op winterstek. (Piet Driessen)


Langs de kanalen struinen. (Piet Driessen)

Beste Total Fishing, samen met mijn dochter nog een statisch wezen vissen op snoekbaars. Als aas een dood roofbleitje. Twee mooie vissen gevangen…

…Niet verwacht.maar op de snoekbaarsmontage nog een leuke meerval van 76 centimeter. Groeten, Dennis de Rooy.

Vangstberichten versturen naar Total Fishing 

Heeft u ook een leuke en scherpe foto van uw eigen vangst? Stuur dan een foto die aan onderstaande eisen voldoet naar: info@totalfishing.nl. Wanneer de kwaliteit goed is wordt hij ook in deze rubriek geplaatst. Formaat minimaal 1000 pixels breed, bestandsgrootte van minimaal 350 kb. Groter mag altijd, maar graag níet kleiner. Het vergroten van foto’s geeft een onscherp resultaat.    

Een link naar een filmpje van uw vangst is ook welkom. Stuur van de link naar het filmpje (bijvoorbeeld Youtube of Vimeo) naar info@totalfishing.nl. Na beoordeling op kwaliteit zal de redactie het filmpje tussen de vangstberichten plaatsen.

Iedere week kiest de redactie van Total Fishing uit de inzendingen de 'Vis van de Week' en zal deze belonen met een prijs. Vergeet dus niet uw adresgegevens mee te sturen!

Vergeet ook niet de manier waarop u de vis heeft gevangen er bij te zetten. Het is bovendien leuk voor de lezers te weten met welk (kunst)aas u beet heeft gehad.

Foto’s van vissen die een anti-reclame voor de sportvisserij betekenen worden niet geplaatst.

Negatieve of eventuele schampere opmerkingen over foto’s van lezers in de rubriek Vraag/Aanbod/Discussie worden eveneens niet geplaatst.

Indien u vragen of opmerkingen heeft over de geplaatste foto’s van uzelf of anderen kunt u mailen met de redactie op info@totalfishing.nl. U krijgt dan altijd antwoord. Heel veel succes en kijkplezier!

Het kan af en toe wel eens gebeuren dat opgestuurde foto’s voor de Actuele Vangstberichten niet of gedeeltelijk binnenkomen op de redactie van Total Fishing. Om teleurstelling en misverstanden te voorkomen, vragen we u op de volgende dingen te letten:

    - dat een e-mailbericht niet zwaarder is dan ca. 5 Mb,
    - heeft u meerdere afbeeldingen die u wilt insturen, verstuur ze dan per stuk en niet allemaal tegelijk in één emailbericht.

Zijn uw ingezonden vangstmeldingen dus niet geplaatst en bent u wel in de veronderstelling dat ze bij ons binnengekomen zijn, stuurt u ons s.v.p. een mailtje met alleen tekst!

Reglement en voorwaarden (Voor het laatst aangepast op 2 april 2017).