Actuele Vangstberichten tot dinsdag 27 september 2011


... tot dinsdag 27 september 2011

Afgelopen weekend werden we dan eindelijk weer eens getrakteerd op fantastisch weer! En hoewel misschien niet altijd even gunstig voor het bijtgedrag van de rovers, het was in ieder geval weer heerlijk om die zon te zien en te kunnen genieten van nazomerse temperaturen! Of het komend weekend ook zo wordt, dat is nog de vraag, maar het ziet er hoe dan ook goed uit! 


Wat wil hij daar nu mee zeggen??? “Gooi die vis hier maar in, ik vang hem wel op…” Groeten van Pol en Huguette.



Ut geed on!

Mijn Fries is niet zo best dus maak ik er maar wat van, maar het gaat weer beginnen: de wijtingen en de scharren zijn gearriveerd evenals de gul, en dat terwijl er nog volop zomervis is te vangen.

Bootvangsten
Prima te noemen, veel vis op de Oosterschelde en veel steenbolk en al wat schat en wijting. Ook berichten over veel zeedonderpadden, dus voor een leuk dagje vissen kun je vanaf heden lekker terecht op de Oosterschelde of op de Grevelingen waar de wijting inmiddels ook al weer is gearriveerd. Voornamelijk in de avonduren, maar als het straks een beetje kouder wordt (lijkt het nog niet op hè), dan zullen de vangsten overdag ook wel weer lekker toenemen.


Afgelopen weekend met de vlieg achter de zoute stekeldragers gezeten!…

Makreelvisserij is ten einde, er zijn er nog wel, maar de moeite is het echt niet meer waard. De wintervis is gearriveerd en dus ook de geankerde visserij op rondvis en platvis zal wel gaan intensiveren de komende weken.


…Prachtige visserij zo op een 8-hengel!…

Wrakvisserij een beetje halen en brengen. Sommige boten vangen leuke gullen, geen geweldige aantallen, maar toch redelijke visserij met af en toe een verrassing als leng, poon, zeebrasem en zeebaars.

Geankerde visserij is goed, voornamelijk schar en bot, wijting laat zich ook al vaker zien.


… Supersport en gewoon dik genieten met het lekkere weertje!

Kant-/Strandvangsten
Bij mij staat alles in het teken van het NK Kust komende zaterdag op Vlissingen. Goede voorbereiding is het halve werk, dus woensdag vertrekken we met het korps naar ons huisje op Walcheren en gaan 3 dagen daar voorvissen.

Afgelopen zondag was het Federatief kampioenschap Midwest Nederland te Wijk aan Zee, prachtig weer en waar de hele week (op vrijdag na) mooie zeebaarzen werden gevangen. Als gevolg van een lekker windje op de kant was het nu sprokkelen voor een visje, voornamelijk bot, spiering en een enkele zeebaars. Helaas nog geen uitslag op de site dus die houdt u van mij tegoed.

Pieren IJmuiden wat schar en tong, ook hier is het wachten op de wintervis. Stranden Hoek van Holland tot aan Kijkduijn al in de avond wijting. Waterweg al mooie gullen en dikke wijting. Beerkanaal en Calandkanaal zullen wel snel volgen. Tijdens een competitiewedstrijd van de Eurovissers in het Hartelkanaal werden mooie aantallen bot gevangen. Zeeuwse stranden zomer- en wintervis!

Tot volgende week! Arthur.  

Zondag naar de manifestatie van de SNB (Snoekstudie-Groep-Nederland-België) geweest in Huizen en daar hoorde we al dat het op de zaterdag wat de snoeken betrof niet denderend was geweest. Hier en daar wel wat aanbeten, maar ook vele lossers en echt geen aantallen. Wel zat er natuurlijk weer hier en daar een mooie snoek tussen de vangsten op onze Pike.


Een oude bekende van ons die wel 4 keer onder het snoekbaarzen komt kijken naar ons aas, maar hij trapte er toch weer in deze ochtend.


Hij is te herkennen uit duizenden.

Snoekbaarzen op de gekende stekken vaak heel goed te vangen en ook mooie aantallen, als je maar deed diagonalen of met het dropshotsysteem werkte. Verticaal op hetzelfde water nagenoeg bijna geen vis te vangen, dus zo zie je maar weer dat je creatief moet blijven op onze snoekbaarzen. 


Deze schubkarper maakte er een mooie sport van.

Baars blijft het lekker doen, en ook vaak vanaf de oever nog goed te vangen daar ze nog niet aan het afzakken zijn naar diepere stekken, dus profiteer daar nog even van.


Tal van baarzen van dit formaat, en dan op een licht lijntje en dun hengeltje, is dat natuurlijk helemaal prima.

Roofblei en winde ook wederom behoorlijk wat meldingen, maar de meerval duidelijk minder afgelopen week, al werden er toch nog enkele  meter+ meervallen gevangen.

Weer blijft super om op de roofvissen te gaan vissen, en pas gewoon je kunstaas wat aan op die vissen die je wilt vangen, materiaal goed in orde en vissen maar.

Veel succes aankomende week, Piet.

Het prachtige weer van afgelopen week en ook met de vooruitzichten van de komende dagen nog in het verschiet, trekken nog veel barbeelliefhebbers naar de waterkant.


In topconditie!!

Ondanks het mooie weer blijven de vangsten wisselvallig. Het is niet anders dan de goede stekkeuze maken. Op de ene krib worden gemakkelijk 4 barbelen gevangen, terwijl op een andere gewoon geblankt wordt.


Hendrik met een mooie 71 cm barbeel…

Op zich geen nieuws, zo gaat het al heel het jaar… Diegenen die op de juiste plek zaten wisten mooie dikke barbelen te vangen. Het is duidelijk dat ze zich aan het opmaken zijn voor de komende koudeperiode. De komende dagen zijn nog goede vangsten mogelijk, zeker met deze zomerse temperaturen.

De watertemperatuur zakt niet meer zo snel en zal stabiel blijven. Ook deze week hadden de barbelen een duidelijke voorkeur voor kaas. Dit aas leek het te gaan verliezen van de halibutpellet, maar toch denkt de barbeel er heel anders over. Barbeel en kaas blijkt toch een eenheid te zijn…


Terug in zijn eigen element.

 Groeten en tot volgende week! Frans Vogels.


Hallo TF, een prachtige Mediterrane tonijn uit Frankrijk… zware strijd… Groetjes, JMB.


Beste Total Fishing, op de valreep nog een bijdrage voor de vangstmeldingen. Hierbij wil ik toch een bedankje doen uitgaan naar Joop Folkers voor de manier waarop hij sinds jaar en dag de Subwalk onder de aandacht probeert te brengen. Heel lang was ik sceptisch over dit aas, maar ben nu dankzij zijn nie-aflatende bijdragen toch echt over stag.

Een soort magische vangkracht heeft dat ding, zelfs als alle andere pluggen genegeerd worden komen de dikke baarzen nog uit de diepte omhoog schieten om de Subwalk van dichtbij te bekijken. Helaas pakken ze het zo’n 19 van de 20 keer niét, maar wat een spektakel om al die kolken achter de plug te zien! Er is een wereld voor me open gegaan…


... Aan alle zeebaarsvissers nog de dringende oproep om eens te overwegen vooral de grovere baarzen terug te zetten. Zet die hebzucht eens overboord en je zult meer voldoening overhouden aan je visserij! Dit soort vissen van de oudere jaarklassen zijn cruciaal voor een gezond zeebaarsbestand en het is waanzinnig mooi om ze weer toe te vertrouwen aan de zee en te zien wegzwemmen. Hopelijk neemt Nederland nog eens een voorbeeld aan de Ieren, waar de ‘Koning van de Noordzee’ ook de bescherming krijgt die het verdient. Vanavond eten we lekker Döner kebab… Groet, Tinus.


Zéér grote zeebaars in het Noordzeekanaal!!! Groeten van Lucky Luc Mom.


Hallo Vissers, ze zitten er nog steeds hoor!! Vooral in het echte donker kwamen er dit keer een paar hele leuke tongen uit. De meenemers hadden een maat van rond de 30 cm. Mijn vrouw Yvonne liet zich zoals gebruikelijk weer van haar beste kant zien. Er zitten er nu wel een aantal minder, want we gaan van de grootste weer een echt feestmaal maken. Let nog wel even op!!!! In principe mag je alleen nog in de maanden juni, juli en augustus de gehele nacht doorvissen in het binnenwater!

Officieel mag je op dit moment doorvissen tot 2 uur nadat de zon is ondergegaan (en dat is eerder dan dat het donker wordt!!). Gelukkig gaat deze sterk verouderde regel vanaf 1 maart 2012 verdwijnen zodat we dan meer ruimte krijgen hierin als sportvisser. Maar ook ik overtreedt de huidige regelgeving nog wel eens door wat langer door te vissen in deze periode, zodat ik me dan bewust ben dat je tegen een bekeuring aan kan lopen.

En die heb ik dan maar te nemen, ook al is deze regelgeving inmiddels op de schop genomen en hoop ik dat hier coulant mee omgegaan gaat worden. Maar je weet maar nooit, de ene controleur is de andere niet. Maar probeer s.v.p. respectvol te blijven tegen deze mensen die ook hun werk doen!! Visgroet van Lucky Luc & Yvonne Mom.


Kleurrijk minibloemetje dat alleen op heel natte plaatsen te zien is.


Beste Total Fishing, tijdens een ontspannen dagje vissen aan het Noordhollands Kanaal wist ik deze brasem te vangen aan een doodgewoon mestpiertje. Fantastische vis en heerlijk gevist. Met vriendelijke groet, Cor Juffermans.


Hallo Total Fishing, vandaag op karper gevist. Geen karper helaas, maar dit was een erg leuke bijvangst! Een zeer mooie zeelt tussen 50 en 60cm! Groet Diana uit Amersfoort.


Hoi TF-Team, barbeel- en visvrienden! Hier wederom een barbeelbericht vanaf de Waal. Afgelopen week samen met mijn vismaat Pompie een leuke ochtendsessie gevist en hebben we stuiterende hengeltoppen, gierende baitrunners en spetterende drills beleefd in een sessie van krap 3,5 uur. Voordat we de spullen neer gaan zetten verdwijnen er eerst 5 grote voerballen achter de krib in het water en nadat we de spullen hadden opgezet verdwenen er 2 montages in het water. We hoefden niet lang op actie te wachten, want binnen een half uur staat er al een hengel te stuiteren en giert de baitrunner het uit…


... Marcel pakt de hengel op en weet even niet wat er gebeurt. De hengel gaat krom tot in het handvat en door de sterke uitstroming had de barbeel een groot voordeel. Echter door de rust van Marcel en de kracht in de hengel kon de barbeel niet veel later worden geschept en mocht ze eerst even bijkomen na deze fantastische strijd. Daarna ging ze op de onthakingsmat en meetplank. Daar eindigde de staartpunt bij maar liefst 77 cm!

Niet veel later vangt Marcel er nog een mooie 58cm barbeel bij. Dan is het de beurt aan mij en wordt de top van de hengel krom getrokken. Na een korte, krachtige drill kon een 60 cm barbeel geland worden. Dan komt er een aanbeet bij Marcel en die vis weet de nylon onderlijn stuk te trekken. Deze wordt snel vervangen en ligt binnen een paar minuten weer in het water. Na een korte pauze kreeg ik een snoeier van een aanbeet en de baitrunner gilde het uit. Vervolgens op de slip nog een keer erdoorheen. De barbeel dook diep de hoofdstroming in en ik moest alle zeilen bijzetten om deze flinke barbeel achter de krib te krijgen….


... De SPRO Specialist Feeder H Barbel kromt voor de zoveelste keer dit seizoen diep tot in het handvat en na een krachtige drill kon de barbeel door Marcel worden geschept. De meetplank gaf aan dat het een prachtige 73cm. zilveren barbeel was. Een prachtige ochtendsessie, prachtige vangsten, schitterend weer en goed gezelschap, maakte deze korte sessie tot een daverend succes. In amper 3,5 uur 5 aanbeten waarvan er 4 konden worden geland: 77cm, 58cm, 60cm en 73cm.

De Barbelen maken zich op voor de winter en dat was merkbaar dat ze ons aas graag wilde pakken. De pellets deden het zeer goed en zoals de weersberichten er nu naar uit zien zullen we ze voorlopig nog makkelijk kunnen vangen. Iets wat we zeker zullen gaan doen. Groet, Ronaldvan Leeuwen & Marcel Pomp - http://www.barbeel.eu/ & http://www.vispomp.nl/


Zo met het zonnetje erbij worden de herfstkleuren mooier en intenser.


Beste Total Fishing, hierbij een spiegelkarper van 90 cm, gevangen met een broodkorst. Mijn eerste karper dus meteen een PR! Met vriendelijke groet, Ann-Christin van Ingen-Weigel.


Hallo TF, het is altijd weer leuk om een projectspiegel te vangen!...


... Even wegen, meten en een foto maken (linkerflank) om vervolgens na te kunnen gaan hoeveel de vis gegroeid is en dergelijke. Groet, Dennis.


Beste Total Fishing, het wordt weer vroeg donker en de tempraturen dalen. De herfst staat weer voor de deur en het is voor mij weer tijd om met maden te gaan vissen. Deze prachtige schubkarper van 16.7 kg kon mijn nieuwe presentatie niet weerstaan: een 18 mm hot and spice popup met een flinke tros maden erboven. Groet, Johan van Liere.


Een genot om langs de waterkant te zijn.


Ik ben de afgelopen tijd een paar keer wezen vissen op snoekbaars, maar die lieten het helaas afweten…


... Wel had ik een aantal zeer welkome bijvangsten: een stel hele dikke palingen! Met vriendelijke groet, Robin van Dongen.


Beste Total Fishing, afgelopen zaterdag een leuke dag gehad waarvan de eerste verwachtingen niet zo hoog waren. Die dag veranderde in een superdag toen Gerrit-Jan een roofblei van 81cm wist te vangen.


Gerrit-Jan, bedankt voor een superdag waarbij we 4 soorten vis in de boot hebben gehad. Groet, Grietha Kroeze.


Kleurrijke eenling.


Hallo TF, hierbij een foto van mijn dochter’s eerste baars. Wat was ze trots en helemaal zelf haar hengel opgetuigd, aas aan de haak en vissen maar. Gevangen aan een kunstworm met een heel klein haakje 14. Groeten, Appie en Luka Lebbink.


Hallo TF’ers, ook baarzen houden van een Salmo jerkbait…


... Groet, HM.


Afgelopen zondag samen met vismaat Ramond de wateren rondom Dordrecht bevist en niet zonder succes. Na eerst een uurtje verticalen en niks vangen, zijn we maar gaan trollen en dat bleek een goede keus te zijn…


… Als laatste nog een baars van 41 cm …


… even later 2 baarzen achter elkaar van 37 cm en een van 38 cm. Alle vissen zijn gevangen op Rapala’s Taildancers die we uiteindelijk allebei tegelijk kwijtraakten. Daarna nog verschillende kleine pluggen geprobeerd, maar helaas was ‘t over met de pret. Vele visgroeten, Christian.


Beste TF, afgelopen weekend genoten van het mooie weer en er moest weer gevist worden uiteraard! Taai was het in het begin wel, maar toen de wind een beetje aantrok kwamen er ook wel wat aanbeten. Vooral de baars kwam goed los, zes 40-plus baarzen is zeker geen straf. Het laatste stuk sleepten we nog even met kleine plugjes en Jelte met groot rubber…


... Jelte gokte nog even op een grote snoek of snoekbaars. De hengel klapte dubbel met de grote Wobshad eraan en dit moest wel een grote vis zijn. Echter geen snoek of snoekbaars, maar een dikke baars had zich vergrepen aan de shad van 20cm!

Ook kwam er nog een mooie snoek in de boot en voor de rest veel aanbeten die maar niet bleven hangen. Mooie aantallen in de boot en om ons heen werd ook de nodige vis gevangen. Ik heb nu alweer zin in aankomend weekend! Groet, Johan Iedema – Anjum.


Hallo TF, wat zijn ze toch mooi die baarzen. Hier een oude rakker met grote muil! Groeten, Ivan Vanpraet.


Zilverkleurige bootsmannetjes (?) met duizenden in het oppervlak van een vijver.


Binnen 5 minuten had ik al een snoekbaars van 55 cm! Vele visgroeten, Christian.


Af en toe een vis, wat wil je nog meer bij dat mooie weer?! Groeten, Ivan Vanpraet.


Hoi Total Fishing, na een zware zaterdagavond was het gelijk knal na een minuut van onze eerste drift! Een vis van 85 cm!...


... Na een kwartiertje deze voor mezelf. Groet, Piet van Rooyen.


Bart Mylle zocht met Berend de rivier op met als resultaat ondermeer deze mooie snoekbaarstachtiger.


Wij zochten naar de rovers op (voor ons nieuw) groot water. Heel vroeg waren we opgestaan, dit levert altijd prachtige plaatjes van de zonsopgang op. Uiteindelijk ging het redelijk los. Meerdere snoeken werden op het taluud verleid. Ook mooie snoekbaarzen konden we op het grote water vinden. Groet, Klaas Hoogduin.


Hallo Total Fishing, een snoekje van 37 cm gevangen met een ASP-spinnertje. Groetjes, Lennert Deruytter.


Ook ving mijn maat nog een snoek van 80 cm! Vele visgroeten, Christian.


Hallo TF, deze snoek gevangen op de dull shad. Groeten van Levin.


Frank en Frederik gingen een weekje naar Killaloe. Het was een leuke belevenis, en wat zijn de snoeken in Ierland toch sterk!


Beste TF, afgelopen weekend genoten van het mooie weer en er moest weer gevist worden uiteraard! Taai was het in het begin wel, maar toen de wind een beetje aantrok kwamen er ook wel wat aanbeten.
Ook kwam er nog een mooie snoek in de boot en voor de rest veel aanbeten die maar niet bleven hangen. Mooie aantallen in de boot en om ons heen werd ook de nodige vis gevangen. Ik heb nu alweer zin in aankomend weekend! Groet, Johan Iedema – Anjum.


Hallo TF, na een enorme klap op m’n signature tijdens het verticalen, kon ik na een spannend gevecht dit mooie schilderijtje voor eventjes bewonderen. Groetjes, Stèphanie.


Wij zochten naar de rovers op (voor ons nieuw) groot water. Heel vroeg waren we opgestaan, dit levert altijd prachtige plaatjes van de zonsopgang op. Uiteindelijk ging het redelijk los. Meerdere snoeken werden op het taluud verleid. Ook mooie snoekbaarzen konden we op het grote water vinden. Groet, Klaas Hoogduin.


Het was een leuke belevenis, en wat zijn de snoeken in Ierland toch sterk!


Afgelopen weekeinde wist ik op groot water een prachtige snoek van 126 cm tot een aanbeet te verleiden. Zie hier het resultaat. Met vriendelijke groeten, Frans den Ouden.


Beste Total Fishing, een paar weken geleden een dikke vis verspeeld. Gister teruggegaan naar de bewuste plek en dit keer was het wel raak. Na een mooi gevecht kwam deze massieve snoek van 113 cm boven water! Groeten, Ferdinand.


Beste lezers, samen met Levin gaan vissen en een mooie snoek gevangen op de sikabait, kleurtje pike. Groeten van Patrick.


Beste TF, zaterdag 24 september is een gedenkwaardige dag in het vissersleven van mijn 87-jarige vader Martin Boelen en mijn jongste broer Ronald die 45 jaar oud is. Beiden zijn verwoede hengelsportliefhebbers en gaan al jaren in september in Ierland vissen. Zo ook dit jaar, maar zonder veel succes. Uit het onderstaande verhaaltje dat Ronald geschreven heeft, moge blijken welk een superavontuur beiden gisteren op de Maas beleefden:

Eindelijk, eindelijk… daar is dan de recordvis voor mijn vader Martin Boelen, 87 jaar.

Na een week gevist te hebben in Ierland op het grote Lough Derg met ontzettend slecht weer, viel het een beetje tegen dat aan het einde van de visweek geen recordvis werd gevangen. Na donderdag 22 september weer veilig en wel teruggekeerd te zijn in Nederland, waar het overigens superweer was, besloten we om zaterdag 24 september het maar weer eens te proberen op ons eigen vertrouwde watertje.

Trollend op 7 meter diepte was het gelijk raak, een snoeiharde aanbeet. Ik wist het meteen: dat moest hem zijn en jawel hoor, na een spannende dril kwam de vis aan de boot… wat een beest! “Nu de kieuwgreep toepassen, pakken en niet meer loslaten”, dacht ik. Ik tilde hem in de boot en er kwam geen eind aan die vis. De vis begon te klappen en tijdens de val van de vis sloeg een haak in mijn onderarm met als gevolg een slagaderlijke bloeding. Gelukkig geen paniek in de boot. Eerst mijn arm afgebonden met een riem en met het hemd van mijn vader om de wond heen gedraaid. de vis onthaakt, toch nog snel wat foto’s gemaakt, want het was tenslotte een prachtbeest. Gelukkig zwom de vis na enige litertjes water door zijn kieuwen te hebben gekregen er weer vrolijk vandoor.

Nu was het de beurt aan mij. Met mijn bloeding snel naar de waterkant gevaren, 112 gebeld en nadat een motorambulance snel ter plekke was en de wond had verbonden, naar het ziekenhuis gegaan voor verdere controle en een tetanusprik. Een recordvis met een dubbel verhaal. Maar goed alles is goed gekomen en gaan nu samen genieten ervan en het verhaal zullen we nog vaak moeten vertellen. Groetjes, Ronald en Martin Boelen.


Tja, het zijn niet altijd kleintjes. 118cm Spier op de whisper van @rt baits. Groet, Tom.


Phil Blakey met een prachtsnoek.


Beste TF, zaterdag wezen snoekbaarsvissen op de IJssel. Snoekbaarzen was een erg taaie bezigheid! Naast een aantal kleine snoekbaarzen vingen we nog wel 3 mooie snoeken. Waarvan deze 1.15 die mijn vismaat ving, de echte klapper op de vuurpijl was! Na een paar minuten reanimeren zwom deze zijn visgronden weer tegmoeg!  Vriendelijke groet, Marcel Vos.


Beste Total Fishing, op 21 september jl. afgesproken met vismaat Bert om met grof materiaal op grote vis te gaan trollen, met de hoop natuurlijk dat er ook een meerval geïnteresseerd zou zijn. We hebben met een 23 cm shad en 85 gr. zware loodkop gesleept over diverse dieptes op de plas. Boven een onderwaterrug op 9 meter diepte ineens een harde aanbeet. 15 Minuten later had ik mijn PR snoek verbeterd van 116 cm naar 125 cm. Foto is gemaakt tijdens een zwaar bewolkt gedeelte van de dag, met dank aan Bert Kerstens. Groet, Peter Gerits.

Deze week de nominaties voor de zeelt van Diana, de barbelen van Marcel en Ronald, de baars van Ivan, de snoekbaars van Klaas en de snoeken van Tom, Marcel en Peter. Van harte gefeliciteerd!

Shimano Europa stelt een fraaie prijs ter beschikking voor de categorie:

Witvis-Zeevis-Snoek-Snoekbaars-Baars-Karper-Jeugd-Vrouwelijke sportvisser-Vliegvissen
.

Heeft u ook een leuke foto van uw eigen vangst? Stuur dan een foto die aan onderstaande eisen voldoet  naar:
info@totalfishing.nl. Wanneer de kwaliteit goed is wordt hij ook in deze rubriek geplaatst. Formaat minimaal 650 pixels breed, ca. bestand van minimaal 150 kb. Groter mag wel, liever niet kleiner. Zorg dat de foto in ieder geval scherp is en niet te klein van formaat!

Vergeet niet uw naam en de manier waarop u de vis heeft gevangen er bij te zetten. Ook leuk voor de lezers is te weten met welk (kunst)aas u beet heeft gehad. Foto’s van vissen die een anti-reclame voor de sportvisserij betekenen worden niet geplaatst. Negatieve of eventuele schampere opmerkingen over foto’s van lezers in de rubriek Vraag/Aanbod/Discussie worden eveneens niet geplaatst.

Indien u vragen of opmerkingen heeft over de geplaatste foto’s van uzelf of anderen kunt u mailen met de redactie op info@totalfishing.nl U krijgt dan altijd antwoord.
Heel veel succes en kijkplezier!  


 
Reglement en voorwaarden!! (Voor het laatst aangepast op 28 augustus 2007)
Iedere week kiest de redactie van Total Fishing er een aantal  foto’s uit die het predicaat “Vis van de Week” krijgen. Dat kunnen die week bij veel inzendingen van zeer hoge kwaliteit, eventueel ook meerdere foto’s zijn.  Aan het einde van het seizoen (na 31 maart van ieder nieuw jaar) worden alle “Vis van de Week” foto’s opnieuw in de verschillende  categorien gepubliceerd, waaruit dan door de lezers van Total Fishing de mooiste in elke categorie gekozen kan worden.

De winnaars krijgen van Shimano een uitnodiging voor een bezoek aan het Europese hoofdkwartier in Nunspeet en de daarbij behorende prijsuitreiking. Ook krijgen de winnaars een prachtige herinneringsbokaal die door Total Fishing in iedere categorie ter beschikking wordt gesteld

Kijk hier voor de prijsuitreiking van de winnaars van de mooiste foto’s over het seizoen 2006-2007

 

 

ANDEREN LAZEN OOK

image description
Peter dobbert door… naar 2023…
Willem Moorman -
image description
De Allrounder
Marc Borst -