Actuele Vangstberichten tot dinsdag 25 oktober 2011


... tot dinsdag 25 oktober 2011

We hebben de eerste nachtvorsten alweer gehad en de bladeren beginnen massaal te vallen. De beste vistijd van het jaar komt er weer aan en dat kunnen we ook zien aan de vangstberichten. Mooie, dikke vissen worden er gevangen alhoewel de snoekbaars het nog laat afweten. De zeevisserij is op het moment zeer goed met mooie scharren en wijting.


Veel meldingen van eendenkuikens zo laat in het jaar. Groet, Theo.



Heerlijke week geweest, soms lekker weer en mooie vangsten!

Bootvisserij
Grevelingen komt langzaam op gang. Overdag nog niet de echte aantallen wijting, al zit er beweging in de vangsten in positieve zin. ‘s Avonds worden er wel mooie vangsten gedaan dus sla je slag! Penn Grevelingen Tournament van 7 januari 2012 bijna vol, met nog 2 maanden voor de wedstrijd zijn er nog maar 28 plaatsen van de 196 over, dus wees snel wanneer je nog niet bent of hebt opgegeven!

Oosterschelde gewoon redelijk tot goed, schar en wijting. Buiten de Oosterscheldekering aardige vangsten, buiten op het Meerkerkgebied natuurlijk beter, de wijtingen worden groter!  Geankerde visserij voor de kust richt zich vooral op schar en wijting, aanzienlijk betere vangsten verwacht de komende weken. Wrakvisserij redelijk, leuke aantallen gullen.


Christy Higgins met een prachtige ‘Courtmacsherry’ Gul

Kant- en kustvisserij
De wijting is nog niet echt aanwezig aan de ondiepe stranden, maar op het diepe water wel. Bij Vlissingen tot aan Nolle strand goede visserij, wel in de avond de beste vangsten. Ook verderop richting Zoutelande goede visserij, wel vastlopers,soms veel vastlopers. Baaiweg tot aan Banjaard mindere vangsten dan tussen Vlissingen en Westkapelle.

Zaterdag worden aan deze stranden de eerst 3 wedstrijden van de Topcompetitie Heren gehouden (2 x Baaiweg/ Domburg en 1 x Vlissingen (Hotel Westduin)). Op de ondiepe stranden is het wachten op de invasie van de wijtingen. Ze zijn wat laat dit jaar aan de stranden. Let wel dat de tijd dat de wijtingen er dik zitten kort is en slechts 1 tot 1 1/2 maand duurt aan de meeste stranden, zo van begin november tot midden december, hierna kalft het weer af terwijl de diepere stekken wijting blijven geven. Op de ondiepe stranden gokken op schar en bot, nog wat verlate zeebaars.

Europoortgebied vooral de diepe stukken (boeien vlak onder de kant!) tot aan Rotterdam prima visserij op gul, steenbolk, wijting, bot en nog wat dikke tongen. Op de ondiepe stukken niet veel soeps, wat bot en nog wat fint. Eurovissers hadden zondag een wedstrijd op de ondiepe stukken na de Stormvloedkering in de Waterweg en 36 man /vrouw vingen er slechts 16 vissen, waarvan de winnaar drie botten ving van over de 30 cm. Stranden Hoek van Holland tot aan Kijkduijn stilletjes, ook hier is het wachten op de wijting en dikke bot.


Janet Verlinden in actie tijdens het NK afgelopen zaterdag.

Beerkanaal (Tennessee haven) prima, gul, wijting, schar en nog wat zeebaars. Dintelhaven stond afgelopen week in het teken van de NK Jeugd en Dames, veel grondels, wat mooie botten en wat wintervis als gul en wijtinkjes was de vangst. Silvia Wesdorp van de Oosterschelde is met 179 cm en 15 vissen de nieuwe Nederlands Kampioene bij de Dames. 2e Werd klasbak Ilonka Rijnberg eveneens van de Oosterscheldevissers met 152 cm. en 18 vissen, het brons ging naar Heidi Leewis van de Slufter met 105 cm. en 9 vissen.


Dintelhaven, veel grondels, veel onder de maat.

Bij de “A” Jeugd was het Kees Gillissen van Westkapelle (ruim vertegenwoordigd deze vereniging!) die de nieuwe Nederland Kampioen werd met 26 vissen en 413 cm. Het zilver ging naar Jeroen den Engelsman van de Makreel met 28 vissen en 368cm. Het brons ging naar Corne Westerlaken van de Zeebaars met 311 cm. en 23 vissen.

Bij de “B” jeugd ging het Nederlands Kampioenschap naar Martin Boone van Reimerswaal met 253 cm. en 18 vissen. Het zilver was voor Mark Verhage van HSV Westkapelle met 132 cm. en 10 vissen. Bronzen medaille winnaar was Robin van Ekeren van de Edelkarper met 101 cm. en 6 vissen. Allemaal namens Total Fishing van harte gefeliciteerd!

Tot volgende week! Arthur.

Vangstberichten afgelopen week

Wat een verschillen weer in Nederland wat de vangsten betreft. Veel diep water heel moeizaam en ook de rivieren niet om over naar huis te schrijven. De watertemperatuur is nog behoorlijk hoog op veel plaatsen in vergelijking met de buitentemperatuur, en dat wil vaak wel invloed hebben op de vangsten.

Snoek -
Water tot anderhalve meter diepte redelijke vangsten daar hier de temperatuur van het water al flink aan het zakken is. Veel aanbeten, maar vele snoeken wisten zich ook vakkundig te lossen. Shads en jerkbait heel goed afgelopen week op deze plaatsen. Rivieren en diep water heel moeizaam, met op vele wateren vaak nog geen enkele aanbeet. Zo zie je maar weer hoe gek het kan gaan op onze roofvissen.


Als ze niet bijten, maar even lekker in de zon liggen.

Snoekbaars - Al duidelijk aan het afzakken, en vaak dus dan ook strak tegen de bodem. Langzaam met dropshot of langzaam driftend met de boot de beste resultaten, en er zaten ook weer enkele grote snoekbaarzen bij. Doodaas ook al veel bij de meldingen, en opvallend wat meldingen van mooie snoekbaarzen als er 2 stuks doodaas aan een haak zaten (probeer dat maar eens vaker).


Natuurlijk niet de pauze overslaan.

Baars - Ook hier op diep water en rivieren heel moeizaam. Havens zijn al weer goed bezet met baarzen en daar waren dan ook vaak grote aantallen te vangen. Kleine shads en spinners heel goed, al moest je ze nog vaak kort aan de bodem opzoeken. Ook wederom grote baarzen tussen de vangsten.


Lekker langs de oever struinen.
 
Roofblei, winde en meerval - Wel wat meldingen van roofblei, maar van winde en meerval nagenoeg geen meldingen. Roofblei vaak onder het baarzen op de spinners die wat sneller gevoerd werden.
 
Laten we hopen dat de watertemperatuur wat door zakt, dan zal ook het dieper water meer roofvissen opleveren. Weersverwachting redelijk goed in het weekend, dus gewoon lekker gaan. Veel succes, en blijf kort bij de bodem de eerste week, dat zal zeker meer vis opleveren. 

Veel succes aankomende week, Piet.



Toch nog effe billenknijpen!!

Dat het momenteel een taaie visserij is, kun je rustig aannemen. Je moet echt alles uit de bekende kast halen om een aanbeet te “forceren”. Maarrr… als je een zeebaars vangt, dan is het ook meteen dubbel feest. A: ze zijn werkelijk beresterk en b: de aanbeten komen snoeihard door!


In zeer goede conditie en klaar voor de overwintering.

Wat wil je als zeebaarsvisser nog meer?! Hoe lang we nog kunnen genieten van de laatse baarzen is met geen zinnig woord te zeggen, maar gezien de koudere nachten waarbij de temperatuur soms daalt tot net boven het vriespunt, komt het eind snel in zicht! Dus heren stekelaars, als het weer het even toelaat, gáán voor die laatste kans!!


Jacob met een mooie baars vanaf de kant.

Stekelze en tot volgende week! Joop. 



Ondanks dat de watertemperatuur afgelopen week met ruim 3°C zakte werden er op zowel de Waal als de IJssel nog goede barbeelvangsten geboekt. De eerste echte nachtvorsten hebben zich aangediend en dat luidt meestal het einde van het barbeelseizoen in op de grote Nederlandse rivieren.

Langzaam zal dat kaarsje uitgaan de komende weken. De aanbeten zullen minder worden en vaak moet je heel alert zijn om zelfs die ene aanbeet te kunnen verzilveren. Het karpergeduld komt dan om de hoek kijken.


Zowel op de Waal als  op de IJssel werden er nog goede barbeelvangsten geboekt.

Toch zijn er nog genoeg plekken waar momenteel goed barbeel te vangen is. Mooie aantallen die allen een sterk en dik lichaam vertonen. Ook deze week werden de meeste barbelen aan de pellet gevangen. Vanaf vandaag is er een weersverandering. Lagere temperaturen, meer wind, de herfst lijkt nu echt begonnen.

 
Nog een mooie Waalbarbeel.

Hoe lang we nog kunnen genieten van harde klappen op de top en gierende runs aan de Waal en IJssel is nu koffiedik kijken. De watertemperatuur speelt hierin nu een grote rol. Komt deze onder de 10°C, dan gaat de barbeel de diepere plekken steeds meer opzoeken en gaan ze stilliggen.


Dat houdt niet in dat dan het barbeelseizoen ten einde is, barbeel is het hele jaar door te vangen, het vraagt alleen aanpassing van de keuze van de rivier.

Groeten en tot volgende week! Frans Vogels.




Ook dit najaar weer een weekje vertoefd op het Deense zoute. Met licht gerei op gul, het blijft kicken! Zeker als zich dan de betere vissen melden… Vismaat Henk met een gul van 75 cm, die zijn HS troller tot in het handvat kromtrok…


…Deze vis ving ik werpend boven een kelpbed op amper 10 meter water. Schitterende aanbeten! Ook zie je dat deze vissen wat donkerder getekend zijn en zelfs, als je goed kijkt, een strepenpatroon hebben! Groeten van Wilfred van Nunen.


Hallo Vissers, soms worden er best wel bijzondere vangsten gedaan nabij de sluizen. In dit geval ving zoon Mees van mijn vismaat John “the Korea Flyfisher” eigenhandig 2 rode poontjes achter elkaar, én dit aan de binnenkant van de sluizen.

Dat dit best wel een bijzondere vangst betreft kan ik alleen maar duidelijk maken door te melden dat ik er in mijn 39-jarige vissersloopbaan nog niet 1 binnen de sluizen hebt gehaakt. Klasse Mees, ga zo door en niet te vaak naar je vader kijken, want die kan er niets van hahaha!!! Visgroet van Lucky Luc Mom.


Hallo Vissers, mocht u de komende tijd een paar uurtjes of een dag c.q. weekend vrij hebben, dan zou ik u aanraden om naar de pier van IJmuiden of Wijk aan Zee te gaan. Mits het weer niet te wild qua wind wordt, want de schar/ platvis houdt een beetje van rust op de zeebodem.

Het scharrenfestijn, met daar tussendoor altijd wel wat andere vissoorten zoals bot, wijting of een gulletje, is losgebarsten. Voor iedereen is er een visje weggelegd ook al dien je wel degelijk wat basismateriaal qua hengels etc. te bezitten wil je van je visdag niet een “knoopdag” of een “loodverspeeldag” maken. Houd bij ernstige drukte rekening met uw buurman en neem achteraf s.v.p. uw rommel mee naar de giga afvalcontainers die vooraan bij het restaurant staan! Ik wens u een fijne visdag toe op een van beide pieren. Visgroet van Lucky Luc Mom.


Hallo Vissers, nogmaals volop vis te vangen op beide pieren dus haal uw hengels uit het vet ! ...


...Niet alleen schar maar langs de kant ook aardige gulletjes !! Veel plezier ! Lucky Luc Mom.


De schitterende herfstkleuren komen weer tevoorschijn.


Een mooie kopvoorn van 48 cm gevangen op de Moesel in Duitsland. Groetjes, Marco Theunis (Averbode).



Henk Hendriksen met een…


...prachtige Rijnbarbeel van 75 cm/ 10.8Lbs die voor de kaas ging.


Een weekend naar het beloofde land Frankrijk op zoek naar de karpers in de nacht tempraturen rond het vriespunt overdag kwam…

 
...deze mooie spiegel op de mat hij kon me white pool rig met vier 8 mm popups niet weerstaan. De Franse spiegel op 14.3 kg.


We komen ze zo vaak tegen op het water, maar het blijven bijzondere vogels.


Deze week weer het water opgeweest. Gevist met de nieuwe Spro Ikemen Bait 95 LL,Baby Devil,en Gomen shads,...


...die de nodige baars en snoekbaars opleverde….


...Met vriendelijke groet, Rob http://www.roven.n/


 Beste Total Fishing, afgelopen zaterdag op een rivier wezen snoekbaarzen. Deze baars was een mooie bonusvis. Met 48 cm een verbetering van mijn oude pr met 1 cm. Mvg, Robert Noorland.


Met grote getalen verzamelen ze zich aan de waterkant klaar voor vertrek.


Afgelopen zondag ben ik met vismaat David op pad geweest. Hoewel het geen makkelijke visdag was, hebben we heerlijk zitten genieten in het zonnetje. Hier een foto van David met een bak van een snoekbaars op zijn favoriete rivierplugje! Vangze! Michiel Wateler.


Deze week weer het water opgeweest. Gevist met de nieuwe Spro Ikemen Bait 95 LL,Baby Devil,en Gomen shads, die de nodige baars en snoekbaars opleverde. Met vriendelijke groet, Rob www.roven.nl


de snoekbaars was nog ondiep te vangen. Pakte de snoekbaars op de Jerk op een meter water. Met vriendelijke groet, Evert Oostdam.


We waren vroeg op het water, maar het duurde tot in de middag voor we de eerste snoekbaars in de boot mochten tillen, maar dan ook meteen een mooie 70-tiger…


… Vanaf dan mochten we regelmatig de camera in de hand nemen. Groeten, Ivan Vanpraet.


Beste TF, de armpjes konden even bloot! Wat een genot en de snoekbaars beet redelijk. Deze kwam op een stukje vis. Groeten, Twan van Berkel.


Beste TF, deze vangst bezorgde mij een wel heel verbaasd gezicht!! Deze bot knalde vol op de Wobshad en had de stinger helemaal in zijn bek. Had ik eerder al een wijting en wot op het IJ in A’dam, nu de beurt aan de Maas voor een verbaasd gezicht!! Groeten, Twan van Berkel.


Marc ving een mooie snoekbaars die viel voor een traag geviste grote shad.


Op de laatste dag van mijn vakantie had ik nog een visdag ingepland staan. Samen met Marc gaan we de rovers van het grote water belagen. De dag begint heel taai en begint pas later in de middag wat vorm te krijgen qua vangsten.

We vangen een aantal mooie snoekbaarzen, een mooie baars en twee snoeken waarvan de laatste met recht de topper van het seizoen is. Met een miniem tikje pakte dit monster het knalgele shadje dat met een 3,5 grams kopje werd aangeboden. Al zou ik Alzheimer krijgen in de sterkste vorm, deze vis vergeet ik nooit meer. Groeten, Thijs.


Tijden niet meer gezien, maar op een nieuw water weer aanwezig.


Ook dit jaar weer een midweekje ertussenuit geweest met het gezin en iedere dag  gevist. Robin heeft veel met de Screaming Devil gevist en gevangen…


… Hij liet deze mega-twister even alleen met de rode staart in het wateroppervlak kwispelen, om te laten zien dat er zelfs dan actie in zit. Plotseling een flinke klap erop en een flinke snoek pakte de twister boven water! Van schrik vloog Robin bijna achterover uit de boot, maar uiteindelijk kwam deze snoek wel even binnenboord. Was een leuke ervaring!…


… In deze vakantie vingen we ruim 30 snoeken, maar als we alle aanbeten konden verzilveren, dan hadden we wel het dubbele gehad. Al met al weer een leuk weekje. Groetjes, Eddy & Robin.


Zondagmiddag even met de nieuwe triple devil gevist. Nog krasvrij, maar dat zou niet lang gaan duren…


…In slechts een paar uurtjes vissen 8 aanbeten, waarvan 4 mooie vissen gevangen. Groetjes, Eddy.


Beste Total Fishing, afgelopen weekend mooi weer met mooie najaarssnoeken! Groet, Wouter Jongeling.


Hallo TF, dit weekend hebben we op groot water gezeten. Het was niet makkelijk, hoewel Bart een paar vissen heeft kunnen vangen op een zelfbouw jerkbait. Maandag ben ikzelf nog eens twee uurtjes naar mijn thuiswater geweest,...


...en toch nog een mooie vis kunnen vangen. Groet, Bart en Frank Mylle…


Beste Total Fishing, met het mooie najaarsweer van afgelopen week even een paar uurtjes wezen dropshotten. Weinig snoekbaars (door het heldere water), maar wel geregeld baarzen en snoeken van een mooi formaat waaronder een mooie 80+ vis en één van 96,5 cm….


...Leuk om erbij te vermelden is dat de snoeken werden gevangen op een imitatie rivierkreeft. Met vriendelijke groet, Marcel de Ruyter.


Hallo TF, hier een poldersnoek gevangen met een Hitcher natural perch. Groetjes, JMB.


Afgelopen vrijdag even een dagje het grote water opgeweest. ondanks dat iedereen klaagt over een taaie visserij kon ik toch een mooie snoek vangen op de Jerk. Ook de snoekbaars was nog ondiep te vangen. Pakte de snoekbaars op de Jerk op een meter water. Met vriendelijke groet, Evert Oostdam.


Beste TF, afgelopen week weer wat leuke vissen weten te haken. Antoinet had binnen 5 minuten een mooie snoek van 82 cm…


… En ik had er binnen het half uur een van 102 cm. De rest van de dag nog wel wat kleinere vissen, maar niets bijzonders meer. De morgenstond had goud in de mond. Met vriendelijke groeten, Antoinet en Sieward.


Een fraaie herfstsnoek…


Hallo TF’ers, na een moeilijk dagje toch nog vis op de terugweg naar de trailerhelling. Groet, HM.


...Bodden-avontuur! Het was een heftige weekend vissen in de Bodden op het eiland Rügen (Duitsland). Na veel informatie verzamelen en de nodige papieren bestellen, zijn we donderdag vertrokken om tweeëneenhalf dag te vissen. Bodden staat bekend om z’n hoeveelheid aan metersnoeken en moeilijk te bevissen water en monsterlijke snoeken.

Na 9 uur rijden zijn we aangekomen in een stormachtig Schaprode. Onderweg belde Ralf Lubs al van Team Bodden Angeln of we vrijdag wel willen vissen aangezien er windkracht 6/7 stond. De Alumacraft kan wel wat hebben dus gewoon gaan. In de ochtend naar de perfecte trailerhelling en we zagen direct waarom Ralf gebeld had: hoge golven en harde wind. Gelukkig konden we achter een andere boot aan varen van Team Bodden en zodoende kwamen we - nat tot op de onderbroek - aan op de visplek…


...Blijkt het anker te licht van ons, maar gelukkig had Ralf verderop zijn boot liggen in een andere haven die we konden halen. Hiervoor moesten we een groot stuk open water over, maar we hadden het anker en konden na een uur varen door de storm vissen. Anker uit en direct raak voor Charles: 99 cm en ontzettend sterk.

Ik zelf ving deze dag een snoek van precies 110 cm en totaal hadden we er 7. We hadden wel het dubbele aantal missers en een paar losschieters waarvan er een paar zeker boven de meter waren. De snoeken pakken het kunstaas van voren wat voor veel missers zorgt…


...Dag 2 was het nog harder gaan stormen en we konden eigenlijk niet uitvaren, maar dankzij Team Bodden konden we achter een grote boot van hun aan varen waardoor we veilig naar de plekken konden varen. Het anker van Ralf Lubs mochten we ook nog 2 dagen gebruiken gelukkig.

Zaterdag was een taaie dag, de snoeken trekken en ieder half uur lijkt het wel of er een nieuwe groep langs je geankerde boot komt. Trollen is niet toegestaan, alleen driften met een driftzak, maar zeer moeilijk aangezien er erg veel verboden stukken zijn…


...Vandaag wel weer 2 snoeken van beide 104 cm. 1 Voor Charles en 1 voor mij. Veel snoeken van rond de 90. Charles had er nog een snoek aan die de splitring uitboog. Waarschijnlijk zijn pr geweest. Zondag vroeg beginnen aangezien we om 12:00 uur weer willen vertrekken richting Holland.

Vandaag strakblauwe lucht een geen briesje. Wegens de grote oppervlakte aan ondieptes lag de Bodden erbij als een spiegel. Dit was ook weer niet goed en ik ving in de eerste 2 uur 5 snoeken waarvan de grootste 101 cm en daarna geen stootje meer. Dus inpakken en we waren om 21:00 uur weer in Utrecht.

Bij deze wil ik Team Bodden Angeln bedanken voor alle hulp die we gehad hebben. Dankzij Ralpf en Mathais hebben we een mooi weekend gehad. Nu weer alles in orde maken voor weer een weekend in de Bodden 3 november 2011. Groet, Arthur Hagenbeek. Ps: In de week na ons zijn er snoeken gevangen van: 128,132 en een monster van 137,5 cm!


Beste Totalfishing,Afgelopen week het grote water opgezocht en daar allebei ons pr op kunnen schroeven. 101 cm voor Ben en ...


...121 cm voor leo, blij als een kind! Gr. Leo Brinkman.


Beste TF, afgelopen was het weer zover: Vissen!!! Het was goed koud in de ochtend en met een redelijke wind erbij was het goed aankleden. De wind maakte het vissen op het grote water beperkt, maar toch konden we nog een paar vissen pakken. Met alle drie de rovers in de boot was het weer een geslaagde ochtend.

Johnny uit Rinsumageest was vandaag te gast bij mij in de boot, hij was vandaag degene die de mooie vis mocht drillen. Een mooie, lange en spannende dril was het wel, want een snoek van 1,08 aan een dropshothengel met fluorocarbon is wel een spannende bezigheid.

Eenmaal de vis aan boord was alles goed en mooi gehaakt met dregje voorin de bek. Weer een tevreden klant dus die een metersnoek op zijn naam kan schrijven! Misschien toch maar eens beginnen als “visgids”, want zo moeilijk is dat niet! Groet, Johan Iedema - Anjum.


Afgelopen vrijdag met maat John gevist in de polder op zoek naar mijn eerste metersnoek. De missie was zeer geslaagd met deze snoek van 110 cm trollend op de Super Shad Rap. Kijk voor het hele verhaal op www.fishing4fun.nl. Groeten, Martin van Holland.


Ha TF, We hebben weer heerlijk gevist afgelopen week. Een aantal leuke vissen werden gevangen, maar deze 109cm snoek op een 4cm twistertje tijdens het vissen op baars was wel het hoogtepunt. Spannende momenten op een licht hengeltj, tussen boten en steigerpalen! Vangze! Michiel Wateler.


Beste Total Fishing, afgelopen vrijdag voor het eerst met mijn broer naar het Haringvliet geweest. Het was een erg taaie dag, maar deze metersnoek maakte veel goed. Ik ving hem trollend op een Rapala DT. Groet, Jochem Noorland.


Wederom veel werk voor een paar visjes, ...


...maar wel een mooie salto en een koud ochtendplaatje. Groet,  Pytje Pike.


Hallo TF, hierbij m’n eerste grote dame van het seizoen! Maar liefst 1.10 m lang. Met vriendelijke groet, Robert van der Kamp.


Mijn nieuwe PR! 120 cm snoek! Groet, Paul Heizenberg.


Afgelopen weekend nog effe enkele leuke snoeken gevangen, waaronder een 2-tone snoek van 98 cm. Deze was precies in het midden verdeeld.


...Heb al een boel 2-tones gevangen in de breedte, maar nog nooit in de lengte en als beloning nog effe 118cm uit het water geplukt, maakte het weekend weer toppie. Groeten, Jefke Distra.


Op de laatste dag van mijn vakantie had ik nog een visdag ingepland staan. Samen met Marc gaan we de rovers van het grote water belagen. De dag begint heel taai en begint pas later in de middag wat vorm te krijgen qua vangsten. We vangen een aantal mooie snoekbaarzen, een mooie baars en twee snoeken waarvan de laatste met recht de topper van het seizoen is….


...Met een miniem tikje pakte dit monster het knalgele shadje dat met een 3,5 grams kopje werd aangeboden. Al zou ik Alzheimer krijgen in de sterkste vorm, deze vis vergeet ik nooit meer. Groeten, Thijs.

Deze week de nominaties voor de Barbeel van Henk, de snoekbaars van Marc en de snoek van Thijs en Jefke. Van harte gefeliciteerd!

Shimano Europa stelt een fraaie prijs ter beschikking voor de categorie:

Witvis-Zeevis-Snoek-Snoekbaars-Baars-Karper-Jeugd-Vrouwelijke sportvisser-Vliegvissen.

Heeft u ook een leuke foto van uw eigen vangst? Stuur dan een foto die aan onderstaande eisen voldoet  naar:
info@totalfishing.nl. Wanneer de kwaliteit goed is wordt hij ook in deze rubriek geplaatst. Formaat minimaal 650 pixels breed, ca. bestand van minimaal 150 kb. Groter mag wel, liever niet kleiner. Zorg dat de foto in ieder geval scherp is en niet te klein van formaat!

Vergeet niet uw naam en de manier waarop u de vis heeft gevangen er bij te zetten. Ook leuk voor de lezers is te weten met welk (kunst)aas u beet heeft gehad. Foto’s van vissen die een anti-reclame voor de sportvisserij betekenen worden niet geplaatst. Negatieve of eventuele schampere opmerkingen over foto’s van lezers in de rubriek Vraag/Aanbod/Discussie worden eveneens niet geplaatst.

Indien u vragen of opmerkingen heeft over de geplaatste foto’s van uzelf of anderen kunt u mailen met de redactie op info@totalfishing.nl U krijgt dan altijd antwoord.
Heel veel succes en kijkplezier!  


 
Reglement en voorwaarden!! (Voor het laatst aangepast op 28 augustus 2007)
Iedere week kiest de redactie van Total Fishing er een aantal  foto’s uit die het predicaat “Vis van de Week” krijgen. Dat kunnen die week bij veel inzendingen van zeer hoge kwaliteit, eventueel ook meerdere foto’s zijn.  Aan het einde van het seizoen (na 31 maart van ieder nieuw jaar) worden alle “Vis van de Week” foto’s opnieuw in de verschillende  categorien gepubliceerd, waaruit dan door de lezers van Total Fishing de mooiste in elke categorie gekozen kan worden.

De winnaars krijgen van Shimano een uitnodiging voor een bezoek aan het Europese hoofdkwartier in Nunspeet en de daarbij behorende prijsuitreiking. Ook krijgen de winnaars een prachtige herinneringsbokaal die door Total Fishing in iedere categorie ter beschikking wordt gesteld

Kijk hier voor de prijsuitreiking van de winnaars van de mooiste foto’s over het seizoen 2006-2007

ANDEREN LAZEN OOK

image description
Peter dobbert door… naar 2023…
Willem Moorman -
image description
De Allrounder
Marc Borst -