image description

Actuele vangstberichten tot dinsdag 23 oktober

 ... tot dinsdag 23 oktober

Ondanks de zeer lage waterstand op de meeste rivieren komen er toch goede vangstberichten binnen, zeker van snoekbaars op de  IJssel en de Waal. Maar de herfst heeft nu echt zijn intrede gedaan en de mooie nazomer die we hebben gehad is nu echt voorbij.


De lage waterstand op de Waal, mooie manier om de visstekken nu eens goed te bekijken.

Patrick alias "the Basscompany" had het weer druk het afgelopen weekend. Enn..... en daar gaat het tenslotte om zeerr tevreden klantjes. Twee dagen heel dik in de dubbele cijfers gevist!

 Heb ook jij zin om dit seizoen nog zo'n supersterke najaarsbaars te vangen dan maak je zonder enige twijfel de grootste kans bij deze jonge zeebaars expert! Interesse, contact dan ff de sympathieke Patrick Verbrugge tel 0031(0) 614445245 of stuur even een mailtje naar info@basscompany.nl


Deze mooie ochtenden zijn nu echt wel voorbij.


Het hoeft niet altijd groot te zijn


Luca van der Houwen (5 jr) met zijn mooie zelf gevangen houting!


De natuur maakt zich klaar voor de herfst.


Verwondering en respect komen bijeen


Vissen is voor iedereen en deze keer met succes


Na een matige periode eindelijk weer een mooie avond met als resultaat een dik nieuw PR snoekbaars. Een prachtige bak van 90 cm. Gevangen op een Lunker City Swimfish Albino van 12,5 cm. Deze prachtvis zwemt uiteraard weer! Groeten, Johan.


Langzaam komt er weer aktie in de havens


Op een woensdag ochtend een nieuw P.R. baars aan de haak geslagen. Een 50 cm baars. Geweldig om zo'n vis te kunnen vangen. 


Dropshotsnoek!!

Beste TF, hoe het mogelijk is dat ik afgelopen weekend weer eens een dag de tijd nam om te gaan snoeken... De volgende dag staat alweer gepland!
Trollend klapte deze prachtige snoek op mijn Savage Gear Trout en zorgde voor een heerlijk gevecht.

Moddervet en een tekening waar het een ware parel maakte, absoluut 1 van de mooiste snoeken ooit door mij gevangen. 90cm was de lengte, dat de rest van de dag niks opleverde maakte eigenlijk niet meer zoveel uit. Tot de volgende!


Het hele jaar door kom je ze tegen en altijd is er weer voldoening. Gr, Visgids Johan


Het blijft een feest om af en toe eens met een collega sportvisser op stap te zijn, die je nog eens laat zien wat er allemaal mogelijk is.Gr, Visgids Johan


Vrijdag nog eens een mooie dag op het water .de eerste snoeken melde zich al vroeg aan.


...later  volgende verschillende mooie snoekbaarzen toen werd het even stil tot er een meter + snoek vol op de shad knalde. 


Groeten Rudy.


Ivar en Steven zijn week in Ierland geweest om wat cultuur op te snuiven en wat mooie natuur te zien zoals de beroemde Cliffs of Moher. Ze hebben ook 3 dagen met de nederlandse visgids Ferdinand Heijerman op snoek gevist op het meer Lough Derg. De Ierse snoeken staan bekend om hun explosieve kracht en dat blijkt wel uit deze foto waar Ivar een boze Ierse metersnoek drilt.


Ivar met een van de 2 metersnoeken die hij deze dag ving. Deze was 106 cm en werd gevangen op de Bossel jerkbait.


Steven ondervond ook de vechtlust van de Ierse snoeken tijdens een spectaculaire dril waarbij de snoek herhaaldelijk met de Spro BBZ 20 cm uit het water sprong.


Steven met een van de gevangen snoeken. Informatie over een snoekvisavontuur op Lough Derg in Ierland kun je vinden op www.pike-ireland.net


Zaterdag 13 oktober vroeg het water op en wat bleek, mijn vismaat en ik hadden een topdag! 8 snoeken, waaronder 2 dikke meters!


Ik was dit keer de gelukkige, s ’morgens direct een 1.15 en na de middag was het weer raak, dit keer een 1.11!  Vriendelijke visgroet, Mike van Zoelen.

Vangstberichten versturen naar Total Fishing 

Heeft u ook een leuke en scherpe foto van uw eigen vangst? Stuur dan een foto die aan onderstaande eisen voldoet naar: info@totalfishing.nl. Wanneer de kwaliteit goed is wordt hij ook in deze rubriek geplaatst. Formaat minimaal 1000 pixels breed, bestandsgrootte van minimaal 350 kb. Groter mag altijd, maar graag níet kleiner. Het vergroten van foto’s geeft een onscherp resultaat.    

Een link naar een filmpje van uw vangst is ook welkom. Stuur van de link naar het filmpje (bijvoorbeeld Youtube of Vimeo) naar info@totalfishing.nl. Na beoordeling op kwaliteit zal de redactie het filmpje tussen de vangstberichten plaatsen.

Vergeet ook niet de manier waarop u de vis heeft gevangen er bij te zetten. Het is bovendien leuk voor de lezers te weten met welk (kunst)aas u beet heeft gehad.

Foto’s van vissen die een anti-reclame voor de sportvisserij betekenen worden niet geplaatst.

Negatieve of eventuele schampere opmerkingen over foto’s van lezers in de rubriek Vraag/Aanbod/Discussie worden eveneens niet geplaatst.

Indien u vragen of opmerkingen heeft over de geplaatste foto’s van uzelf of anderen kunt u mailen met de redactie op info@totalfishing.nl. U krijgt dan altijd antwoord. Heel veel succes en kijkplezier!

Het kan af en toe wel eens gebeuren dat opgestuurde foto’s voor de Actuele Vangstberichten niet of gedeeltelijk binnenkomen op de redactie van Total Fishing. Om teleurstelling en misverstanden te voorkomen, vragen we u op de volgende dingen te letten:

    - dat een e-mailbericht niet zwaarder is dan ca. 10 Mb,
    - heeft u meerdere afbeeldingen die u wilt insturen, verstuur ze dan per stuk en niet allemaal tegelijk in één emailbericht.

Zijn uw ingezonden vangstmeldingen dus niet geplaatst en bent u wel in de veronderstelling dat ze bij ons binnengekomen zijn, stuurt u ons s.v.p. een mailtje met alleen tekst!

Reglement en voorwaarden (Voor het laatst aangepast op 2 april 2017).

ANDEREN LAZEN OOK

image description
Beet Rovers mei 2019
Willem Moorman -