image description

Actuele vangstberichten tot dinsdag 22 oktober

... tot dinsdag 22 oktober

De herfst zet echt wel goed door met die regen, maar de natuur gedijd er wel heel goed bij zeker de paddenstoelen. eind deze week hebben we nog een paar mooie dagen en daarna zal de tempratuur snel terug vallen naar onder de 10 ℃ ...


Top jaar voor de paddenstoelen met al die regen.


In de vroege morgen bij hoog water pakte deze scholenbaars zonder moeite de Beach Walker 120MD van DUO...


Deze scholenbaars wist zich niet in te houden bij het zien van de ZENITH Z-Claw Original (color: 008 Blanc)


...in de stroming vol boven de paalhoofden die onder water stonden.


Nog geen 20 min. bood zich er nog aan alleen was dit een mooie van 42cm en ook weer op de ZENITH Z-Claw Original (color: 008 Blanc) Gr,Wilbert.


Ook vanaf de kant is er nog een visje te vangen!


De witvis trekt alweer langzaam de havens in.


Een nieuwe ervaring. Een net vol giebels.


Verandering van spijs, Baby Fat John 50, doet duidelijk eten.FGJ


Nog een paar mooie najaars dagen voor de boeg.


Wahnsinnig grosse Barsche gibt es in den Niederlanden. En wij vinden ze nota bene steeds meer gewoon. Iets dat het dus niet is.FGJ


De vogels hebben nu genoeg voedsel voor de wintervoorraad.


Een juweel van 51 centimeter. Wie wil dit nu niet. FGJ


Prachtig najaar weer.


Dit verveelt nooit.FGJ

Afgelopen vrijdag een leuke bijvangst gedaan op de verticaalhengel.  De vangst op de waal was erg taai die dag en je moest goed opletten door de harde wind die er was. We hebben een leuke dag gehad. Mvg Otto Dammers.

 

Vangstberichten versturen naar Total Fishing 

Heeft u ook een leuke en scherpe foto van uw eigen vangst? Stuur dan een foto die aan onderstaande eisen voldoet naar: info@totalfishing.nl. Wanneer de kwaliteit goed is wordt hij ook in deze rubriek geplaatst. Formaat minimaal 1000 pixels breed, bestandsgrootte van minimaal 350 kb. Groter mag altijd, maar graag níet kleiner. Het vergroten van foto’s geeft een onscherp resultaat.    

Een link naar een filmpje van uw vangst is ook welkom. Stuur van de link naar het filmpje (bijvoorbeeld Youtube of Vimeo) naar info@totalfishing.nl. Na beoordeling op kwaliteit zal de redactie het filmpje tussen de vangstberichten plaatsen.

Vergeet ook niet de manier waarop u de vis heeft gevangen er bij te zetten. Het is bovendien leuk voor de lezers te weten met welk (kunst)aas u beet heeft gehad.

Foto’s van vissen die een anti-reclame voor de sportvisserij betekenen worden niet geplaatst.

Negatieve of eventuele schampere opmerkingen over foto’s van lezers in de rubriek Vraag/Aanbod/Discussie worden eveneens niet geplaatst.

Indien u vragen of opmerkingen heeft over de geplaatste foto’s van uzelf of anderen kunt u mailen met de redactie op info@totalfishing.nl. U krijgt dan altijd antwoord. Heel veel succes en kijkplezier!

Het kan af en toe wel eens gebeuren dat opgestuurde foto’s voor de Actuele Vangstberichten niet of gedeeltelijk binnenkomen op de redactie van Total Fishing. Om teleurstelling en misverstanden te voorkomen, vragen we u op de volgende dingen te letten:

    - dat een e-mailbericht niet zwaarder is dan ca. 10 Mb,
    - heeft u meerdere afbeeldingen die u wilt insturen, verstuur ze dan per stuk en niet allemaal tegelijk in één emailbericht.

Zijn uw ingezonden vangstmeldingen dus niet geplaatst en bent u wel in de veronderstelling dat ze bij ons binnengekomen zijn, stuurt u ons s.v.p. een mailtje met alleen tekst!

Reglement en voorwaarden (Voor het laatst aangepast op 2 april 2017).

ANDEREN LAZEN OOK

image description
De Allrounder : Krulstaartje
Willem Moorman -
image description
MOZAMBIQUE, nieuwe locatie bij Visreis.nl
Willem Moorman -