Actuele Vangstberichten tot dinsdag 18 oktober 2011


... tot dinsdag 18 oktober 2011

Toptijd aan het water! Zowel op zout als zoet worden prachtige vangsten geboekt. De snoekbaars laat het nog een beetje afweten, terwijl de snoekvangsten zeer goed te noemen zijn. Op het zoute zijn de scharren massaal naar de kust getrokken en dit geeft heerlijke visserij. Kijk dus niet al teveel naar het weer, maar naar de vangsten en ga er lekker opuit!


Lenteachtige taferelen aan de Nederrijn te Wageningen! Ondanks de afwezigheid van een hengel was het toch genieten geblazen aan de waterkant. Groet, Tim Puts.



Topmaanden komen er aan!

Het gaat nu toch echt de betere kant op, in rustig tempo worden de vangsten beter. Zeeuwse stranden. Vlissingen tot aan Westkapelle: leuke visserij op plekken waar je eruit kan komen, zoek de plekken op waar je niet vast komt te zitten.

Nog mooie tongen, wat zeebaars en voor de rest gul, schar en wijting (de laatste nu nog vooral ‘s avonds). Ik hoop dat over twee weken tijdens de eerste dag van de topcompetitie, de vangsten nóg beter zijn! Vrouwenpolder tot aan Banjaard wat gul en wat schar, nog niet wild.

Zelfde geldt voor Westenschouwen, maar het verleden heeft bewezen dat de maanden november en december veruit de beste maanden zijn. Het barst van de garnalen onder de kant dus die wijtingen komen er echt wel aan!


De steenbolken hebben de kust masaal gevonden.

Europoortgebied
Lekker vissen daar! Beerkanaal stroomt al vol met schar en wijting, nog wat tong en zeebaars, maar die gaan langzamerhand het hazenpad kiezen. Dintelhaven, hier wordt aanstaande zaterdag het NK Kust Jeugd en Dames gehouden aan de westzijde (brede stuk), vooral veel grondels, mooie botten, spiering en wijting.


Tijd om de hengels te pakken.

Calandkanaal wijtinkjes en steenbolk, soms al wat mooie gullen (veerboothaven). Waterweg prima, gul, schar en nog dikke tongen, zelfs ver landinwaarts mooie gullen te vangen. Hopen dat de regen nog wat wegblijft. Pier Hoek van Holland wat schar en wijting/gul. Stranden van Hoek van Holland tot aan Kijkduin niet veel soeps afgelopen week. Ik heb nog geen uitslagen van de wedstrijden die afgelopen weekend hier hebben plaatsgevonden.

Pieren van IJmuiden en Wijk aan zee prima, leuke aantallen schar. Stranden van Noord-Holland leuke visserij. Verleden week met de wind op de kant leuke vangsten van zeebaars, maar het wekeend was het alweer over. Geen wind, dus bijna geen baars? HSV de Snoek hield op de stranden van Groote Keeten haar jaarlijkse Snertwedstrijd, ook hier nog geen uitslag van gehad, komt volgende week wel.

Tijdens de Interland in België tussen Engeland, België en Nederland is de Nederlandse selectie op een 2e plaats geëindigd net na de Engelsen die wel heel erg goed bezig zijn de laatste jaren, 3 x achter elkaar hebben ze nu de interland gewonnen!


Werplessen op een mooi groot veld helpen bij het verbeteren van je…


... techniek en het vergroten van je afstanden aan en op zee.

Bootvisserij
Westerschelde redelijk, vooral in de monding leuke visserij op schar en wat wijting en gul. Oosterschelde prima, leuke aantallen schar, wijting en steenbolk. Grevelingen wordt al beter, vooral in de avond al leuke hoeveelheden wijting. Geankerde visserij voor de kust ook prima, schar is de hoofdmoot. Wrakvisserij redelijk, mooie gullen en nog wat zomervis.

Tot volgende week! Arthur. 

Eigenlijk een kopie van de vorige week: door de week prima vangsten met mooie vissen en in het weekend op de meeste plaatsen heel moeizaam. Er waren diverse wedstrijden in het weekend en ook wat regio’s hadden het een en ander georganiseerd en daar ook de vangsten zeer slecht in het weekend, maar de gezelligheid was er niet minder om, en dat is ook heel belangrijk.

Snoek - Midden van de week mooie metersnoeken en ook nog in diverse polders al mooie aantallen snoek. Veel snoeken op jerkbaits of langzaam gevoerde spinners. Kleur geel vaak bij de vangsten. Weekend zoals vermeld heel moeizaam, wel enkele vissen op doodaas.

Snoekbaars - Op woensdag en donderdag mooie aantallen op de bekende wateren, maar ook hier in het weekend vaak of ze verdwenen waren. Vaak moest je het met enkele aanbeten doen. Polders nog redelijk, maar dieper water inderdaad slecht. Watertemperatuur vaak tussen 16 en 17 graden op de diepere plassen en polders al rondom de 15 graden. Vaak zijn dan de buitentemperaturen de oorzaak van het wel of niet vangen op diep water. Hoe langzamer hoe meer aanbeten en de kleur wit en geel de toppers.

Baars - Blijven redelijk aan het bijten, al moest je ze wel vaak actief maken op een plaats, dus iets langer dan normaal doorvissen op een stek, dan kon je ze wel verleiden. Het is net of ze met het jaar beter doorgroeien als er toch elke week weer diverse 45+ baarzen bijzitten. Slanke shads en spinners gewoon goed, kleur geen verschil afgelopen week op de baarzen.
 
Roofblei, winde en meerval - Een heel stuk rustiger weer en ook hier vaak het temperatuursverschil van water en lucht de oorzaak.


Even wat nieuw kunstaas testen.

Het water zal deze week weer een stuk afkoelen en dat is vaak in het voordeel van de visser. Polders worden gewoon al een stuk beter en ingangen van plassen, havens zullen het domein gaan worden van grote snoeken. Blijf lekker gaan en vergeet niet de warme koffie of soep met dit weer. Verder langzaam vissen en felle kleuren gebruiken.

Veel succes aankomende week, Piet.

Eind in zicht?

Tja, ondanks het mooie nazomerweer van de afgelopen weken gaat de herfst nu echt het heft in handen nemen! Tenminste als je de weerberichten moet geloven. Maaarrr… zoals zo vaak hebben ze het gelukkig nogal eens bij het verkeerde eind… dus wie weet?!

Ondanks de “warnetslachtingen” van de beroepsvisserij rond de Noorder Blokkendam bij Hoek van Holland de afgelopen dagen (ruim 2000 kilo zeebaars!!!!), was er zo hier en daar best nog wel een visje te vangen. Vooral de verre wrakvisserij leverde mooie en dikke, gezonde zeebaarzen op.

De pier in Hoek van Holland was niet echt “the place to be”! Uiteraard werden er wel wat zeebaarzen gevangen, maar je moest echt een hoop uren maken voor een aanbeet. Toch werden er zoals ieder jaar wel weer een aantal indrukwekkende zeebaarzen gevangen. Beste kunstaasje was een langwerpige lepel voorzien van een (parelmoer) Curltail.

Ook de vangsten vanuit de kleine boot waren zeer wisselend. Zo ving je een aantal mooie vissen op de plug en zo stond je uren te smijten voor Jan met de korte achternaam! Tja, maar da’s nu eenmaal zeebaarsvissen ten voeten uit!


Mooie najaarsbaars.

De temperatuur van het zeewater is nog behoorlijk hoog (rond de 15 graden) dus je maakt nog steeds kans op die laatste dikke beer. Eind van de week draait de wind weer naar het zuiden. Goede mogelijkheden om je geluk te beproeven vanaf de Stenen Glooiing of het Hartelkanaal. Fel gekleurde pluggen en de salt&pepper shads zijn vaak zeer goed in deze tijd van het jaar!

Stekelze en tot volgende week! Joop. 

Met nog een paar mooie zomerse dagen op het laatst van de week werd er op sommige kribben aan de Waal nog goed barbeel gevangen. Meldingen van 5 tot 7 stuks en wederom waren het allen mooie dikke barbelen. Logisch, ze zijn zich aan het volvreten. Ook lijkt het wel of ze zich aan het groeperen zijn. Blankmeldingen op dezelfde strook en vangstmeldingen idem dito.


Robin met een IJsselbarbeel.

Met een dikke 16°C en weinig tot geen wind was het erg goed toeven aan de waterkant. Ook deze week weer meer meldingen van de Waal dan de IJssel. Die rivier blijft schraal qua vis. Stilaan wordt het tijd om de kleine ondiepe rivieren weer op te zoeken, daar is de barbeel het hele jaar door bereikbaar en ook vangbaar. Soms  moeizamer, maar dat mag dan ook. 


Harold met een Waalbarbeel.

Toch verwacht ik de komende weken nog goede resultaten van de grote rivieren in Nederland.

Groeten en tot volgende week! Frans Vogels.




Hoi Total Fishing. Gisteren een paar uurtjes gevist…


...Helaas geen karpers…


... Maar wel een mooie kroeskarper én een zeelt! Dat is het risico als je met klein, attractief voer bezig gaat. Vriendelijke groet, Remond van Dijk.


Hallo vissers, zoals jullie wel weten ben ik meer van het zoute water. Hoewel ik deze week het zoete water ook niet ongemoeid heb gelaten. De karperspecialist van Sander´s Hengelsport, Bas Koopman, verraste mij met deze hele mooie schubkarper. Gevangen op een mix van een maple en een tijgernoot. Bas had die nacht tezamen met zijn broer en neef zes prachtige karpers, dus die jongens kunnen er wat van!! Visgroet van Lucky Luc Mom.


De ochtendzon vormde met de mist geregeld een waanzinnig uitzicht.


Hier een foto van mij van een meerval van 197cm en goed voor 57kg. Deze heb ik gevangen op een dode voorn aan een breeklijn wat me een geweldige run opleverde met een serieuze dril van bijna 30 minuten. Let wel, deze is van Belgische bodem. Vriendelijke groet, Jefke Distra.


De jonge futen zijn langzamerhand klaargestoomd voor de winter.


Hey TF, aan de Maas vandaag enkele mooie roofbleien kunnen pakken op de ASP-spinners. Meteen bij de eerste worp ving ik deze roofblei van 73cm…


...Effe later heeft vismaat Jan-Willem de eerste roofblei van zijn leven te pakken en meteen zijn PR op 74cm gezet! Groeten, Mark Verhoeven.


Mooie plaatjes, dat wel, maar geen aantallen qua vangst. Groetjes, Pytje Pike.


Beste Total Fishing, hierbij wat foto’s van een nieuweling in het roofvissen. Alles wat Wim vangt is een pr… Groet, Frank van de Werdt.


Beste TF, afgelopen weekend gevist en niet zonder succes. Het was wel taai met in de ochtend een aantal baarzen die de kleine dullshad niet konden weerstaan. Mooie baarzen en redelijk veel aanbeten die niet bleven hangen. Na een broodje en een kop soep kwamen ook de snoekbaarzen om de hoek kijken, soms met 2 tegelijk!
Vismaat Jelte zat verderop en die had alweer een mooie meterbak van een snoek gevangen. De mooie tijd komt er weer aan voor de dikke vissen! Groet, Johan Iedema.


Afgelopen week viel ik twee keer met m’n neus in de boter. Eerst was er een topdag bij het doodazen met sardines op snoek: binnen een paar uur ving ik een 102, 107 en een 112. Nog helemaal in de wolken liep ik enkele dagen met m’n baarshengeltje door een rivierhaven. Het was een gokje om het zo vroeg in het jaar al te proberen, maar dit pakte super uit. In no time ving ik tientallen baarzen tussen de 30 en 43cm. Eigenlijk continu staan drillen, wat een feest! Groeten, Michiel Wateler.


Vorige week nog wat..


...mooie 45+ baarzen kunnen vangen. Groet, Johan van den Bergh.


Sinds lange tijd heb ik eens lekker een aantal vrije dagen genomen. Hierbij moest natuurlijk ook gevist worden. Zo heb ik mijn eerste dagje in België gevist en hier met een hoop mazzel en goed gidsen van maat Sam van Landeghem direct een dikke metersnoek gevangen.

Een aantal dagen later moest het grotere Nederlandse water er aan geloven. Er zijn een aantal mooie vissen boven water gekomen waaronder een hele mooie snoekbaars voor Bernd en mijn eerste grote baars van het seizoen! Groeten, Thijs.


Hierbij een dikke rivierbak van een baars van 49 cm! ‘t Was een taaie dag, maar toch maakt dit alles goed. Groet, Jamie.


Beste TF, afgelopen weekend gevist en niet zonder succes. Het was wel taai met in de ochtend een aantal baarzen die de kleine dullshad niet konden weerstaan….


....Mooie baarzen en redelijk veel aanbeten die niet bleven hangen. Na een broodje en een kop soep kwamen ook de snoekbaarzen om de hoek kijken, soms met 2 tegelijk! Vismaat Jelte zat verderop en die had alweer een mooie meterbak van een snoek gevangen. De mooie tijd komt er weer aan voor de dikke vissen! Groet, Johan Iedema.


Afgelopen zaterdag het water opgeweest met een maatje en mijn broertje (Lars). Het was een redelijk taaie dag met af en toe een visje. Op een gegeven moment kreeg Lars beet en na een lange dril wist hij een dikke metersnoek te verspelen voor de boot… Even later gelukkig toch nog een herkansing. Tijdens het trollen op ondiep water een typische snoekbaarsaanbeet en dril met als resultaat een snoekbaars van 67 cm wat een nieuw pr. voor hem was. Groet, Robert Noorland.


Hallo TF, de laatste tijd heb ik het plezier van de Bellyboat weer gevonden. Vissend vanuit de belly met traag geviste lange slugs kan uiterst effectief zijn in de koudere periode! Groeten, Kim.


Sinds lange tijd heb ik eens lekker een aantal vrije dagen genomen. Hierbij moest natuurlijk ook gevist worden. Zo heb ik mijn eerste dagje in België gevist en hier met een hoop mazzel en goed gidsen van maat Sam van Landeghem direct een dikke metersnoek gevangen. Een aantal dagen later moest het grotere Nederlandse water er aan geloven. Er zijn een aantal mooie vissen boven water gekomen waaronder een hele mooie snoekbaars voor Bernd. Groeten, Thijs.


82cm Snoekbaars gevangen op de Henk Simonsz Heartbreaker Pearl Brown die deze dag zwaar favoriet was. Groet, Nicky.


Mooie plaatjes, dat wel, maar geen aantallen qua vangst. Hoe dan ook was geen straf om op het water te zijn! Volgende keer beter. Groetjes, Pytje Pike.


Beste TF, een foto van mijn eerst gevangen snoekje van 60 cm met mijn nieuwe jerkbaithengel! Groetjes, Marco Theunis – Averbode.


Beste Total Fishing, hierbij wat foto’s van een nieuweling in het roofvissen. Alles wat Wim vangt is een pr… Groet, Frank van de Werdt.


Hierbij een mooie snoek van 81 cm. die ik op een mooie zondag heb gevangen….


... Nog geen 500 meter verder vroeg mijn vader of ik vastzat en dat was ook zo, maar dan aan een snoek van 101 cm. Groetjes, Mitchel v/d Ploeg.


Mooie plaatjes, dat wel… Groetjes, Pytje Pike.


Even een tussenuurtje in het rooster volgevist; 4 “mikies”, 3 lossers…enne:...wel of geen weerhaak…?...Zonder haak kan ook! Eigenbouw “EP-Fireman-Pimpex-style”!!! Groet, Vincent – Lelystad.


Beste TF, afgelopen zaterdag gevist met een collega en zijn zoon Tjalling Mellema van 13 jaar. Hij wou nog graag eens mee vanuit de boot vissen om een mooie snoek te vangen. Na eindelijk een datum te hebben geprikt moest het afgelopen zaterdag worden. Eenmaal de boot te water eerst het een en ander uitgelegd. Slepen op snoek stond op het menu.

Tjalling kreeg van mij een hengel en aan het eind hing een Screaming Devil. Na een half uur pakte Tjalling een mooie 60-er en daarna een van 50cm. Dat hij genoot dat was wel duidelijk, maar na het haken van de volgende vis had hij een glimlach op zijn hoofd van links naar rechts!!! De hengel had hij even in de steun gedaan en deze klapte dubbel met een mooie grote kolk naast de boot…


...Ik zei al dat dit een grote vis was, maar dat het een meterplus was, dat konden we niet geloven. Toch is het een feit en Tjalling zet zijn PR meteen op 1.09!!!!! Wat een vis en wat een mooie geslaagde middag. Pa mocht ook nog een mooie vis haken, maar die viel in het niet bij de meterbak!!!! (Sorry Ronald).

Ik denk dat we in de toekomst wel meer van deze jongen horen, want vissen op roofvis zit volgens mij in het bloed van deze jongen! Groet, Johan Iedema – Anjum.


Hallo TF, dit weekend nog een leuke vis gevangen. Groet, Frank Mylle.


Hallo TF’ers, wat weer een heerlijk weekend met meterse resultaten. Groet, HM.


Beste visvrienden, vorige week hebben mijn vader en ik weer de rijkdom mogen meemaken om in het wonderschone Ierland te vissen. Door het soms stormachtige weer was het op sommige dagen moeilijk vissen, maar toch hebben we een aantal zeer mooie exemplaren mogen vangen van onze groene vrienden. Hierbij een foto van de meest imposante vis van de vakantie van 102 cm….


...Echt beresterk!! Gevangen aan een door mijn vader zelfgebouwde bucktailspinner wat het nog leuker maakt! Groeten en vangse! Ruud Streekstra.


De laatste bessen aan de struiken.


Hallo TF, deze week weer een paar leuke vissen, waaronder deze. Groet, Frank Mylle.


Hoi TF, vandaag eindelijk mijn eerste metersnoek mogen vangen! 104cm lang, op een grote 4-play. Wat een buik zat daar al op zeg!...


...Vorige week ving ik ook al een nieuw PR, namelijk 99cm, met mijn baarshengeltje en een fin-s shad. Gaat lekker zo zeg! Groeten, Willem.


Rood en zwart werkte in…


...de ochtend. Groeten, Ivan Vanpraet.


Niet te geloven, zit nu gewoon weer in m’n tuin te broeden die Jodokus! Groet, Theo.


Hierbij moest natuurlijk ook gevist worden. Zo heb ik mijn eerste dagje in België gevist en hier met een hoop mazzel en goed gidsen van maat Sam van Landeghem direct een dikke metersnoek gevangen. Groeten, Thijs.


Hallo TF, een kolk onder de kant verraadde een snoek die te laat was voor het binnengedraaide kunstaas. Snel weer terug dus met de Multi Bass en vrijwel onmiddellijk werd de hengeltop met een harde ruk onder water getrokken, even mooi door de slip nog, maar wel strak afgedrild. Hierdoor was het op de kant nog een lastige tante, want ze kreeg zin in een partijtje worstelen en aan het einde van de rit kon ik de Multi Bass uit mijn kleding knippen, maar de handen bleven gespaard… Ze waren goed los in ieder geval!! Groet, Dennis.


Hallo TF’ers, mooie start…


...van de herfstvakantie. Groet, HM.


Beste visvrienden, vorige week hebben mijn vader en ik weer de rijkdom mogen meemaken om in het wonderschone Ierland te vissen. Door het soms stormachtige weer was het op sommige dagen moeilijk vissen, maar toch hebben we een aantal zeer mooie exemplaren mogen vangen van onze groene vrienden. Hierbij een foto van de meest imposante vis van de vakantie van 102 cm. Echt beresterk!! Gevangen aan een door mijn vader zelfgebouwde bucktailspinner wat het nog leuker maakt! Groeten en vangse! Ruud Streekstra.


Najaarsvlinder! Groet, Joop.


Afgelopen week viel ik twee keer met m’n neus in de boter. Eerst was er een topdag bij het doodazen met sardines op snoek: binnen een paar uur ving ik een 102, 107 en een 112. Nog helemaal in de wolken liep ik enkele dagen met m’n baarshengeltje door een rivierhaven. Het was een gokje om het zo vroeg in het jaar al te proberen, maar dit pakte super uit. In no time ving ik tientallen baarzen tussen de 30 en 43cm. Eigenlijk continu staan drillen, wat een feest! Groeten, Michiel Wateler.


Nico scoorde nog een mooie topper.


Zondagmorgen er ook weer eens opuit geweest met Germ zwart. In de ochtend alle actie gehad op langzaam geviste, grote shads. Deze snoek van 1.07 kon niet van de traag geviste, grote, groene dull afblijven. Germ miste nog een beste bak die eraf schoot. Groeten Jelte Bouma - Anjum.


Beste TF, op de opening van het nieuwe visseizoen van “Snoekclub Heidemeren” te Runkelen (B), werd ik beloond met een mooie Snoek van 114 Cm. Alvast een mooie start! Groet, Gerry Theunis.


Vorige week lekker in m’n eentje het water op. Met een sardine ving ik deze mooie dame van 119 cm. Na lessen van Sean Wit van Metersnoeken.nl en Arjan van de Supersnoekers.nl komt de droomgrens in de buurt. Groet, Martin Frankena.


Joost en Koos zijn voor de allereerste keer op visvakantie geweest in Ierland. Ze verbleven bij visgids Ferdinand Heijerman die op de eerste dag met Koos en Joost mee het water op ging. Het begon gelijk al goed met onder andere een snoek van 97 cm voor Joost en een snoek van 106 cm voor Ferdinand…


…Vervolgens was Joost de koning te rijk met deze Lough Derg-meter van precies 100 cm…


…Hij liet het daar echter niet bij en ving even later deze krachtpatser van 107 cm…


…Maar Joost was nog niet klaar, want hij ving er ook nog een van 111 cm. Met 4 meters, een snoek van 97 cm en een aantal tachtigers, was na 1 dag vissen met Ferdinand de Ierlandvakantie al geslaagd!


Afgelopen zaterdag hebben we met doodaas gevist (karpermethode); karperhengels, rodpods, piepers op scherp en smijten maar met die bevroren sardines. Na 2 uur stilzitten kwam de eerst (sluip)run: piep, piep, piep en hangen! Deze prachtige metersnoek was het resultaat. Groet, Klaas Hoogduin.


Beste Total Fishing, afgelopen zaterdag wezen vissen met jerkbaits op de ondiepe plekken die vol in de zon lagen. We vingen in totaal 4 snoeken. Deze snoek van mijn maat Mike was 111 cm. gevangen op de Striker. Groet, Jan-Marten Otterman.


Nog snel voor het donker een uurtje op de snoek. Deze vis van 1,10m pakte het dode aas en bezorgde me spannende momenten, terwijl ze tussen de steigerpalen weg probeerde te komen. Uiteindelijk heb ik haar kunnen landen en na een paar opnames weer in het schemerdonkere water laten terugglijden. Groet, Henk Wijsbeek.


Hallo TF, met Bert Claes 3 dagen de snoeken achter de schubben gezeten. De eerste dag vingen we 9 snoeken van een mooi formaat, maar op dag 2 (’s morgens vroeg) kwam de eerste meter en daarna de123 cm, wat een vis! Bijna niet te tillen voor Bert. Wat een mooi beest, terug in het water na deze foto, liet ze ons wuivend met haar staart in euforie achter. Groeten, Ivan Vanpraet.

Deze week de nominaties voor de kroeskarper van Remond, de baarzen van Thijs , Michiel en Jamie en de snoek van Bert en Jan-Maarten. Van harte gefeliciteerd!

Shimano Europa stelt een fraaie prijs ter beschikking voor de categorie:

Witvis-Zeevis-Snoek-Snoekbaars-Baars-Karper-Jeugd-Vrouwelijke sportvisser-Vliegvissen.

Heeft u ook een leuke foto van uw eigen vangst? Stuur dan een foto die aan onderstaande eisen voldoet  naar:
info@totalfishing.nl. Wanneer de kwaliteit goed is wordt hij ook in deze rubriek geplaatst. Formaat minimaal 650 pixels breed, ca. bestand van minimaal 150 kb. Groter mag wel, liever niet kleiner. Zorg dat de foto in ieder geval scherp is en niet te klein van formaat!

Vergeet niet uw naam en de manier waarop u de vis heeft gevangen er bij te zetten. Ook leuk voor de lezers is te weten met welk (kunst)aas u beet heeft gehad. Foto’s van vissen die een anti-reclame voor de sportvisserij betekenen worden niet geplaatst. Negatieve of eventuele schampere opmerkingen over foto’s van lezers in de rubriek Vraag/Aanbod/Discussie worden eveneens niet geplaatst.

Indien u vragen of opmerkingen heeft over de geplaatste foto’s van uzelf of anderen kunt u mailen met de redactie op info@totalfishing.nl U krijgt dan altijd antwoord.
Heel veel succes en kijkplezier!  


 
Reglement en voorwaarden!! (Voor het laatst aangepast op 28 augustus 2007)
Iedere week kiest de redactie van Total Fishing er een aantal  foto’s uit die het predicaat “Vis van de Week” krijgen. Dat kunnen die week bij veel inzendingen van zeer hoge kwaliteit, eventueel ook meerdere foto’s zijn.  Aan het einde van het seizoen (na 31 maart van ieder nieuw jaar) worden alle “Vis van de Week” foto’s opnieuw in de verschillende  categorien gepubliceerd, waaruit dan door de lezers van Total Fishing de mooiste in elke categorie gekozen kan worden.

De winnaars krijgen van Shimano een uitnodiging voor een bezoek aan het Europese hoofdkwartier in Nunspeet en de daarbij behorende prijsuitreiking. Ook krijgen de winnaars een prachtige herinneringsbokaal die door Total Fishing in iedere categorie ter beschikking wordt gesteld

Kijk hier voor de prijsuitreiking van de winnaars van de mooiste foto’s over het seizoen 2006-2007

 

ANDEREN LAZEN OOK

image description
Peter dobbert door… naar 2023…
Willem Moorman -
image description
De Allrounder
Marc Borst -