image description

Actuele vangstberichten tot dinsdag 16 oktober


 ... tot dinsdag 16 oktober

We hebben nog een hele mooie nazomer gehad maar het ziet er naar uit dat deze nu toch naar het einde loopt, de herfstkleuren komen langzaam te voorschijn in de natuur. Het pompeblad is al aardig aan het afsterven zodat de schulplaatsen van de snoek verdwijnen.


De natuur maakt zich klaar voor de winter


Merijn gaat opzoek naar de karper.


Twee vechtende horenaars...eentje zal het niet na kunnen vertellen


Het water in de Ebro is nog steeds behoorlijk hoog, dit in tegen stelling van vorig jaar toen het niveau angstig laag begon te worden...


Ook voor de rest van het jaar verwachten we dat de waterstand op peil blijft. Gr, Gert


De herfst kleuren komen te voorschijn


Zo hoog en dik zien we ze niet zo vaak


Wat een kleur en indrukwekkende uitstraling toch weer


Vrienden die elkaar gevonden hebben in het viisen en met alles wat met de natuur te maken heeft. Ieder vogelgeluid krijgt een naam. Zo leer je nog eens wat.FGJ


Snoekbaarzen waarvan we dromen en soms komen die dromen uit. Gr, Visgids Johan


Oeps! Het moment waarop de fotograaf zeker afdrukt! Gr, Visgids Johan


Sjak met een mooie stekel.


De kanten worden weer gemaaid.

Henk en Willem waren onlangs in Ierland op “jacht” op snoek. Ze visten daar voor de 15e keer bij de nederlandse visgids Ferdinand Heijerman op Lough Derg, een groot meer in het Shannon stroomgebied. Ook deze keer kon er weer genoten worden van de enorme runs en de vele sprongen van de Ierse snoeken.


En het zijn in Ierland niet alleen de kleine snoeken die veelvuldig springen!


Henk kan na een lange dril met een Ierse metersnoek op de foto.


Willem moet alert blijven want ook deze snoek doet er alles aan om te ontsnappen…


Willem met een gespierde snoek van 107cm.  Meer informatie en foto’s over snoekvissen in Ierland staat op www.pike-ireland.net

Vangstberichten versturen naar Total Fishing 

Heeft u ook een leuke en scherpe foto van uw eigen vangst? Stuur dan een foto die aan onderstaande eisen voldoet naar: info@totalfishing.nl. Wanneer de kwaliteit goed is wordt hij ook in deze rubriek geplaatst. Formaat minimaal 1000 pixels breed, bestandsgrootte van minimaal 350 kb. Groter mag altijd, maar graag níet kleiner. Het vergroten van foto’s geeft een onscherp resultaat.    

Een link naar een filmpje van uw vangst is ook welkom. Stuur van de link naar het filmpje (bijvoorbeeld Youtube of Vimeo) naar info@totalfishing.nl. Na beoordeling op kwaliteit zal de redactie het filmpje tussen de vangstberichten plaatsen.

Iedere week kiest de redactie van Total Fishing uit de inzendingen de 'Vis van de Week' en zal deze belonen met een prijs. Vergeet dus niet uw adresgegevens mee te sturen!

Vergeet ook niet de manier waarop u de vis heeft gevangen er bij te zetten. Het is bovendien leuk voor de lezers te weten met welk (kunst)aas u beet heeft gehad.

Foto’s van vissen die een anti-reclame voor de sportvisserij betekenen worden niet geplaatst.

Negatieve of eventuele schampere opmerkingen over foto’s van lezers in de rubriek Vraag/Aanbod/Discussie worden eveneens niet geplaatst.

Indien u vragen of opmerkingen heeft over de geplaatste foto’s van uzelf of anderen kunt u mailen met de redactie op info@totalfishing.nl. U krijgt dan altijd antwoord. Heel veel succes en kijkplezier!

Het kan af en toe wel eens gebeuren dat opgestuurde foto’s voor de Actuele Vangstberichten niet of gedeeltelijk binnenkomen op de redactie van Total Fishing. Om teleurstelling en misverstanden te voorkomen, vragen we u op de volgende dingen te letten:

    - dat een e-mailbericht niet zwaarder is dan ca. 10 Mb,
    - heeft u meerdere afbeeldingen die u wilt insturen, verstuur ze dan per stuk en niet allemaal tegelijk in één emailbericht.

Zijn uw ingezonden vangstmeldingen dus niet geplaatst en bent u wel in de veronderstelling dat ze bij ons binnengekomen zijn, stuurt u ons s.v.p. een mailtje met alleen tekst!

Reglement en voorwaarden (Voor het laatst aangepast op 2 april 2017).

ANDEREN LAZEN OOK