image description

Actuele vangstberichten tot dinsdag 14 november 2017

Actuele vangstberichten tot dinsdag 14 november 2017  


Wat dreef daar op de rivier? (Piet Driessen)  

Vangst IJmuiden  

Door Hans Hendriks

Op de pier en rond IJmuiden zit volop vis. Op de pier worden mooie gulletjes gevangen. 

De schar zit er weer en komen soms met meerderen tegelijk naar boven.

Ook zit er weer veel wijting. 

Ik kreeg ook een mooie melding van een kleine kreeft die gevangen werd… 

…tijdens het gulvissen tussen de blokken. 

In het weekeind effe een rondje gedaan op andere stekken in verband met harde wind. 

Op de Volendamkade (3e haven) werd door HSV De Kennemer veel al kleine wijting gevangen. 

Rond de kop van de haven zit vooral wijting en een enkel platvisje. 

De meeste variatie was er bij de pont in het Noordzeekanaal: wijting, bot, schar en een mini zeebaars.

Groetjes, 
Hans Hendriks  

Overige vangstberichten  


De buit: 85 centimeter Maria. (Piet Driessen) 


Later ook nog mooie baarzen.  (Piet Driessen)

Hoi Total Fishing, ik zie weinig vangsten van karperachtige en witvis langs komen! Misschien wel leuk voor weer eens te plaatsen. Vorige week een dagje aan de Rijn in Duitsland en gisteren aan de Maas! Beide dagen leuke vangsten. 

Heb nog mooie barbelen gevangen en er kwam nog een mooie winde voorbij! Groeten Jos Raaijmakers

Hallo Total Fishing, deze mooie vis gevangen op de Maas in Maastricht. Een bijzondere vangst. Groet, Jan Salden.

Mooie snoekbaars op dieper water.

Fijn om het samen met je maat te beleven.

Beste Total Fishing, hierbij stuur ik jullie de foto van mijn meest recente droomvangst! Deze snoekdame van 96 centimeter ving ik tijdens het jiggen op baars en snoekbaars met mijn UL, aan een 7 grams jigkop en 9 centimeter komodo shad van Spro. Het waren spannende momenten vanwege de fluorcarbon onderlijn maar gelukkig is de vis veilig geland en na onthaken en een foto mocht ze weer terug in haar element. Groet, Jeroen Koster.

Beste Total Fishing, gisteren voor het eerst weer op jacht naar de snoek. Spinhengeltje van 2.4 Meter. 25 Grams dobber aan een gevlochten lijn en een dode giebel van 20 centimeter aan de dreg. Binnen vijf minuten was het raak. Voor mij toch wel de mooiste manier van vissen, als plots de dobber verdwijnt in de diepte. Leuke sport ook op zo'n klein hengeltje. Na een mooie dril deze mooie dame van net geen meter in het net. 

De winnaar van de week Vis van de Week is geworden Jeroen Koster met zijn snoek. Gefeliciteerd! 

Vangstberichten versturen naar Total Fishing 

Heeft u ook een leuke en scherpe foto van uw eigen vangst? Stuur dan een foto die aan onderstaande eisen voldoet naar: info@totalfishing.nl. Wanneer de kwaliteit goed is wordt hij ook in deze rubriek geplaatst. Formaat minimaal 1000 pixels breed, bestandsgrootte van minimaal 350 kb. Groter mag altijd, maar graag níet kleiner. Het vergroten van foto’s geeft een onscherp resultaat.    

Een link naar een filmpje van uw vangst is ook welkom. Stuur van de link naar het filmpje (bijvoorbeeld Youtube of Vimeo) naar info@totalfishing.nl. Na beoordeling op kwaliteit zal de redactie het filmpje tussen de vangstberichten plaatsen.

Iedere week kiest de redactie van Total Fishing uit de inzendingen de 'Vis van de Week' en zal deze belonen met een prijs. Vergeet dus niet uw adresgegevens mee te sturen!

Vergeet ook niet de manier waarop u de vis heeft gevangen er bij te zetten. Het is bovendien leuk voor de lezers te weten met welk (kunst)aas u beet heeft gehad.

Foto’s van vissen die een anti-reclame voor de sportvisserij betekenen worden niet geplaatst.

Negatieve of eventuele schampere opmerkingen over foto’s van lezers in de rubriek Vraag/Aanbod/Discussie worden eveneens niet geplaatst.

Indien u vragen of opmerkingen heeft over de geplaatste foto’s van uzelf of anderen kunt u mailen met de redactie op info@totalfishing.nl. U krijgt dan altijd antwoord. Heel veel succes en kijkplezier!

Het kan af en toe wel eens gebeuren dat opgestuurde foto’s voor de Actuele Vangstberichten niet of gedeeltelijk binnenkomen op de redactie van Total Fishing. Om teleurstelling en misverstanden te voorkomen, vragen we u op de volgende dingen te letten:

    - dat een e-mailbericht niet zwaarder is dan ca. 5 Mb,
    - heeft u meerdere afbeeldingen die u wilt insturen, verstuur ze dan per stuk en niet allemaal tegelijk in één emailbericht.

Zijn uw ingezonden vangstmeldingen dus niet geplaatst en bent u wel in de veronderstelling dat ze bij ons binnengekomen zijn, stuurt u ons s.v.p. een mailtje met alleen tekst!

Reglement en voorwaarden (Voor het laatst aangepast op 2 april 2017).

ANDEREN LAZEN OOK

image description
Actuele vangstberichten tot dinsdag 16 oktober
Willem Moorman -
image description
Actuele vangstberichten…
Willem Moorman -
image description
Actuele vangstberichten…
Willem Moorman -