image description

Actuele vangstberichten tot dinsdag 13 november

 

... tot dinsdag 13 november

De ingezette herfst bracht mooie visserij zowel in zoet als zout water. De zoetwaterroofvissen blijken al dieper te zitten en er werden veel grotere baarzen gevangen. Aan en op zee zijn zomer en wintervis door elkaar te vangen en de vangsten vanaf de stranden lijken weer aan te trekken.


November gewoon 16 graden


Prachtige gezonde vissen!


Op naar een nieuw avontuur!


Wat zijn ze sterk!


Wilde hop


Misschien leuk voor jullie rubriek, gevangen door Friso Poldervaart op 5 nov in de polder bij Brielle, 66 cm lang prachtige brasem. Gr, Ed.


Mooie start van een super dag.


Robbie met een hele dikke baars


Onze mooiste sportvis!


Het resultaat van een mooie dag.


Zoveel plezier kunnen mensen hebben met het vissen.


Wat wil je nog meer...


Hillegom, november regen, wind ofwel een prima herfstweertje en een dikke kantvis#catch#release#always….. MVG Sjak.

Frank en Robert zijn naar Ierland geweest voor een snoekvisvakantie op Lough Derg, een groot meer in het westen van Ierland. Ze hebben een boot gehuurd bij de Nederlandse visgids Ferdinand Heijerman en Ferdinand is ook een paar dagen mee geweest. Ze vingen een aantal metersnoeken, maar ook de negentig-plus vissen zijn enormsterk. Op deze foto Robert met een van de gevangen metersnoeken.


Robert in de slag met een sterke Ierse snoek.


Weer een mooie snoek voor Robert.


Ook Frank kan op de foto met een Ierse metersnoek. Informatie over snoekvissen in Ierland met een nederlandse visgids staat op www.pike-ireland.net


Mega snoek vanuit de bellyboot 127.5 meter. Gr, Gerwin Köhler.
 

Vangstberichten versturen naar Total Fishing 

Heeft u ook een leuke en scherpe foto van uw eigen vangst? Stuur dan een foto die aan onderstaande eisen voldoet naar: info@totalfishing.nl. Wanneer de kwaliteit goed is wordt hij ook in deze rubriek geplaatst. Formaat minimaal 1000 pixels breed, bestandsgrootte van minimaal 350 kb. Groter mag altijd, maar graag níet kleiner. Het vergroten van foto’s geeft een onscherp resultaat.    

Een link naar een filmpje van uw vangst is ook welkom. Stuur van de link naar het filmpje (bijvoorbeeld Youtube of Vimeo) naar info@totalfishing.nl. Na beoordeling op kwaliteit zal de redactie het filmpje tussen de vangstberichten plaatsen.

Iedere week kiest de redactie van Total Fishing uit de inzendingen de 'Vis van de Week' en zal deze belonen met een prijs. Vergeet dus niet uw adresgegevens mee te sturen!

Vergeet ook niet de manier waarop u de vis heeft gevangen er bij te zetten. Het is bovendien leuk voor de lezers te weten met welk (kunst)aas u beet heeft gehad.

Foto’s van vissen die een anti-reclame voor de sportvisserij betekenen worden niet geplaatst.

Negatieve of eventuele schampere opmerkingen over foto’s van lezers in de rubriek Vraag/Aanbod/Discussie worden eveneens niet geplaatst.

Indien u vragen of opmerkingen heeft over de geplaatste foto’s van uzelf of anderen kunt u mailen met de redactie op info@totalfishing.nl. U krijgt dan altijd antwoord. Heel veel succes en kijkplezier!

Het kan af en toe wel eens gebeuren dat opgestuurde foto’s voor de Actuele Vangstberichten niet of gedeeltelijk binnenkomen op de redactie van Total Fishing. Om teleurstelling en misverstanden te voorkomen, vragen we u op de volgende dingen te letten:

    - dat een e-mailbericht niet zwaarder is dan ca. 10 Mb,
    - heeft u meerdere afbeeldingen die u wilt insturen, verstuur ze dan per stuk en niet allemaal tegelijk in één emailbericht.

Zijn uw ingezonden vangstmeldingen dus niet geplaatst en bent u wel in de veronderstelling dat ze bij ons binnengekomen zijn, stuurt u ons s.v.p. een mailtje met alleen tekst!

Reglement en voorwaarden (Voor het laatst aangepast op 2 april 2017).

ANDEREN LAZEN OOK

image description
Vrijdagmiddag filmselectie 19 juli
Willem Moorman -
image description
Update van de vangsten in Caspe.
Willem Moorman -
image description
Ierse monsters vanuit de kayak deel 1
Willem Moorman -