image description

Actuele vangstberichten tot dinsdag 12 november

... tot dinsdag 12 november

Alweer de eerste nachvorst achter de rug en met deze regen lopen de sloten en plassen weer vol. Deze week nog volop regen maar begin volgende week betre periode.


De temperatuur van het zeewater is inmiddels weggezakt naar een krappe 13 graden. Kortom het gaat momenteel behoorlijk snel dankzij de toch redelijk koude nachten en niet te vergeten soms kille dagen!


De Waterweg "the place to be"!


Op de grootste hengelsportbeurs van Europa in Utrecht verzorg ik op zaterdag 30 november om 12.00 uur in samenwerking met uw eigenTotalfishing een uitgebreide zeebaars lezing over de mogelijkheden in en rond het Europoort gebied. Uiteraard kun je na deze lezing bij ons terecht voor al je zeebaars vragen. Stekel ze Joop.


Even de tijd nemen om het goed te bekijken, wat een prachtige creatie!


Het is niet-altijd zonneschijn


Alles in dit schitterende decor lijkt te bewegen, behalve het decor zelf.


Een 40 + gaat er altijd in.


Een mooi formaat baars voor dit water.


De herfst in volle gang met al die regen...


Soms weet je nauwelijks wat je overkomt. Wanneer zo'n aanbeet zich dan vertaalt in een keiharde dril, weet je weer waarom vissen zo adembenemend en verslavend is. Gr, Visgids Johan


De verzameling is in volle gang.

Aldo en Jan-Jaap zijn voor een 4 daagse snoekvistrip naar Ierland geweest. Ze visten op Lough Derg met visgids Ferdinand Heijerman. Behalve veel zon (ja, dat kan echt in Ierland!) hebben ze ook veel snoek gezien, de beste dag was 23 snoeken. Daar zaten veel mooie snoeken bij met onder andere 4 metersnoeken, zoals deze meter voor Aldo…..

…maar deze was met 115cm nog een maatje groter!

En ook een sterke Ierse esox voor Jan-Jaap.

Op weg naar de volgende stek…

… waar Ferdinand ook nog een prachtige snoek van 109cm vangt. Voor meer informatie over een snoekvisvakantie in Ierland bij Ferdinand kun je terecht op www.pike-ireland.net  

Vangstberichten versturen naar Total Fishing 

Heeft u ook een leuke en scherpe foto van uw eigen vangst? Stuur dan een foto die aan onderstaande eisen voldoet naar: info@totalfishing.nl. Wanneer de kwaliteit goed is wordt hij ook in deze rubriek geplaatst. Formaat minimaal 1000 pixels breed, bestandsgrootte van minimaal 350 kb. Groter mag altijd, maar graag níet kleiner. Het vergroten van foto’s geeft een onscherp resultaat.    

Een link naar een filmpje van uw vangst is ook welkom. Stuur van de link naar het filmpje (bijvoorbeeld Youtube of Vimeo) naar info@totalfishing.nl. Na beoordeling op kwaliteit zal de redactie het filmpje tussen de vangstberichten plaatsen.

Vergeet ook niet de manier waarop u de vis heeft gevangen er bij te zetten. Het is bovendien leuk voor de lezers te weten met welk (kunst)aas u beet heeft gehad.

Foto’s van vissen die een anti-reclame voor de sportvisserij betekenen worden niet geplaatst.

Negatieve of eventuele schampere opmerkingen over foto’s van lezers in de rubriek Vraag/Aanbod/Discussie worden eveneens niet geplaatst.

Indien u vragen of opmerkingen heeft over de geplaatste foto’s van uzelf of anderen kunt u mailen met de redactie op info@totalfishing.nl. U krijgt dan altijd antwoord. Heel veel succes en kijkplezier!

Het kan af en toe wel eens gebeuren dat opgestuurde foto’s voor de Actuele Vangstberichten niet of gedeeltelijk binnenkomen op de redactie van Total Fishing. Om teleurstelling en misverstanden te voorkomen, vragen we u op de volgende dingen te letten:

    - dat een e-mailbericht niet zwaarder is dan ca. 10 Mb,
    - heeft u meerdere afbeeldingen die u wilt insturen, verstuur ze dan per stuk en niet allemaal tegelijk in één emailbericht.

Zijn uw ingezonden vangstmeldingen dus niet geplaatst en bent u wel in de veronderstelling dat ze bij ons binnengekomen zijn, stuurt u ons s.v.p. een mailtje met alleen tekst!

Reglement en voorwaarden (Voor het laatst aangepast op 2 april 2017).

ANDEREN LAZEN OOK