Actueel

Vanaf 1 augustus 2006 zal de distributie van Lowrance- en Eagle-produkten overgenomen worden door Simrad BV. Deze distributie geldt voor de gehele Benelux. Zoals al eerder bekend was, zijn beide firma’s samengegaan. Dat betekent dus, dat Simrad BV de verkoop alsmede ook de service zal overnemen.

           

Op de beurs op het Eiland van Maurik zullen beide firma’s samen hun producten aanbieden aan de sportvissers. Zowel Willem R. Koopmans van Simrad BV, alsook John H. Ezendam van Lowrance-Eagle Electronics, zijn ervan overtuigd, dat dit samengaan voor de Benelux-markt een goede en grote ontwikkeling is. De toernooi-afspraken, via de contracten die John Ezendam heeft afgesloten, blijven alle gehandhaafd en zullen door Lowrance-Eagle worden uitgevoerd volgens de gemaakte afspraken.

Willem Koopmans neemt de algehele leiding waar over de Simrad-groep, terwijl John Ezendam zich bezig gaat houden met adviezen, trainingen en alles wat erbij hoort. Daarnaast blijft John actief in de andere landen van Europa en het Midden-Oosten. Het moederbedrijf van Lowrance en Eagle gaat per 1 september Navico heten. Lowrance Electronics en Eagle worden dan dus een divisie van Navico.

ANDEREN LAZEN OOK

image description
De Allrounder
Marc Borst -
image description
Tijdelijke verzwaring coronamaatregelen
Willem Moorman -
image description
Zicht op zeebaars 393
Willem Moorman -