image description

Actief op zeebaars in aflevering 9 VIS TV

Na hun Gelderse avontuur aan de IJssel zetten Marco en Daniël koers naar de kop van Noord-Holland. Actief vissend, met hun koppen in de zon, gaat het tweetal vanaf het strand achter de zeebaars aan.

Na een goede nachtrust op de camping rijden Marco en Daniël in alle vroegte naar Fort Kijkduin, waarna de waadpakken aangaan en het duo de duinen doorsteekt. Vissen doen ze vandaag vooral rond de strekdammen, waar de zeebaars in het kolkende water op speldaas jaagt. Op een slanke shad vangt Marco al snel de eerste vis, maar verspeelt hij vervolgens een groter exemplaar. Met veel zon en een lichte bries werkt het weer uitstekend mee.

Zager aan wapperlijn

Zodra de beten afnemen, schakelt Daniël van kunstaas over op een zager aan een wapperlijn. Dat resulteert al snel in een misser en kort daarna in zijn eerste vangst van de dag. Op het strand bereidt het tweetal één van de zeebaarzen plus een portie vers gevangen garnalen. Na het feestmaal gaan de lijnen weer nat. Zouden er nog meer ‘turbobaarzen’ te vangen zijn?

Je ziet het aanstaande zondag 1 maart vanaf 09:30 uur op RTL 7.

Spectaculaire televisie

Talrijke hengelsportdisciplines, bijzondere locaties en prachtige vissoorten komen voorbij in het nieuwe seizoen van VIS TV. Twaalf afleveringen lang trekken Marco en Daniël kriskras door het land om in de ruigste, waterrijke natuur van Nederland te vissen. Daarmee staat VIS TV 2020 meer dan ooit garant voor avontuurlijke sportvis-televisie.

Outdoor en avontuur

Outdoor en avontuur staan niet voor niets centraal in dit jubileumseizoen van VIS TV. Sportvisserij Nederland wil met het programma ook aan niet-sportvissers laten zien dat sportvissen veel meer is dan alleen het vangen van vis. Met de fantastische natuur van Nederland als decor wordt sportvissen als gezonde buitenactiviteit gepromoot.

ANDEREN LAZEN OOK

image description
Allround ontmoet Allround.
Willem Moorman -
image description
Colombia deel 4: Payara
Willem Moorman -