ABU Ambassadeur Revo

ABU Ambassadeur Revo
 

Pure Fishing introduceert met trots een schitterende nieuwe ABU Ambassadeur reel. Dit geheel nieuwe ontwikkelde reeltje ziet er niet alleen zeer fraai uit maar ligt ook zeer goed in de hand. Door de speciale constructie vormt de reelhouder met reel nu een compact geheel waarbij je veel minder het gevoel hebt dat er een reel bovenop de hengel ligt. Door het lage gewicht heb je een schitterend uitgebalanceerd hengel/reel combinatie in je handen hetgeen  voor veel sportvissers gelijk wel eens een doorbraak kan betekenen om met een reel te gaan verticalen.
 

 “Links de nieuwe S en rechts de SX”

De Revoserie wordt de naam van dit stukje fraaie techniek, dat geheel in Zweden is ontwikkeld en in een van de beste fabrieken in Korea wordt geproduceerd. Er komen in eerste instantie 3 verschillende modellen op de markt waaronder de S welke 9 x gelagerd is en een overbrenging heeft van 6,4:1. De SX en STX zijn de topmodellen met 11 kogellagers en een respectievelijke overbrenging van 6.4:1 en 7.1:1. Alle reels worden leverbaar voor zowel  rechts en linkshandige sportvissers.

De balans is uitmuntend”

De hengel lijkt wel in de reel ingebouwd”

“De SX aan de rechterkant gezien”

Aanzicht schuin van voren”

Compact en functioneel design”

De adviesprijzen zijn nog niet exact bekend maar zullen vermoedelijk liggen tussen de 100 en 250  euro, afhankelijk van het model.  Meer informatie www.purefishing.com en natuurlijk binnenkort ook te bezichtigen op de Fair for lure & Fly in Maurik

 


ANDEREN LAZEN OOK

image description
De Allrounder
Marc Borst -
image description
Tijdelijke verzwaring coronamaatregelen
Willem Moorman -
image description
Zicht op zeebaars 393
Willem Moorman -