Aanwezig op Hengelsport- & Visbotenbeurs 2010: Pike Master Lures

Persbericht Pike Master Lures

klik voor meer informatie over de Hengelsport- en Visbotenbeurs 2010…

Aanwezig op Hengelsport- & Visbotenbeurs 2010: Pike Master Lures

Pike Master Lures zal net als vorige edities weer aanwezig zijn op de Hengelsport- & Visbotenbeurs in Utrecht. Hier zullen uiteraard weer nieuwe producten gelanceerd gaan worden waaronder de Strike Pro bladpilkers.

Strike Pro staat voornamelijk bekend om kunstaas voor de snoekvisserij, echter ook onder de snoekbaars- en baarsvissers groeit de interesse in Strike Pro producten. Mede daarom heeft Pike Master Lures besloten om ook voor deze groep kunstaas op de markt te brengen. 

Vanaf eind oktober 2010 zullen de nieuwe bladpilkers van Strike Pro op de markt komen onder de naam ‘Cyber Vibe’. Ze hebben een gewicht van 26 gram, komen in 5 kleuren en zullen verkrijgbaar zijn via klanten van PML.

Meer Nieuws bij PML:
Nieuwe BFT Baitcaster…
De BFT Strike 6000L NFBS is een nieuwe, low profile baitcaster in het programma van PML en voorzien van high-performance kenmerken:

• 6.3:1 overbrenging 
• voorzien van 5 lagers en een anti-reverse
• spool change vergrendeling
• magnetic anti-speling control system
• ergonomische rubber/kurken greep.

De reels hebben een gewicht van 220 gram en kunnen 180 meter/ 0,10 mm of 100 meter/ 0,28 mm Strike Wire houden. Perfect te gebruiken voor het verticaal- en dropshotvissen.

Deze producten zullen uiteraard te zien zijn op de stand van PML op aanstaande Hengelsport- & Visbotenbeurs 2010 in Utrecht.

Mac Fishing - sponsor van Predatortour 
Mac Fishing is de nieuwste sponsor van de Predatortour en zal voor de wedstrijd in 2011 twee luxe bellyboten (model Mac Fishing “HI & DRY” DXL II) beschikbaar stellen voor de prijzentafel.

klik voor meer informatie over de Hengelsport- en Visbotenbeurs 2010…

ANDEREN LAZEN OOK

image description
Zicht op zeebaars: Wat een drama voorjaar!
Willem Moorman -
image description
Witvisperikelen: Weerzien
Willem Moorman -
image description
Producten nu online te bestellen
Willem Moorman -