Aanwezig op Fair for Lure & Fly: Pike Master Lures

klik om naar de website te gaan

Persbericht Pike Master Lures

Aanwezig op Fair for Lure & Fly: Pike Master Lures

Ook dit jaar staat Pike Master Lures weer op de Fair for Lure & Fly te Maurik. Op de stand zullen de producten van Strike Pro, Sizmic, Pig Baits, Reaction Strike, Spiggs, Titanium leaders uit Canada, etc. weer te zien zijn.

Deze beurs komt PML met een aantal leuke acties. Bij aankoop van een Strike Pro XBuster (bij de verkopende winkeliers van PML), kunt u op de stand van PML een XBuster DVD (korte promo van +/- 5 minuten) gratis ophalen. Ook bij aankoop van een rol Strike Pro Strike Wire kunt u gratis een Strike Wire DVD (korte promo van +/- 5 minuten) ophalen op de PML stand. Deze dyneema lijn heeft op de internationale beurs EFTTEX een prijs gewonnen voor beste lijn op de markt.


Gratis DVD bij aankoop van een XBuster of een rol StrikeWire.

Naast de DVD geeft PML ook nog 3 unieke Buster Jerks gratis weg. Indien u een Strike Pro hengel koopt op de beurs, krijgt u er gratis 3 unieke Buster Jerks bij cadeau, met een winkelwaarde van € 53,85.


Bij aankoop van een Strike Pro hengel gratis unieke Buster Jerks ter waarde van € 53,85.

Ook komt PML met een unieke Buster Jerk “Hot Rod” uit op de beurs. Deze kleur is alleen te koop op de beurs en komt dus niet in de winkel.


Speciale beurskleur: Hot Rod. Alleen verkrijgbaar op de Fair for Lure & Fly.

Verder kunt u op de stand van PML met al uw vragen terecht over de Predatortour die in Nederland gaat plaatsvinden. U kunt zich op de stand inschrijven indien u dit wenst.

Op de stand van PML zal ook de 40 PK Yamaha te zien zijn die bij de wedstrijd te winnen is tezamen met de Marcraft 496 (te zien op de Marcraft stand) en tevens zullen de producten van BaronMarine te zien zijn op de stand van PML. BaronMarine zal ter waarde van € 7.000,- aan producten sponsoren voor de boot, zoals elektromotor, dieptemeter, stoelen, hengelsteunen, enzovoorts.

Wilt u eens op (roofvis)reis, vraag eens naar de mooie roofvisbestemmingen die PML Travel u te bieden heeft!!

Kom dus naar de stand van PML, er is weer genoeg te zien!

www.predatortour.com - www.pikemasterlures.nl - www.pml-travel.com