image description

Aanpassingen op de Ebro

Aanpassingen op de Ebro

Op de Ebro stroomt het op dit moment sterk de pelletvissers vangen daardoor weinig. Het Team v.d. Sterren, die drie dagen een roofvisarrangement boekten, vingen wel vis.

Enkele andere groepen boekten snel nog een paar dagen met gids en onze aangepaste roofvisboot om ook nog kans te maken en met succes.

De truc was om strak langs de kanten te trollen en de oevers af te werpen met shads waar de meervallen verscholen lagen. 
 
Catfish Camp Caspe, meerval-, karper- en snoekbaarsvissen op de Ebro.
 

Catfish Camp Caspe verzorgt al zestien jaar visvakanties op de rivier de Ebro in Spanje, ook wel de big game bestemming voor de meerval en karper genoemd. Het bedrijf wordt gerund door Gert en Jacintha en hun beide zonen.
 

Catfish Camp Caspe is al vijftien jaar actief op de Ebro, dit komt tot uiting in de enorme kennis van het water en van de vistechnieken in Spanje. Gert en zijn zonen zijn ervaren visgidsen en roofvisspecialisten, ze vissen al meer dan vijftien jaar op meerval, karper en snoekbaars op de Ebro. Door deze lange ervaring weten zij je telkens weer naar de vis te brengen.
 

Veel van de gasten komen regelmatig terug voor een onvergetelijke visvakantie aan de Ebro in een warm en mooi Spanje. In het voor- en najaar veel snoekbaars- en baarsvissers vanaf april wordt er weer op meerval gevist. Opvallend is dat er steeds meer vrouwen bij ons komen meerval- en karpervissen. Vooral zij weten onze luxe appartementen te waarderen.
 

Door de kleinschalige opzet willen wij het contact met de gasten zo persoonlijk mogelijk houden. Wij nodigen je dan ook uit om te delen in onze lange ervaring in het meerval- en karpervissen op de Ebro in Caspe en te genieten van een ontspannen visvakantie.
 

Voor elke visser is er een passend arrangement, van avontuurlijk zelfstandig tot volledige begeleiding door een Nederlandse gids. Weet je niet wat er bij je past, neem gerust kontakt met ons op.
 
Catfish Camp Caspe (Gert), wij spreken Nederlands
Calle el lucio 9
50700 Caspe (Zaragoza)
Spanje
Email: ccc-spanje@movistar.es
Tel. +34 659371378 
 
Contactinformatie Nederland
Maandag tot vrijdag tussen 19.00 en 21.00 uur
Catfish Camp Caspe Nederland
Beiers gulden 66
Dronten
Tel. +31 (0)6 1240 8118
Email: info.catfishcampcaspe@gmail.com 
 

ANDEREN LAZEN OOK

image description
Nieuw bij ons in de webshop!
Willem Moorman -