image description

De nieuwe website van visreis.nl

De website van Visreis.nl is compleet vernieuwd en ziet er niet alleen mooi uit maar heeft een hoop extra functies gekregen die het voor de gebruiker nog makkelijker gaan maken. De nieuwe website is mooi, overzichtelijk en heel makkelijk om te navigeren en te selecteren.

Op de homepagina kan je heel eenvoudig de verschillende soorten visreizen aanklikken uit het dropdown menu. Daarnaast kan je ook een specifieke locatie invoeren in de zoekbalk en kom je direct bij een gewenste locatie uit.

Ook bijzonder handig om te zoeken is de overzichtelijke wereldkaart. Simpelweg scroll met je muis over de wereldkaart naar de locaties die je interesse hebben, klik op de blauwe speld op de kaart en de link verschijnt in beeld. Klik op de link en de webpagina van de gewenste locatie verschijnt in een nieuw tabblad.

Klik je bijvoorbeeld in het drop down menu op Noorwegen dan krijg je alle beschikbare locaties in Noorwegen te zien. Dat zijn er in totaal 44 die worden weergegeven. Dat is natuurlijk heel veel maar door gebruik te maken van het filter in de linker kolom kan je op verschillende zaken selecteren als noord, midden of zuid Noorwegen. Of de verblijfsduur van een short break of een week en meer en als laatste ook op type visserij.

Verder kan je ook nog op prijs of op alfabet zoeken in de lijst complete lijst. Zodoende wordt het voor de gebruiker makkelijker om de best passende visreis te selecteren.

Een andere manier om de ideale visreis te vinden is om verschillende locaties te markeren met de knop “Favoriet”. Alle locaties die je zodanig markeert komen dan in je favorieten lijst te staan. Dat geeft je vervolgens de mogelijkheid om deze reizen nog eens rustig na te lezen, met elkaar te vergelijken en vervolgens de juiste uit te zoeken.

Als je een specifieke locatie aanklikt krijg je een overzichtelijke webpagina met 5 tabbladen waar achtereenvolgens uitleg volgt over:

  1. Visserij
  2. Verblijf
  3. Boot & materiaal
  4. Reis & prijs
  5. Kaarten

 

Bij de eerste drie tabbladen tref je ook een groot aantal foto’s die de teksten verder verduidelijken en inzicht verschaffen over de details van de locatie. Waar mogelijk tref je ook een video of een link naar artikelen of een uitgebreide digitale brochure. In het laatste tabblad staan twee kaarten. De eerste in Google Maps toont waar de locatie zich precies bevindt en wat er zich in de buurt bevindt. De tweede kaart is de diepte- / zeekaart van Navionics waar je de bodemstructuur van jou vislocatie tot op de meter nauwkeurig kan bekijken. Ideaal voor een goede voornbereiding en planning ter plaatse.

Onderaan de webpagina van iedere locatie tref je tevens een aantal vergelijkbare suggesties. Handig als je je aan het oriënteren bent en direct inzicht krijgt welke locaties vergelijkbaar zijn of zich in de regio bevinden.

Wanneer je de gewenste locatie geselecteerd hebt is het eenvoudig om een offerte aan te vragen door op de knop “Offerte aanvragen” te klikken. In dit scherm dien je je contactgegevens, voorkeursdatum, aantal personen etc in te vullen. Klik op de knop “Verzenden” en jou aanvraag voor de offerte is voor elkaar en dan gaan wij daarmee aan de slag.

Je ontvangt van ons op zo kort mogelijke termijn een offerte. Deze krijg je in een pdf bestand toegestuurd die je met je vismaten kan delen en je krijgt een versie die je online kan bekijken. Dit is ook de plek waar je offerte eenvoudig kan bevestigen. Onder aan de offerte staat een knop “Offerte accepteren”  waar je op kan klikken en daarna verschijnt automatisch het bevestigingsformulier in beeld. Daar dien je de voor de reis noodzakelijke informatie in te vullen in het online formulier en op te sturen.

Als wij vervolgens alles geregeld hebben ontvang je van ons een factuur voor de aanbetaling en 8 weken voor vertrek de restfactuur.

Handig is ook dat je een eigen account kan aanmaken. Daar kan je vervolgens alle communicatie van de door jou geboekte visreis in terug vinden zoals je eigen gegevens, de offerte, de bevestiging en facturen. Daarnaast kan je hier ook je reisbescheiden van de geboekte visreis vinden. Supermakkelijk, alles bij elkaar en 24/7 online beschikbaar.

Hoe makkelijk wil je het hebben? Allemaal nieuwe mogelijkheden op de website van Visreis.nl die het gemak voor de gasten enorm vergroten. Al met al een grote investering om het voor onze klanten allemaal makkelijker te maken. Nu heb je bij Visreis.nl niet alleen de grootste keuze van alle visreisbureaus in de Benelux maar ook nog eens de meest klantvriendelijke website en makkelijkste offerte- en boekingsproces.

Neem dus snel een kijkje op de nieuwe website en laat je verbazen over het gemak.

ANDEREN LAZEN OOK