image description

7e editie Roofviswedstrijd “deNieuweVispas 2018”

Vinnig.nl  

7e editie Roofviswedstrijd “deNieuweVispas 2018”  

Zaterdag 27 Januari 2018 is het weer zover. Na het succes van voorgaande jaren zal er weer om “De Eer” gestreden worden op en rondom de Kagerplassen en Braasemmermeer.

De eerste koppels hebben via Facebook al laten weten dat zij erbij willen zijn. We hebben de limiet op 60 teams gesteld. Uiteraard is er dit jaar weer het Captains Diner van Bas Regeer (Petit Restaurant de Valk) tijdens de prijsuitreiking. 

Er is ruim voldoende gratis parkeerruimte voor auto en trailer naast de ingang van het bondsgebouw van De Leidse Hengelaarsbond. 

Inschrijven kan via www.vinnig.nl of alle hengelsportzaken in Leiden en Hotspot Fishing in Rijpwetering.

De  “Eer” en de Prijzen
Wie gaat dit jaar de titel “Mannen van Eer” veroveren? Afgelopen editie  waren Marcel van Tongeren en Rob van de Kaay weer de winnaars. 


Marcel van Tongeren en Rob van de Kaay de winnaars, “Mannen van Eer” deNieuweVispas editie 2017.

Naast vier prijzen voor totaallengte, zal ook gestreden worden voor de grootste snoek, de grootste baars, de grootste snoekbaars, het grootste aantal vissen en de mooiste foto.


De grootste snoek tot nu toe gevangen tijdens deNieuweVispas, 117 centimeter voor Danny Sin tijdens de 6e editie.

Sponsoren
De hoofdsponsor voor de 7e editie 2018 is Raymarine. Hiernaast wordt de wedstrijd ook mogelijk gemaakt door de Leidse Hengelaarsbond (welke wij in het bijzonder willen bedanken voor hun extra inzet en beschikbaar stellen van hun bondsgebouw), HSVdeleede en Sportvisserij MidWest Nederland die elk jaar de juiste wedstrijdvergunningen leveren. 

Overige sponsoren zijn Fox Rage, Salmo, Hotspot Fishing, Hengelsport Leiden, Roofvisaas.nl, Hengelsporthuis Sam Teunissen en Hengelsporthuis Henk Teunissen

De inschrijfkosten bedragen € 60,- per boot (dus € 60,- voor twee personen = vier hengels), dit is inclusief een Captains Diner met drank tijdens de prijsuitreiking in het bondsgebouw van de Leidse Hengelaarsbond. Voor meer informatie over deze wedstrijd verwijzen wij naar www.vinnig.nl, hier lees je alle wedstrijdinformatie en hoe je jezelf kunt inschrijven.


Hans Ruigrok classificeerde zich tijdens editie 2016 als nummer één in de Hall of Fame categorie baars met 48 centimeter. 

“Mannen van Eer”... We zien jullie op zaterdag 27 januari aan de Zijldijk! 

Klaas Hoogduin en Danny Sin

ANDEREN LAZEN OOK